♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Potrebujem poradiť... Treba kupovať kojenecké fľaše dopredu? Ak áno, koľko??? Využijem ich, aj keď budem kojiť?
@klaudia85 ja mam 2 flase - dostali sme, myslim ze budu na neskor ked bude pit cajik a vodicku 🙂 inak myslim ze netreba dopredu ked budes kojit
po dnesnej kontrole sme na tom rovnako ako minuly stvrtok, ale vraj tento tyzden porodim ale keby nie tak v piatok ma prijmu do nemocnice... tak dufam ze dovtedy porodim , musim malemu viac dohovorit... 😀
ja sa snažim mat malinkeho stale v perinke.je to lepšie pre babätko.zavinovačka....je o ničom...tu využivam maximalne do kočika ked ideme von.aj to ked bolo tak pekne...teraz by som ho tam nedala..a teraz ani s nim nechodim ked je takto škaredo
baby a co si myslite o cumlikoch?pouzivate ich alebo budete?
ja flasky zatial nemam a v blizkej buducnosti ani neplanujem kupovat..chcela by som kojit a uvidim, ako to pojde 🙂
Ahojte ..kolko mliecka ma vypit 2 týzdnove bábo?
@lunana nášmu už zo zavinovačky trčia nohy a mne sa aj zle kojí,keď je v zavinovačke.Takže ju používam,len na ležanie(keď ho mám položeného,tak na nej leží) Ináč náš je cez deň v lehátku,veľmi sa mu tam páči.To som počula aj ja o tých chrbticiach,ale čo potom tie detičky,čo nosia v šatkách,veď tam sú úplne schúlené,nie?
@sjusiquatro tak toto som riešila aj ja stále,koľko má vypiť,či sa dosť napapal.Ke´d kojíš to aj tak nezistíš.Potiahne si toľko,koľko potrebuje.
To je dnes ale deň! Ako často vám teraz tvrdne brucho? Teda vám, ktoré ste neporodili ešte 🙂 Mne od rána tvrdne, ani som to nepočítala, čo je škoda, ale nezosilňuje sa to, tak hádam je to ok. Môže to znamenať skracovanie krčka alebo otváranie sa? Ešteže zajtra mám poradňu. Celý deň som ako bez duše kvôli tomu.
Ahojte
mam jednu otázku.... chcem sa opýtať, či sa Vám stalo, že ste chytili plačlivú naladu, proste slzy na krajicku, hoci malicka je supper... proste zda sa mi ze som nejaka rozcitlivena na vsetko... co som nebola... hormony asi robia svoje

@petulka_ ja uz dnes 4den prenasam a posledne dva tyzdne som skusala uplne vsetko... ale nic nezabralo, ani vino, ani skorica, ani sex, ani horuci kupel, ani drepy, ani tonic, ci grepy.. ani chodenie po schodoch.. asi je vazne pravda, ze musia byt porodne cesty pripravene a az potom mozu tieto triky zabrat..