icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
22. sep 2010

@petulka_ som dakde citala,ze co robi dobre maminke, robi dobre aj babatku.....

vejinka
22. sep 2010

@norikk to nieje moc.. 😉 ja som zatvorena ako konzerva ale krcok uz takmer nemam len sa musi zacat otvarat a volako odmieta 😔

vejinka
22. sep 2010

ja sa uz na sex vobec necitim kedze mi vecer a v noci nebyva dobre 😖

norikk
22. sep 2010

@vejinka vdaka za podporu ze to neni moc ☹ niektore mamicky by sa tesili aj z toho, ale doktorka sama povedala,ze to moze byt este dva tyzdne, no nebude, vutorok idem na oxytocinovy test.....

vejinka
22. sep 2010

@norikk to mi je luto ze som ta nepotesila ale furt si na tom lepsie ako ja 😅

elixia
22. sep 2010

@lu k bodu 5 som nasla aj taketo nieco, mozno vyskusam,len musim ingrediencie nakupit 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3021

Lepsie ako robit drepy,nie? 😀

estterka
22. sep 2010

@norikk minule som na teba myslela,ci este stale kinderkujes🙂 a preco oxyt.test?mna teda nikto netestoval,pichli mi ho a bolo..hoci som protestovala,ale moc mi to nepomohlo..

lu
22. sep 2010

@norikk myslim ze spermie nevadia, ale ten kupel by som radsej nie, alebo urcite nie horuci a nie dlho 😉

lu
22. sep 2010

@elixia to vyzera dobre , mnam 😉

norikk
22. sep 2010

@lu, sak ak si tam nedam penu.....boze toto uz taha na psychiku, vsetky tie praktiky,ako vyvolat porod......ked sa clovek najviac snazi, tak mu to nepojde........mito pride ako ked sa dvaja snazia o babo a su na to tak upäti, ze uz len z tej psychiky sa im nedari

klaudia85
22. sep 2010

Možno radšej iba sprcha, ja sa celkovo bojím kúpať, odkedy som tehu. No a drepy robím tretí deň, ale iba osem, to zvládam, vraj na rozťahovanie panvy.

petulka_
22. sep 2010

pre nas bolo lahsie babo splodit, ako ho odtial vyhnat 😉 ale nie..nech si pride, kedy uzna za vhodne 😉 ale bolo by fajn mat to uz za sebou a drzat ho v naruci 😀
@elixia to vyzera dobre, tusim si to zajtra pripravim 🙂

vejinka
22. sep 2010

ja sa spolieham na spln 😀 😀 😀 😀

vejinka
22. sep 2010

budem aj hodinu cumiet na mesiac ak to pomoze 😀

lu
22. sep 2010

@norikk tiez ma to napadlo a pred chvilou som to hovorila aj mm, 😉 sak ti nasi muzi sa budu bat prist domov 😀
ved co sa ma stat sa stane, sak keby si nechodila k lekarovi a nepovedal by ti ze si otvorena tak to ani nevies a v klude sa kupes. mne moj lekar zatrhol kupanie uz v 6tt, a pritom by ma vobec nenapadlo ze sa to nesmie, a este povedal ze max 38stupnov ked sa sprchujem!!! kolegyna sa kupala v 8mes uplne v pohode a nic jej nebolo...

lu
22. sep 2010

@vejinka a kedy je spln? vtedy sa vraj rodi najviac deti 🙂

vejinka
22. sep 2010

lu dnes je...sak kukni von oknom aky krasny gulaty je....a svieti ako hovado.. 😀 😀 😀

lu
22. sep 2010

@vejinka no my to okno s mesiacom mame v spalni kam rano svieti slnko a inak tam chodim az v noci a su zatiahnute zaluzie takze mesiac nevidim 😅 este ze si ma upozornila 😀

petulka_
22. sep 2010

@lu to ti preto zakazal ten kupel v 6tt, lebo to moze vyvolat predcasny porod..takze by si mohla potratit..ale teraz ku koncu sa to moze..aspon, co som citala aj na nete aj v knihe..
a ten spln je vraj zajtra, teda aspon v kalendari to tak mam 😉

lu
22. sep 2010

super tak budeme cakat a uvidime co sa stane 🙂 hadam bude miesto v nemocnici 🙂

sisa004
22. sep 2010

Ja som sa stále kupala a všetko je v pohode.

anetaadam
22. sep 2010

naša Nelinka

anetaadam
22. sep 2010
norikk
22. sep 2010

tak holky,zajtra ideme vsetky na spln 😀,.....mne sa aj MM vrati tak fajne 😀

elixia
22. sep 2010

Baby, toto uz zavana davovou hysteriou,ved sa z vas zblaznia v nemocnici ked tam vsetky naraz pojdete rodit...a zajtra v spravach bude ze sa za tento den narodilo najviac deti za poslednych XY rokov 😀 😀

@anetaadam kraasna babika 🙂

norikk
22. sep 2010

@elixia sak ne sme vsetky z jedneho mesta 😀 ale ak by to fakt chytilo vsetky zeny v termine,bola by sranda 😀

vejinka
22. sep 2010

@sisa004 no my dve sa tam asi stretneme ked to na nas dnes v noci pride 😀

elixia
22. sep 2010

@norikk no esteze tak 😀 To by teda bola sranda... 😀 😀
Mne dnes dosla fit lopta, hopsala som na nej cely vecer, taaak dobre mi to urobilo 🙂

vejinka
22. sep 2010

@sisa004 ale tusim sa stretneme aj tak kedze ideme obe zajtra do poradne.. 😵

elixia
22. sep 2010

@vejinka ty sa nikam neponahlaj, ved mas krasny datum, ja som si ho vybrala ako nahradny termin,ked sa neporodime do nedele 😀