icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
8. sep 2010

@andelik8 blahozelam, babulka je krasna 🙂

andelik8
8. sep 2010

@katrin31 na UTZ som bola naposledy v 30tt a tam bola este hlavickou. Ale aj lekari sa tu rozculovali ze ako to ze mi doktorka na poradni aj hmatom nezistila KP, pretoze sa zospodu dali jasne nahmatat nozicky... no neriesim 😉

katrin31
8. sep 2010

@andelik8 no mna uz asi nic neprekvapi..fakt..a ked robili prietoky? ved mne hned pozreli ze ci je hlavickou dole..no ale je to jedno, hlavne ze je v poriadku..mozno preto si aj tak dlho prenasala..a ako sa citis po cisarskom? bola si v celkovej narkoze?

andelik8
8. sep 2010

@katrin31 prietoky mi robili hned v tom 30tt, takze vtedy este bola ok... ale vravim, neriesim, hlavne ze na to prisli vcas... a nakoniec dobre ze sla sekciou lebo na vytlacenie by to bol docela riadny "macek"
mala som spinalku... takze vyhla som sa zlemu prebudzaniu, ale ihla do chrbta neprijemna 😖

lucialen
8. sep 2010

@andelik8 Gratulujem k Rebeke, nech ste zdrave 😵 Aka tucnucka vyzera na fotkach, ale krasa 🙂 Ake mala miery?

andelik8
8. sep 2010

@lucialen 4010g a 51cm... takze ona nevyzera tucnucka, trosku aj je 😀

katrin31
8. sep 2010

@andelik8 veru hlavne je ze to zistili vcas..este raz gratulujem..

lucialen
8. sep 2010

@andelik8 No ved si aj dost dlho prenasala 😉

lucia20
8. sep 2010

@andelik8 krasne miery.... klobuk dolu.

klaudia85
9. sep 2010

@andelik8 jéééééj, to je ale nádherné miminko, GRATULUJEM!!! Konečne to máš za sebou 🙂 🙂 🙂

klaudia85
9. sep 2010

Inak, takmer všetky bábätká idú sekciou 🙂

lunana
9. sep 2010

Ahojte, takže dnes som bola prvýkrát na poradni v nemocnici a primár bez toho aby ma pozrel, povedal, že mám prísť ležať už dnes, keďže zajtra mám termín ☹ najhoršie na tom je, že pravdepodobne sa malá narodí až budúci týždeň ako povedal môj gynekológ, tak si tam asi poležím dosť dlho 😢

sjusiquatro
9. sep 2010

@andelik8 Gratulujem!!je zlatucka..vela zdravia prajem 🙂

andelik8
9. sep 2010

dakujem za vsetky gratulacie 🙂

aneta4
9. sep 2010

@andelik8 gratulujemem k princeznej.tak a mi nastupujeme v sobotu rano.strašne sa tešime! 🙂

lucialen
9. sep 2010

@lunana tak mozno ti vyvolaju a nebudu cakat do buduceho tyzdna 😉 Ale mohol ta aspon pozriet 😒

aneta4
9. sep 2010

@lunana určite tam nebudeš len-tak ležat.prosimta všade plno...a oni nenechavaju ženy ležat,ked maju termin alebo prenášaju.praveže super bud rada....prijmu ta,daju vyvolavačku....a možno ešte aj v ten den budeš mat babenko na svete.tak držkam ti palce.....možno budeme mat rovnako.či ti už dneska ideš ležat?

iron
9. sep 2010

@andelik8 gratulujem
ja mam pocit ze budem tehotna este mesiac....no ale cakame uvidime

@lunana oni ta chcu mat len pod kontrolou a sledovat babo, plodovu vodu, prezieranie placenty a pod....neboj sa. Mozno uz dnes vecer sa to zacne.

stvura
Odpoveď bola odstránená
vejinka
9. sep 2010

ahojte kocky..tak ja len hlasim ze som bola v poradni a povodne som mala ist len na moc a tlak ale nakoniec som sa rozhodla ze pojdem aj ku dokimu nielen sestricke ze co ma to tak furt boli a tak...a on mi povedal po prezreti ze krcok mam takmer spotrebovany a ze je to otazka par dni...vravel nieco ze mozno do tyzdna..ale vraj to moze byt aj za par hodin ...tak ja som z toho teraz taka vyplasena...on povedal ze najhorsia faza je prave spotrebovavanie krcka ale kedze ja ho uz "nemam" tak to pojde sakramensky rychlo a urcite nemam cakat kym budu kontrakcie kazdych 5 minut...to vraj mozem aj cestou porodit...takze teraz som ako na ihlach 😅

janica81
9. sep 2010

Ahojte maminky 🙂

@vejinka tak to naozaj moze byt kazdu chvilku...neboj bude aspon vsetko za TEbou...

