♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jaj a blahozelam vsetkym novym maminkam 🙂
@petulka_ Dakujem...porod bol dost tazky ale zvladla som to..drobec ma dost potrapil.. 🙂
@majjjka24 citala som ze si bola v teme porodnica trstena-orava, ja sa tiez spoliehamlennaten prispevok,co pisala ta mamicka , viesco mi tam radila,aj podla toho som sa balila a vsetko, pod do trstenej....mnavsetci presvedcajuzemamistsem,ze sem chodia ajtehulky z BA....a ku akej doktorke prestupujes?? ak by som ti mohla poradit tak vo Veselom ordinuje doktorka Kolejakova, ku nej chodim ja, a je dobra,fakt, tiez uzsom zazila zleskusenosti zdoktorom,ktoreho som mala na zaciatku tehu, ale ona robi vsetko podstivo.....az na to,ze ma obcas riadne navaly,tak sa clovektrocha nacaka.....
mam na vas dalsiu otazku baby....aj vy mate take tvrde brusko?? nemyslim tvrdnutie,myslim normalne tvrde??? lebo svokra ked sa ho chytila,povedala,ze to je uz tvrdnutie, ale ved ja ho mam stale take.....tak bodajby mala pravdu, ale to skor, len maly ma uz maaaaalo miesta.....
ahojte tak poradnu mam za sebou a vraj o tyzden sa stretneme v dalsej poradni takze uz ani nedufam 😅
petulka_porod sa dal musela som isť na cisarsky rez a rozhodla som sa pre spinal.Bolo to zvlašne ale dalo sa to vydržať.
ahoj kočky 🙂 tak vidím, že nie som sama ktorá sa neotvárala. Máme zajtra termín, no ak do pondelka rána nič, tak ideme na cisársky, pretože maličká je trochu väčšia, dnes na ultrazvuku mala 3600-3900g. Dokina vravela že vyvolávačku nechce dávať, a keďže sa neotváram, mimi je väčšie, tak radšej podstúpime to inak. Tak sa aj teším že v pondelok najneskôr budem mať maličkú pri sebe. Trochu mám aj obavy, ale iste bude všetko OK, veď nejadna už takto odrodila 🙂 Trochu ma od včera trápi upchatá ľavá nosná dierka a trochu boľavé ľavé ucho, tak sa idem liečiť. Inak celkom v poho, trochu k večeru bolesti krížov, a slabín, a teraz akurát ma pichá dole. Hmm môže sa stať že do pondelka to príde 🙂
Držkajte sa aj vy 🙂
Dobre ranko.....
@zabkaevka no to je celkom dobre, že to takto vyriešia... Aj tá moja bude podľa mňa dobre veliká, ale mňa nechajú prenášať a potom vyvolávať, tak som zvedavá, ako to dopadne... A o ultrazvuku sa mi môže asi len snívať 🙂 No hlavne sa fakt vylieč, teraz by ti chorobka nepadla vhod.
Aj vy máte také nutkanie stále niečo nakupovať pre mimi? 🙂
Inak škoda, že uzv nerobia ku koncu častejšie, aspoň na každej druhej poradni alebo tak... Mne by to padlo vhod vedieť, ako sa tam maličké má.

@klaudia85 z toho by som si tazku hlavu nerobila. otvorit sa mozes v priebehu par hodin uplne, takze zbytocne nestresuj 🙂 ja ani len netusim,ci som nejako otvorena,kedze to tu nekontroluju. Mna dnes akasi nervozita chytila ci co, doteraz som bola uplne pokojna, ale uz mi asi 'pomahaju' vsetci,co sa ma kazdu chvilu vypytuju ci uz....uz nemam nervy vysvetlovat,ze sa urcite ozveme ked sa nieco bude diat 😠 Ja viem, ze to myslia dobre, len mi to proste lezie na nervy 😀