icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
26. sep 2010

@janica81 to hej, este ze mam slusnu zasobu...bepanthen som ja zmyvala

gladiola
26. sep 2010

@janica81: ako sa vola tvoja mala?
@danulka3: detto: nasa mala prve dva tyzdne super, spala vzdy tri hodky a potom papala a pohoda, teraz par dni, chce byt stale na rukach, kym ju ulozim tak prejde aj hodina a pol a niekedy chce jest aj kazdu hodinu, jaaaaaj

stvura
Odpoveď bola odstránená
petulka_
26. sep 2010

@stvura ja pijem 1dl cerveneho vina uz 3 den a zatial nic, takze asi to nefunguje 😒

elixia
26. sep 2010

Ani vam nic nefunguje? My sme uz skusili vsetko okrem toho vina a stale nic 😀

petulka_
26. sep 2010

@katrin31 no dufam, ze to je pravda a dnes v noci by mohlo poriadne prsat 😀

petulka_
26. sep 2010

@elixia ja som zatial skusila skoricu, vino, drepy, horucu sprchu, sex, malinikovy caj, lanove semienka a prechadzky...zatial som stale cela ☹

elixia
26. sep 2010

@petulka_ ja tiez to iste, malinikom sa uz mesiac pomaly nalievam, horuca sprcha kazdy den taka,ze sa pomaly uvarim, okna umyte, byt upratany, kazdy den prechadzka..na dnes vecer sa chystam na ten punc co som sem davala recept pred par dnami, tiez je tam skorice,klinceky a vsetko co bolo zakazane na zaciatku tehu..aj tak si myslim,ze je to jedno a drobec sa narodi az ked sa jemu bude chciet 😀 😀

janica81
26. sep 2010

@gladiola moja malička princeznicka sa vola NELA 🙂

klaudia85
26. sep 2010

A možno na ten pôrod ani nič nezaberá a je to len náhoda, ak to nás príde a prišlo by to aj bez toho, aby sme čokoľvek skúšali... 😒

lu
26. sep 2010

@klaudia85 myslim ze mas absolutnu pravdu 🙂

idem si dat varene vinko so skoricou 😀

elixia
26. sep 2010

@klaudia85 ja si to uz tiez myslim, ale tak aspon pre nas dobry pocit,ze sme pre to nieco urobili,nie? 😀 Aj ked nakoniec nic nezabralo...zas,keby zabralo,aj tak nezistim co vlastne,kedze sme vyskusali vsetko mozne 😀 😀 Ale tak, ved tie posledne dni sa uz clovek musi niecim zamestnat,inak je to cakanie na zblaznenie...teda aspon u mna 😀

petulka_
26. sep 2010

@klaudia85 asi mas pravdu...ale aj tak mam pocit, ze vy vsetky davno porodite a ja zostanem nakoniec sama tehotna..este aspon 2 tyzdne 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
klaudia85
27. sep 2010

Ale tuším nás tu je už len 5-6, alebo sa mýlim a možno po dnešku aj menej. 🙂 Inak, odkedy som vstala, mi tvrdne brucho a cítim sa ako pri krámoch, tak čakám, kedy to prejde. Lebo na mňa doteraz ani tí poslíčkovia neprišli, tak asi to budú oni.

lu
27. sep 2010

ahoj ja som este stale tu a cakam co bude 🙂 idem dnes na kontrolu tak som zvedava co mi povedia. mne tvrdne brucho od vcera ale tak veeeelmi nepravidelne.

danulka3
27. sep 2010

@gladiola máš malú ešte v perinke? môj je už taký dlhý,že mu z nej nohy trčia.Keď ho mám ale bez perinky,stále má studené ruky a kýcha,už neviem,čo na neho navliecť.Máte aj čiapočku?

krtica11
27. sep 2010

Danulka to mame aj mi stale studene ruky a kycha doktorka mi hovorila že to kychanie je väčšinou kvoli suchemu vzduchu v byte.Mi cez den vetrame ale na noc zatvarame vetračky ale aj tak to moc nepomaha.Včera sme mali cely večer rušno maleho bolelo bruško to boli revy.

petulka_
27. sep 2010

dnes v v noci som si myslela, ze uz to na mna ide, lebo som sa zrazu zobudila na to, ze ma boli brucho ako pri kramoch..a zisitila som, ze mi tvrdne, tak som si to zacala zapisovat a boli to pravidelne 8 minutove inervaly...trvalo to asi hodinu, tak som vstala a isla na zachod a ked som si lahla spat do postele, tak to na chvilu preslo..no zachvilu zasa to iste..len to uz nebolo take pravidelne..ale nejak sa mi potom podarilo zaspat..a momentalne mi tiez tvrdne..tak som zvedava, co bude dalej.. 😕
ale aj tak si myslim, ze ja asi nikdy neporodim 😀

petulka_
27. sep 2010

@stvura obdivujem, ze sa v tomto stave este dokazes takto starat o maleho, to neviem ako by som zvladala ja ..ale aj ti trosku zavidim, ze si niecim zamestnana a nemas tolko casu sa sledovat a pozorovat, lebo mne uz zo mna uplne sibe 😀

elixia
27. sep 2010

Tak vikend za nami a my stale 2v1 🙂

@petulka_ tak u teba aspon cosi, u nas vooobec nic. Kazdu noc,ked sa zobudim,sa uz pomaly snazim si vsugerovat,ze ma nieco boli 😀
@stvura sranda, kazdy vravi,ze dievcatka su zvedavejsie na tento svet ako chlapci..si si ista,ze cakate babu? 🙂
A co sa malemu stalo, udrel sa niekde?

hobit
27. sep 2010

@danulka3 aj nas ma stale studene ruky a kycha...tak to asi vsetci 🙂

klaudia85
27. sep 2010

Dnes nám všetkým tvrdne 🙂 No to by bolo, kebyže to dnes máme všetky z krku.. Nepohnevala by som sa 🙂

petulka_
27. sep 2010

@klaudia85 ani ja by som sa nenahnevala, keby to bolo dnes 😀

lunana
27. sep 2010

Baby mávate detičky v zavinovačke či v klasickej perinke? Lebo ja dávam malú iba do zavinovačky a svokra ma chodí strašiť, že nebude mať dobrú chrbticu, lebo nie je taká pevná ako klasická perinka. Tak teraz neviem 😨

adrianai
27. sep 2010

Ahojte dievčatá, je nás tu ale dosť 2v1 🙂 my máme dnes termín, ale tiež sa nám moc nechce...no ak sa do stredy malá nerozhýbe, tak nám pomôžu...len mám trochu obavy z vyvolávačky 😖

klaudia85
27. sep 2010

@adrianai Tak to sme dve 🙂 A prečo už v stredu? Nejak rýchlo. Mne až ďalší pondelok.

adrianai
27. sep 2010

@klaudia85 no, moja lekárka tam potom pár dní nebude...a rada by som rodila u nej, ale priznám sa, že mám zmiešané pocity..a to som sa celé tehu triasla, aby to neprišlo skôr 😀

klaudia85
27. sep 2010

@adrianai No to aj ja... Vždy som stresovala, že ja už idem rodiť a tak, no a nakoniec od zajtra prenášame... 🙂

Som zvedavá zajtra na poradni, či tam ešte uvidím nejaké známe tváre, že či som neostala sama, čo nemám odrodené 🙂

adrianai
27. sep 2010

@klaudia85 veď to...musíme viacej dohovoriť tým našim pokladíkom 😀