ja som dnes bola v poradni a mne zase povedal, že malicka sa ani nahodou nechysta...ze vsetko ok...vsetko drzi... ani naznak nejakho tlacenia sa von 🙂

takze malicka je tam spokojna... ze prietoky excelentne, ze este si pockam🙂 najblizsi ma objednal az na 19.9. ze dovtedy by sa nic nemalo diat... Krvny obraz, kultivacie vsetko na jednotku, takze fungujem dalej... este mam aj tak co to zariadit kym malicka pride na svet, takze mi to aj padne v hod...len tie kila, keby uz stali 🙂

jajus101
9. sep 2010

Ahojte babenky, neviete mi niektora poradit, co robit? Pred 3 tyzdnami som dostala kontrakcie a sla som k doktorovi a ten mi povedal, ze este nerodim, ze to mam poslickov. Potom to preslo. Tento tyzden v pondelok som u neho bola a povedal mi, ze mam krcok spotrebovany a mozem sa zacat otvarat a ze je dost realne, ze porodim tento tyzden. A dnes mam zase take iste bolesti ako vtedy prvy krat. Mam ich od rana a stale v rovnakych intervaloch kazdych 5-7 min a trvaju tak 1-2 min. Neviem, co mam teraz robit, ak to je zase len plany poplach... Ale tie bolesti nie su az take strasne, len ked pridu mi stvrdne brucho a ide mi to do spodku a az do krizov, ale nie su az take bolestive, ze by sa nedali vydrzat... Nechcem ist do nemocnice, ak to este nahodou na mna neide. Prosim poradte...

janica81
9. sep 2010

@jajus101 no neviem ja by som sa šla určite ukázať, termín nato máš, a lepšie skôr ako neskoro.... v najhoršom Ťa pošlú ešte domov...

iron
9. sep 2010

@jajus101 ja som take mala pri Ninke....mne sa dokonca intervaly neskracovali. Chod do nemocky, radsej zbytocne ale aspon budes vediet na com si.

katrin31
9. sep 2010

@jajus101 ja mam od rana presne to iste co ty, krize ma bolia, brucho, tvrdne mi brucho a celkovo sa citim inak..bola som dnes na poradni a povedal mi ze som otvorena na 1,5 cm a ze tam mam ostat..vypytala som sa este domov, ved este sa to moze zastavit. ale povedal ze sa asi uvidime vecer 🙂 tak som zvedava..takze radsej by si sa asi mala ist dat pozriet..

danulka3
9. sep 2010

ahojte,škoda,že vás nemôžem dočítať,ale toľko sa toho na mňa nakopilo,že som rada,že žijem.Rana pocisárskom mi začala hnisať a malý mi tak dokusal bradavky,že mám na nich hnisavé ranky,som z toho už zúfala.Každé kojenie bolí a neviem,či môžem vôbec kojiť,keď je to hnisavé.

jajus101
9. sep 2010

@janica81 ved ja som aj povedala mojmu drahemu, ze ak ma to do vecera neprejde, tak pojdeme radsej do nemocnice.

@iron aj ja to mam uz od rana stale rovnako, tak preto neviem, co robit. Doktor mi povedal, ze zo zaciatku je interval aj 20 min a postupne sa skracuje, ale ja to mam stale tak rovnako a len 5- 10 min. intervaly, ako kedy.

@katrin31 a ty to mas ako casto? mna ked to chyti, tak mi stvrdne brucho a bolest mi ide do spodku, do konecnika a do krizov. A stale mas rovnake bolesti?

katrin31
9. sep 2010

@jajus101 neviem povedat ako casto lebo krize ma bolia stale..zatial nemam pocit ze sa to stupnuje

sjusiquatro
9. sep 2010

ahojte...mna bolia zatial len slabiny a tam dole niekedy ledva chodim ale inak v pohode musim zaklopat....zatial ziadny poslickovia

jajus101
9. sep 2010

@katrin31 ja to mam medzi intervalmi tak, ze som v pohode, ale ked pride bolest, tak mi to ide do krizov a tak.