♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
lulu aspom vymyslis novy recept..nemoze to byt zle 😉
zuzi super tesim sa s tebou..my sme mali dutinku teda skor dve ako jednu 😅
veji ... aj ty budes mat dvojicky, ci ako to mam chapat? 😕
uz je foto v albume
myw,tak prave na teba myslím,už si určite u dokyho
ajojte človek tu nebol dva dni a už kukám jak blázom ani nestíham čítať 😵 anarida a veji gratulujem tak to je poriadna novinka 😉 😉 😉 😉 vítam nové tehulky ja idem zajtra na prvú poradnu... aj mi to asi prospeje kedze sa 12hodin denne učím 😒
zuzanocka ty kedy ideš na poradnu ?? a mywiel ty si nemala isť dnes ???
agentka ... ja idem 10.2. na krv a na sone som bola dnes 🙂
zuzi - krasnucky obrazok 😉
agentkak - pevne nervy pri uceni
ja idem na poradnu o tyzden, tak som zvedava ako sme narastli 🙂
na prvej som uz bola pred tyzdnom - tiez mi odobrali krvicku a vystavili knizku
zuzi a ako sono ? 😵 máš aj foto ?
jika dakujem ☹ už mam prepaleny mozog..a nechlala som sa sem zláakat 😅 ale nie na dlho
jika ... dakujem 🙂 ... sa mi tam zda nejake rozplesnute alebo co 😅
agentka ... foto je v albume, mame srdce a 17 mm
halo,myw ... už som na ihlách
Kuku tu som este je to malinké aby mi vedel povedat presny TP ten mi povie za 5 tyzdnov, mame sa fajn... 🙂
zrejme som len 7+5tt 🙂
no vidiš !!!!! a ake že len 7+5 , hadam si nečakala 10+6 😀 . ved to sedí s vianocami , nie? a aké mate miery . sa teším ....velmi ... ty a je iba jedno?
No jedno staci... 😀 😉 Asi budem na rovnako ako zuzanocka. 🙂
no tak podla zuzky a jej grafu to sedííííí 😝
Dala som si vysetrit aj protilatky proti kiahniam ci som ich naozaj prekonala aj ked mama tvrdi ze ano uz si nepamata, ze kedy, tak takto to budem mat na isto. 😉
No neviem velkost mi nepovedal asi to cislo na fotke je 13,1 mm moze byt? 😕
mywiel ... moze byt aj tych 13,1 mm ... ja mam 17 mm ... v tom osmom tyzdni by malo byt 14 - 20 😉
No je to velkost hlavicka - zadocek 😉 uvidime v marci.
Mne absolutne nepovedal ze ktory tyzden som, vraj je to skoro. Ale je vraj uhniezdené na spravnom mieste kde treba. 🙂
baby gratulujem! pekné úlovky 😅
zuzi krásne foto 🙂 super 😉
myw no konečne foto 😵 😵
mywiel ... mne povedal, ze ukonceny 8tt, ale nepovedal ani termin porodu, na to je este cas
Tak mne pri mojich cykloch 36-40 dnovych nepovedal, ktory tyzden ale ratam ze sa nam podarilo okolo vianoc. 🙂
http://www.ob-ultrasound.net/crl.html CRL mne to sedí zakaždým
Deni tak to vychadza na 7+5tt tiez to sedi. 😉
tak podla tej tabulky to celkom sedi ... malo by mat u mna 15, ale ma 17 mm
len neviem, ci mam pozerat 8tt alebo 9tt, ked mi zajtra tu na konovi nabieha 9tt, ale som dnes vlastne 7tt+6 .... ja sa v tom nevyznaaam 😅
zuzanka,termín maš pekny,na moje narodky 😉

Ahojte 🙂
lulu ... ja som zatial taky segedin nejedla, ale vraj sa robi aj taky 😉
tak som doma od lekara ... mame zivy plod 🙂 ... na tej foto vyzera to dieta ako nejaky zajac 😀 ... potom dam do albumu neskor, tak mozete kuknut