♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
to aj v inych temach,kde maju spolocny termin tak pred porodom stresovali spolocne?? 😀
jj ja mavam krce do slabin uz take dva tyzdne, a tiez pri umyvani riadu a tak, ked stojim,....malinka ti uz klesla dolu nie??
a co kolke su este dva v jednom po dnesnej noci? 😀
a mali ste pravidelnu menstruaciu pred tehu?? mna sa doktorka na to furt pyta,ci som mala kazdych 28 dni.......tak to zas nie, ale mozem povedat,ze k malinkemu nam dopomohli plodne dni, vzdy som vedela,kedyich mam, a nakoniec sa aj potvrdili....takze aj TP by mohol vychadzat podla vypoctov
ja tiez stale nic..po vcerajsej skorici, 10 drepoch a sexe stale nic nezabralo ☹ iba dnes rano mi znova odisiel kusok hlienovej zatky..tak ja neviem, este dufam, ze dnesny spln to mozno rozbehne 😀
ahojte,ani ja nic...prave som absolvovala takmer dvojhodinocu prechadzku, som ko 😀 😀
ja som tiez cela, v noci som mala bolesti a tvrdnutie bruska az do rana a potom to skoncilo. na poradni mi povedal ze som na jeden prst otvorena, ale ked do terminu neporodim, v stredu mam prist na poradnu s taskou a prijmu ma... 😒 to sa mi az tak nepaci, radsej by som rodila bez vyvolavaciek...
Ahojte my sme uz doma od utorku s porodnice sme sa tam zdrzali tyzden aj jeden den....
Uz mam konecke mojho Dávidka pri sebe... 🙂
mi sme od včera doma aj s malym Filipkom.
🙂
@sjusiquatro gratulujem 😉 pozerala som aj tvoj fotoalbum a Davidko je nadherny chlapcek 🙂 aj ja som sa narodila 13.9. 😀 aj ja uz to chcem mat za sebou 😔 aky bol porod?
petulka_dakujem teba to ešte len čaka držim palce 🙂
ahojte kočky, tak ja som prvorodička a tiež mám rovnaké,,problémy" ako vy.... zajtra termin porodu a ani naznak, ze by sa porod blizil.. pijem caj z maliny ostruziny, aj lanove semienka jem... nic nezabera, ani skorica, zazvor, sex, horuci kupel.. malickemu sa nechce von. Hlienova zatka mi vysla este minuly utorok a bolesti v panve hroza, myslela som, ze uz budem otvorena aspon na 2cm a doktorka skonstatovala, ze len na spicku prsta. tak by som uz chcela mat malickeho v naruci....
Vy už ste všetky pootvárané, ja asi nie som normálna ☹
@klaudia85 ja myslim, ze to nezalezi, ci sme otvorene alebo nie..este nakoniec mozes porodit z nas prva 🙂
mne uz aj 20 krat za den tvrdne brucho, tak dufam, ze sa to uz blizi 😀 a vcera vecer ma bolelo brucho asi 5-10cm pod pupkom..neveim, co to mohlo byt, ale bolo to dost neprijemne 😒 a dnes mi to zase zacina..
inak skusala som si vestit s kyvadlom, ze kedy sa nas malinky narodi a vyslo mi, ze zajtra, tak som zvedava 😀
@majjjka24 s tym pozitivnym myslenim na 100% suhlasim 🙂 preto sa snazim mysliet len a len pozitivne a hovorim si, ze budem mat lahky a rychly porod 😉

@elixia ja uz xcem hned a zaraz...sak moj maly vraj ma cez 4 kila..jak ho asi tak vytlacim... 😔