icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

aneta4
10. sep 2010

@lucialen dakujem.....

elixia
10. sep 2010

@anetaadam blahozelam k Nelke 🙂

anetaadam
10. sep 2010

@elixia Ďakujeme 🙂

zuzanockamt
10. sep 2010

baby, ved tak nestresujte s kazdou bolestou ... ja som si povedala, ze pojdem do nemocky az vtedy, ked uz ozaj budu bolesti caste a hlavne silne alebo ak odtecie voda a ani vtedy sa netreba extra ponahlat, pokial nie su kontrakcie a nie je to daleko ... mna kazdy den boli brucho a aj ho mam tvrde, vcera take tlaky v podbrusku boli, ze som myslela, ze maly uz - uz vypadne ... lebo ked pridem prilis skoro do nemocky, len tam tam budem zbytocne trcat a to mozem aj doma

andelik8
10. sep 2010

@anetaadam gratulujem!!! 🙂
@zuzuz1 aj vam gratulujem!! predbehli ste nas o jeden den 😉 nas asi ale pustia az v nedelu, kvoli sekcii, a aj to si drzim palce lebo mala dnes dostala slabu zltacku, tak snad jej to neprepukne 😖

nika80
10. sep 2010

Aj ja som patrila k septembrovkám, ale naša malá sa ponáhľala na tento svet. Narodila sa 25.8. o 21,30 h. A čo sa týka začiatku pôrodu, tak ja som nemala žiadne bolesti. Len mi od rána začala odtekať ružová plodová voda ( čo som si ja samozrejme nechcela pripustiť, že by to mohla byť plodová voda), ale nakoniec som šla ku svojej doktorke, ktorá mi potvrdila odtekanie vody. Tak som o 15,00 nastúpila do pôrodnice samozrejme bez bolestí. Tie mi začali až okolo 18,30 keď mi pichli prvú injekciu oxytocínu, také riadne bolesti nastúpili o 19 h. a o 20 h. mi pichli ďalší oxytocín no a o 21,20 ma dali na stôl a o 21,30 už bola malá na svete. Pôrod nebol až taký hrozný, skôr tie 2 dni po ňom, keď som si nemohla poriadne sadnúť.
Maminkám, ktoré to ešte len čaká prajem ľahký a rýchly pôrod.

aneta4
10. sep 2010

@zuzanockamt NIE každa je taka pokojná ako ty.alebo teda nestresuje.niekedy ani take bolesti nemusia a može byt problem.jkažda to znašame inak.a nestresovat s bolestou sa snad ani neda.........či?

zuzanockamt
10. sep 2010

@aneta4 no ja hlavne nechcem trcat v nemocke, lebo ma tam asi slak trafi, ked budem par hodin napojena na CTG ... radsej budem doma a do nemocky uz len na nevyhnutne dlhy cas ... snad problem nebude ziadny

aneta4
10. sep 2010

no ten pobyt v nemocke deprimuje aj mna.ja tam budem asi aj revat.bolo to aj pri prvej.nenavidim nemocnicu..ale musime vydržat.... 😉

michaelabj
10. sep 2010

@zuzanockamt no to som aj ja tak planovala,aby som nemusela do spitalu skor. Mam doma prvacika, tak hlavne preto... Lenze ked som bola na zaznam a potom na poradni v 37/5 tak lekarka rozhodla za mna. Kedze som po sekcii takmer 7 rokov a tvrdne mi uz brusko hocikedy cez den - odchod na pozorovanie do nemocnice... tak som tu uz druhy den, nic so mnou nerobia a do bud.tyzdna ani robit urcite nebudu... Potom sa rozhodnu... :( ide ma tu roztrhnut od nudy, a z toho ako uzitocnejsie by som stravila cas doma... A to ide viiikend... help

klaudia85
10. sep 2010

Chcela by som sa spýtať, aký máte názor na to, že detská postieľka nesmie byť pri okne alebo v blízkosti okien. 😒

lucinka83
10. sep 2010

@klaudia85 ja som o tom nepocula, my ju mame pri okne

elixia
10. sep 2010

pri okne by nemala byt kvoli prievanu, spod okna moze prefukovat, tiez vetrat len ked babo v postielke nie je...dalsia vec je radiator, ten vacsinou byva pod oknom a pri nom by postielka byt nemala tak isto...Ale ved je to na kazdeho zvazeni ci ano alebo nie.Ja ju pod okno nedam prave kvoli tomu,ze aj ked mame plastove okna, to tesnenie nie je 100%

