♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja sa uz na sex vobec necitim kedze mi vecer a v noci nebyva dobre 😖
@lu k bodu 5 som nasla aj taketo nieco, mozno vyskusam,len musim ingrediencie nakupit 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3021
Lepsie ako robit drepy,nie? 😀
Možno radšej iba sprcha, ja sa celkovo bojím kúpať, odkedy som tehu. No a drepy robím tretí deň, ale iba osem, to zvládam, vraj na rozťahovanie panvy.
ja sa spolieham na spln 😀 😀 😀 😀
budem aj hodinu cumiet na mesiac ak to pomoze 😀
@norikk tiez ma to napadlo a pred chvilou som to hovorila aj mm, 😉 sak ti nasi muzi sa budu bat prist domov 😀
ved co sa ma stat sa stane, sak keby si nechodila k lekarovi a nepovedal by ti ze si otvorena tak to ani nevies a v klude sa kupes. mne moj lekar zatrhol kupanie uz v 6tt, a pritom by ma vobec nenapadlo ze sa to nesmie, a este povedal ze max 38stupnov ked sa sprchujem!!! kolegyna sa kupala v 8mes uplne v pohode a nic jej nebolo...
lu dnes je...sak kukni von oknom aky krasny gulaty je....a svieti ako hovado.. 😀 😀 😀
super tak budeme cakat a uvidime co sa stane 🙂 hadam bude miesto v nemocnici 🙂
Ja som sa stále kupala a všetko je v pohode.
tak holky,zajtra ideme vsetky na spln 😀,.....mne sa aj MM vrati tak fajne 😀

@petulka_ som dakde citala,ze co robi dobre maminke, robi dobre aj babatku.....