icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
1. feb 2010

este nieco pokukam na nete o tom

mywiel
1. feb 2010

Ja som mala herpes na ustach na zac. pri prvom tehu vkuse a bezne to mavam kazdu zimu par krat a nic sa nestalo. Nebezpecna je asi len vysoka teplota na zac. tehu a ked beriete lieky co vam doki nepredpise inac sa nemusite bat. Ja napr. nie som za antibiotika vobec v tehu to budem radsej chora tri tyzdne a liecit sa podomacky. 😉

zuzanockamt
1. feb 2010

mywiel ... jedna moja byvala kolegyna mala pocas tych prvych tyzdnov herpes na ustach a potratila 😔 ... mozno by bola potratila aj bez toho herpesu, tazko povedat ... ja som si teraz kvapkala antibioticke kvapky do nosa, lebo si nemozem dovolit byt dlho chora, kedze chodim do prace a na PN ist zatial nechcem ... ale lekarka na pohotovosti mi povedala, ze tie kvapky su OK, nedostavaju sa do krvneho obehu, takze ani k dietatu 😉

anarida
autor
1. feb 2010

Ahojte vitam nové tehulky 😵 😵

mywiel
1. feb 2010

Ja mam bezne herpes v skole ma volali kalendar, lebo skoro kazdy mesiac na ustach. Takze moje telo je na to asi zvyknuté. Zdedila som ho po mame a zrejme ho zdedi aj moja mala. Ale mavam to len v zime ked je telo oslabené. A moja mama to uz davno nema trpela tym len za mlada. Iny je genitalny herpes ten je nebezpecny. Ja som mala strach pri prvom tehu v prvom trimestri som ho mala vkuse a gynekolog mi povedal, ze sa nemam bat, ze moje telo to ma jednoducho v krvi. Vyliecit to aj tak nejde a deti mozem mat normalne.

zuzanockamt
1. feb 2010

no ja som mavala kedysi dost casto, v lete v zime, to je jedno, ale teraz sa mi to uz dost dlho neobjavilo ... mala by som si zaklopat, nech sa teraz neuraci prist 😅

mywiel
1. feb 2010

No ja to mavam len ked je chladno. Ale uz sa toho vobec nebojim, doki ma uistil ze herpes na ustach nie je to isté ako genitalny a fakt ze som mala pohodové tehotenstvo a Kaya je ok. 😉

zuzanockamt
1. feb 2010

no je to asi individualne pripad od pripadu ... vraj to moze aj plod poskodit alebo viest k potratu ... u kazdeho je to ine

momoyka
1. feb 2010

ahojte, pekny vecerik..

mywiel
1. feb 2010

Ja inac ani ziadne vytoky nemam, neviem co to je okrem ovu samozrejme. Niekde som citala ze biely krémovy vytok pokial nesvrbi je normalny tehu vytok, no ja nemam nic absolutne nic. Akurat zajtra si idem kupit homeopatiu proti nevolnostiam tehu (Sephia 9CH) a este homeo proti zapche, lebo tehu zapcha je na nervy a aj z toho ma boli chrbat obcas mi to ziari do zadu. 😒

mywiel
1. feb 2010

Ja idem zajtra na utz som nedockava a trochu nervozna ci je vsetko ok. 😕 Uz aby som bola zajtra vecer.

mywiel
1. feb 2010

zuzanocka ty ides kedy na prvé sono?

zuzanockamt
1. feb 2010

ja nastastie problemy so zapchou nemam ... aj ja idem zajtra na sono, ale az poobede ... bude to prve sono, tak konecne budem mat dokaz, ze som tehu ... aspon dufam 😅
no a co sa tyka vytoku, tak ja som mavala problem aj predtym a teraz sa mi zda, ze mam presne tu istu pliagu, co som mala v lete a museli sme uzivat lieky aj cipky ... mam tie iste priznaky ako vtedy 😝

mywiel
1. feb 2010

Ja idem tiez poobede o 16h30. Ja nastastie mykozy nepoznam, dufam, ze to tak aj ostane a to som chodila tehotna plavat a dokonca aj na termalne kupalisko, ale tu je to iné ako na Slov. co sa tyka hygieny. 😉

mywiel
1. feb 2010

Ked trpis mykozami tak nesmies jest sladké a rychlejsie sa toho zbavis. 😉

zuzanockamt
1. feb 2010

ja tiez asi nemam mykozu, neviem uz ako sa to volalo, co som mala vtedy ... no ja idem okolo jednej, pockam si tam minimalne 1 a pol hodiny, mozno aj viac 😝

mywiel
1. feb 2010

Inac sa mi rata, ze ty mas TP o tri dni predo mnou a si v 8tt a ja o tri dni neskor rodim a uz som v 9tt?! 😅 😕

zuzanockamt
1. feb 2010

no tiez som sa nad tym zamyslala, nechapem ... ja som mala poslednu MS 9.12.09 a cykly mavam 28 dnove ... ja aj presne viem, kedy doslo k oplodneniu, lebo som merala BT

mywiel
1. feb 2010

Ja som mala 28.11.09 a cykly 36-40 dnové, no ved uvidim, mozno zajtra to uz bude iné ked uvidi utz doki a datum sa bude este urcite posuvat.

zuzanockamt
1. feb 2010

no tak to ti asi preto tak vyratalo ... to mavas poriadne dlhe cykly ... som zvedava, ze ako sa to mne posunie 😅 ... a ty vies, kedy doslo k oplodneniu, ci si to nejako nesledovala?

mywiel
1. feb 2010

Neviem presne lebo BT som nikdy nemerala, a tie cykly su hocijaké ale snazilkovali sme dako okolo vianoc... 😅

zuzanockamt
1. feb 2010

no ja som merala BT 6 cyklov, skoda, ze som stym aj skor nezacala ... nam sa zadarilo 23.12, lebo vtedy bola vraj podla teplot ovu

mywiel
1. feb 2010

Na to vyslo na treti mesiac a len sme si tipli. 😅 Pri Kayi mi to vyslo na prvy krat. 😅 😝

zuzanockamt
1. feb 2010

my sme sa snazili dlhsie ako tych 6 cyklov ... bez HAK som bola 17 mesiacov ... to sa vam rychlo podarilo

mywiel
1. feb 2010

No rychlo som necaka ze aj na druhy krat to bude také rychle. Asi som velmi plodna... 😅 😀 😝 Manzel mi ani verit nechcel ked som mu povedala, ze som tehu az kym som mu neukazala test. 😀

zuzanockamt
1. feb 2010

my sme chceli ist uz v lete do CAR-u, ale tak uz nebude treba ... dufam ... a nad druhym sa zatial nezamyslam ... idem do vane

mywiel
1. feb 2010

Uz len to v poriadku dotiahnut do konca a nech je vsetko ok. 😉 A to uz mam 33 rokov takze si mozem gratulovat, lebo s vekom to ide asi tazsie vraj, mam o dva roky mladsie kamosky co sa im nedari. 😔

mywiel
1. feb 2010

Ja idem nieco zase zjest aj ked bez hladu, ale zaludok uz zase tancuje... 😝

zuzanockamt
1. feb 2010

ja mam 28 o par dni a MM mal 35 😝 ... mne je dnes nejako blbo od zaludka od rana ... sice som normalne jedla, ale len preto, ze ked som hladna, tak mi je horsie

soja01
1. feb 2010

Ja som okúpala deti a riadne som sa teraz najedla 😵 😵 mňe nie je vôbec zle žiadne príznaky nič 😅