♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@tatianuskaaaaa ja som bola od 35tt otvorena na 4 a vydržala som do 38 a to mi aj tak vyvolavali pôrod
@hobit tak mne urobili sekciu nakoniec,mala nechcela ist este von,ale musela..ktovie preco sa mi urobila ta trhlina z ktorej vytekala plod.voda,v ten vikend nas bolo takych plne oddelenie v nemocnici. a malej by to ani nezistili,nas aj domov poslali,len na dalsi den bolo strasne teplo a museli sme papiere vybavovat a stupla jej teplota,tak si ju nechali na pozorovanie..keby sa to nestane.,ktovie v akom stadiu by sme prisli na to,ze jej nieco je,takto sme to aspon hned na zaciatku vyliecili-stastie v nestasti,nehovori sa tak?
😒 @zuzuz1 som z okresu Senec - ale senecká pediatrička nám povedala že senčania sa posielajú do Pezinka lebo senecký ortopéd to nerobí. 😒 darí sa nám celkom dobre, trošku máme otočené dni a noci - tak že cez de) len spíme a v noci máme také okále otvorené že nie a nie ich zavrieť. Ten pupček neodpadol ešte ani nám 😉
@zuzuz1 no, to som vam písala priamo z pôrodnej sály, kde som ešte dve hodiny odpočívala, ale mala som pri sebe mobil, tak som stihla obvolať polku zemegule, poslať maily, vytrúbiť to na Facebooku a napísať aj sem vám🙂
@mamicka2009 vidis to to ma ani nenapadlo cez mobil posielat maily a na fb to hodit... mi sme len tlacili brusko a rozmyslali komu rano posleme sms nakolko sme sa vykotulali o 3:35 rano...
@panki aha tak to je teda blbe s tym ortopedom...
inak dnes mame za sebou prvu vychadzku... preplakali sme ju :( a ani kupanie nam nie je zrovna po voli... :( al emy sa to naucime a potom to bude zabava...
hej a ako uspavanie? u nas to zacina riesit tato... bo mamku bere drobec ako pojazdnu mliekaren ale zaspat len horko tazko... a ked tak len na prsniku zaspi :( nuf..
caute holky!! necitala som vas od stredy, lebo stvrtok, 9.9. o 9:54 sa nam narodila Lilianka, 4200g, 51cm, gratulujem vsetkym maminkam a idem vas pomaly dozadu citat
hmm...baby cerstve maminky poradte mi..ako cerstva prvorodicka mam deesne vela otazok ale nechce sa mi hrabat vo forach ci je nejaka taka tema,,, napr... ako vasi drobci znasaju kupanie? my sme si to zatial vzdy len a len preplakali :( kupete miminko nakrmene alebo pred krmenim? aj vychadzku (dnes prvu) sme si particne pretrpeli :(
popripade ak viete link na diskusiu zufalych mamiciek dajte vediet otazky sa kopia kazdou minutou 😉
@katrin31 no len tak vies u nas to vyzera nasledovne (ale to asi aj u vas) spinka... zobudi sa, prebalime, nakrmime prebalime spinkame... niekedy druhe prebalenie ani nestihame co zaspi na prsniku... akurat teraz cakame kym sa zobudi (buva uz od 15:40) a ideme sa hned kupkat... potom skusime papat.,.. jaj som zvedeava jak to dopadne 🙂
@katrin31 no okupany, osetreny natrety uz len napapat... 🙂 noci nam nastastie dopraje take kludne...kazde 3 hodky sa budi,... aj teraz som prekvapena,,, vlastne od tej 15:40 do 18:00 si kludne potiahol...a keby ho este necham tak vydrzi aj tych 10min. navyse... no dobre uz moc ruka ideme sa krmit
...
@zuzuz1 mne maly plakaval pri kupani cca mesiac..potom to preslo samo a kupe sa vzdy pred papanim pretoze s nim dost manipulujes a mohol by sa vygrckat takze radsej hladny..sice mi ruky olizoval cely kupel ale lepsie hladny ako pogrcany cez kupenie..a potom ked uz bdue v teplucku okupkany tak v klude sa napapat..uvidis chce to len cas ..on si musi zvyknut a aj ty si musis zvyknut..drzim palce 😉
baby, ja vam tak zavidim, (samozrejme v doborom) ze uz to mate za sebou 🙂 ja uz sa na to tak strasne tesim, ked ho konecne uvidim, ovoniam, pritulim si ho...uz sa toho neviem dockat 😵
kedy vam odisla hlienova zatka? ja som si vcera vsimla, ze mam na nohavickach taky hlien, ale bol len taky bielo-priesvitny..a dnes uz zo mna isiel hnedy hlien..ja by som bola najradsej, keby som uz tento tyzden porodila 🙂
Rodili ste niektorá bez manžela na Kramároch? Ten môj pri pôrode nebude, ani to nemáme vybavené, tak by ma zaujímalo, kedy on vlastne uvidí malú, až príde na svet ☹

@estterka vitaj v klube, my sme dopadli podobne...mne sice antibiotika davali, ale maly ich mal aj tak 5 dni...+ bol cely dotlaceny od tych kliesti a uboleny...verim, ze uz budu nase miminka ok....
... a gratulujem vsetkym ostatnzm maminkam 🙂