♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
v podstate som ani nic nehovorila, lebo ako naschval, od rana ma neznesitelne boleli krize, takze sa ma v podstate nikto nic nepytal, ked zbadali v ktorom tt soma ako som sa "doplazila", tak hned ze ake mam nizko brucho a urcite uz za chvilu porodim 😝
@liliana82 2 placenty??? ... tak to som este nepocula 😕 ... a ako sa daju zahrat kontrakcie? 😀 😀 😀
tiez tam bola jedna doktorka, ktora povedala, ze dve placenty este nevidela 🙂
jasne ze sa nedaju zahrat, ale ked prides s brusiskom pred sebou, ani sa nikto nic nepyta a hned ta posielaju na porodnicke odd, aby si im tam snad na cp neporodila, a aby som nezabudla...baby nekýchajte 😒
teraz som si kychla, a som myslela ze opet rodim 😀 dufam, ze som stichy nerozprasila po posteli 😀 😀 😀
ale sa mi sranduje, ked uz mam po, vcera sa moja mama pri pohlade na mna rozplakala 😉
a to som spala od stvrtka od 5:30 az doteraz 2 hodiny...stichy ma bolia tak uzasne, ze neviem spat ani sekundu...a maly je pritom "zatial" skvely, ani jest nepyta, ani mu nic nevadi,spat by som mohla kolko chcem ale ked to nejde
@andelik8 tak to ti gratulujem, ja som sa dnes pozabudla a urobila som len take hehe a uz som mala po srande 😀
jee dufam, ze som nikoho nevystrasila 😕 ...je to hrozne, ale som den po porode a fakt na to clovek zabudne, vidi len toho maleho cloviecika a vsetko ostatne neexistuje 😅
@liliana82 Gratuľujem k bábätku,prajem veľa zdravičká,šťastíčka a tebe veľa mliečka
Čo sa týka toho merania,je to fakt veľmi zavádzajúce,mne tiež dva dni pred pôrodom povedal podľa sona 3330g a nakoniec mal 3700g a kamarátke,čo bola so mnou na izbe presne naopak.
Ozaj,čo sa týka tých bradaviek,keď ťa bolia,prikladáš správne?Mňa tiež boleli už v pôrodnici,zle som prikladala a teraz sa nemôžem tých raniek zbaviť.
@ellisabet vytláačali,zalačila na brucho,musela dobre tlačiť a vytlačiť,lebo už ani nekrvácam,len občas špiním.Mne katéter vybrali keď som išla z jisky,ale mala som ešte takú hadičku s fľaštičkou z rany a tú mi vybrali až na druhý deň.
A čo sa týka stolice Jakubka,tak tú máme v každej plienke 😎 ,takže nehrozí,že niekoľko dní nemal.
@danulka3 tak to vytlačanie muselo byt brutal. ja som kateter z rany namela a ako tak na to pozeram, tak ani jazvu moc nebude vidiet, čo ma teši. aj my mame stolicu v každej plienke. Doteraz maly sa pekne napapal a spal tak 2-3 hodky, ale čo vyvadzal v noci, najedol sa tak 10 minut, potom na chvilu zaspal, opat sa zobudil, napapal, a vobec nechcel spat v postielke, napokon som ho nejak po 2hodkach nejak uspala, ale samozrejme že v posteli, strašný bol. aj teraz je taký iný ako bol, vobec sa mu nejak nechce spat a je na etapy ☹
@ellisabet Tak ja si musím zaklopať,klop,klop, náš je zatiaľ zlatunký,napapá sa a spinká,ešte sme nemali takú chvíľku ,žeby plakal a my sme nevedeli čo mu je,zaplače,len keď je hladný.
Pozerám,že tvoj Sebastiánko sa narodil vtedy,ako aj náš Jakubko.
Ako dlho ti trvá kojenie,môj ťahá 10 minút a zaspí.Ale keďže je spokojný asi mu to stačí.
@danulka3 joj, tak 30-45 minut, niekedy len 10 minut a dnes po pol noci mi vycical oba prsniky, až potom zaspal, neviem, či som tam mala malo mlieka, ale cucal s kratkymi prestavkami asi 1,5 hodiny
Aky bol velky? Nas mal 3470g a 52 cm. No vobec si neviem predstavit ako by som ho normalne vytlačila , by som bola taka potrhana. a obvod hlavičky mal 35cm. a o kolkej sa narodil, My 13:52
Náš sa narodil 8:13 a mal 3700g a meral 50cm. dala som si foto kukni,hovoria mi,že vyzerá ako dievčatko.
Ináč to kŕmenie ti nezávidím,kedy spávaš???
Z Vlčiniec
Idem rýchlo niečo ukuchtiť,potom sa ozvem,pa.
ahojte....ja uz idem zajtra na prijem tak sa uz tesim....bozeee este musim upratovat taak sa mi nechce este oddychujem 🙂
Ahojte
😅 😅 drzim vam palceky vsetkym co to mate pred sebou
@sjusiquatro držím palce!
@ellisabet dakujem...
@sjusiquatro Držím palce,nech to máš rýchlo za sebou.
@danulka3 dakujem...dufam ze to tak bude 🙂
@sjusiquatro fuha...drzim paluchy....
ja som zvedava co mi zajtra povie lekar, ....ale termin mam az o tyzden....takze casu este mam, ale ja tak je to neskutocne cakanie.
Baby vsetkym vam prajem pekny porod...co najmenej bolestivy a hlavne nech sa rychlo zotavujete. Ja uz chytam z toho riadne stavy ako to bude teraz. Strasne si zelam aby to bolo ako pri Ninke.
ahojte idete si niesť babo z nemocky v autosedačke?
Ahojte babenky. Konecne som sa dostala ku PC.
Aj ja sa pridavam k uz mamickam. Maly Rene sa vypytal na svet 6.9. o 13:10. Mal 3130 g a 52 cm.
A monitor dychu máte väčšina? Ja som od toho upustila, kúpime, iba keď nám ho doporučia lekári...

😀 ja som tiež v jednej chvíli prosila doktorku, aby mi ho vybrali cisárskym...ale už to beriem pozitívne...aj horšie zažili 😀