stvura
Odpoveď bola odstránená
anetaadam
10. sep 2010

@andelik8 Aj my gratulujeme Vám,hlavne veľa zdravíčka a mliečka 😉

lucialen
10. sep 2010

@zuzanockamt to asi ziadna z nas nechce ist do nemocky skor ako je to nevyhnutne. Ja tiez nemam rada ked sa stresuje kvoli kazdej malickosti, niekedy ked citam na forach tak az nechapem. Ja sa citim trapne ked mam dokimu povedat, ze ma nieco boli, lebo pre neho je vsetko ok v tehu. Ale niekedy ta chytia pochybnosti a radsej sa uistim, ze je vsetko ok, ako by som si mala nieco vycitat cely zivot. Teda, tiez sa niekedy citim ako hypochonder, lebo ziadne moje kamosky nemaly take bolesti, teda poslickov ako ja, ale je to velmi indvidualne. Mne cele tehu nic nebolo a teraz ked som mala hodinu tvrde brucho stale dokola a maly bol ticho, tak mi nebolo vsetko jedno. 😒 😉

zuzanockamt
10. sep 2010

@lucialen ja som si uz zvykla na bolesti, lebo som mala bolesti ako pred MS v podstate cele tehu - od 12 tt a teraz stale nieco tlaci a boli a maly sa posledne dni hybe ako divy a vytlaca sa na kazdu stranu ... asi mi chce vynahradit tie tyzdne, ked som ho citila len minimalne 😀

andelik8
10. sep 2010

@klaudia85 aj my mame postielku pri okne... jednoducho ale inde sa mi nedala dat... nemam velku spalnu a nabytok neviem ako inac rozostavit aby nic nikde nezavadzalo. Mame mantinel, tak hadam aj keby fukalo trochu spod okien tak to zastavi... ci? 😖

lucialen
10. sep 2010

@zuzanockamt asi ano 🙂 Moj je hyperaktivny od nejakeho 25tt, tak na klud nie som zvyknuta. Mne zase cele tehu nic nebolo, ale posledny mesiac je uz dost husty, to mam vynahradenych celych 7 predchadzajucich 😀

andullinka
10. sep 2010

@andelik8 Gratulujem k Rebeke. Narodila sa presne v den mojich narodenin 😉

panki
10. sep 2010

Čaute. Aj mi sme už konečne doma - dnes nás pustili, museli sme zostať o jeden deň dlhšie - nám tá žltačka prepukla 😒 @zuzuz1 nás si tiež predbehla 🙂 porodila si pár hodín po mne a išla si domov už včera. Stále si sa mi zdala nejaká povedomá až teraz som zistila že si to bola predsa Ty vedľa na izbe a keď si išla rodiť ja som ležala po pôrode s mužom na chodbe 🙂

katrin31
10. sep 2010

baby my to uz mame za sebou..matusko sa nam narodil o 5:40 s mierami 3210 gr a 50 cm..je krasny

andelik8
10. sep 2010

@andullinka dakujem 🙂 a tebe dodatocne gratulujem 😉

@katrin31 je prenadherny 😵 😵 😵 a ta stica na hlave... odpadavam. Nasa ma len take papericko proti nemu 😀

katrin31
10. sep 2010

no je to nas havran 🙂))

anetaadam
10. sep 2010

@katrin31 No fakt zlatučký,gratulujeme.Už sa to aj tu riadne rozbehlo,same nové babätka 😀

lucialen
10. sep 2010

@katrin31 gratulujem, je bohovsky, krasnucky 😵

katarina87
10. sep 2010

@aneta4 ty mas zajtra prijem? alebo si uz v nemocnici???mne dnes znama povedala ze bola na prijem tri krat...ze ju stale posielali domov...ale uz nerozmyslam,lebo ma porazi...ako bude tak bude...len nech ju mam pri sebe...

sjusiquatro
10. sep 2010

@katrin31 GRATULUJEM....je krasny drobec maly 🙂 🙂

aneta4
10. sep 2010

@katarina87 ano na prijem.ja mam zazmluvnenu doktorku...a takto sme sa dohodli......

lola79
10. sep 2010

@katrin31 prekrasny chlapcek! 🙂 blahozelam 😉