icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
17. okt 2010

ahojte baby na brusko by sa nemalo davat na noc...len na par minut ked ste pri nom. no a my bojujeme kazdu noc ked jeden reve zobudi druheho ten sa uplne prebere a nexce spat ked ho konecne muz uspi zacne zasa prvy...tomu ja hovorim zacarovany kruh kym neprebalujem v noci relativne rychlo mensi zaspi ale ked musim tak sa uplne prebere kym ho ale idem prebalit tak je uz ukrutne hladny a mne idu cicky prasknut a som cela mokra dam mu a po prebaleni sa pogrcia to prezmenu prezliekam on vrieska lebo mu zasa "par kvapiek chyba" kym ho prezleciem druhy je zasa hore ...a toto je celu noc a ked konecne obaja spia zacinam odstriekavat mlieko a vylievam do umyvadla tolko ho je ze ani starsi viac ako deci nevypije a v noci nexce. takze vylievam pravidelne cez 100ml. nezmrazujem ani nedavam do chladnicky..aj tak by sa tam pokazilo kedze mam dost az moc 😅
@gumimaci ja by som ho nakojila priamo v ikey sak je to ovela pohodlnejsie len vytasit a kojit... 😉
@anetaadam my sme boli dobedu v obchode a veru spal mi skoro tri hodky hodinku v kociku a dalsie dve v postielke ani zobliekanie ho nezobudilo a to som mu dnes dala overal a manipulovala s nim dost dlho..a on nezaaajem 😅
@janica81 mojmu uz nohy trcia z perinky ale este tam chvilku musi vydrzat 😅

jajus101
17. okt 2010

Ahojte maminy, chcem sa vas spytat ked umyvate rano, alebo pocas dna babatku tvaricku, aj ju dacim nakremujete?

luciaj
17. okt 2010

@vejinka tak to poznam, ze ked maly place v noci, zobudi sa aj starsia dcera vedla v izbe a nechce sama zaspat, tak k nej musi vstavat muz ... no noci su vesele 😝
@jajus101 ja nekremujem, lebo sa mu potom viac vyhadzuje to novorodenecke akne 😠

luciaj
17. okt 2010

@gumimaci ja by som ho tiez rovno nakojila a netrapila sa s odsavanym mliekom ... to sa moze pokazit, potom ho ohrievat ... a dole na prizemi ale aj hore je predsa kutik na kojenie 🙂

vejinka
17. okt 2010

@jajus101 nekremujem len cista voda ale ked budu mrazy a pojdeme von dam niveu proti mrazu a cladu ci ako to tam je napisanee

janica81
17. okt 2010

@luciaj este mate akne? my uz treti tyzden...ked sa mi zda,ze lepsie...na drhy den znovu viac.... uz aby to zmizlo ☹

jajus101
17. okt 2010

@luciaj aj mne sa zda, ze ich ma po kremovani viac...

jajus101
17. okt 2010

A este sa chcem spytat, aj vase babatka maju niekedy take vecere ako moja? Ked ju chcem nakrmit, tak len krici a nechce chytit bradavku, ale je pritom hladna a velmi tazko ju potom uspim... Mava to dost casto, ale vraj kolika to nie je, tak neviem... 😖

anetaadam
17. okt 2010

@janica81 my už moc do perinky nedavame

klaudia85
17. okt 2010

@jajus101 No aj naša začala po večeroch vystrájať, vždy začne plakať na plné hrdlo a ja netuším, ako ju utíšiť. Ani papať ani spať nechce, pritom koliku nemá, asi sa len nevie chytiť na spánok alebo čo :(

lunana
17. okt 2010

@klaudia85 naša má niekedy tiež problém zaspať, očká sa jej zatvárajú aj zíva, ale nie a nie zaspať a potom strašne plače

stvura
Odpoveď bola odstránená
anetaadam
17. okt 2010

naša ked spí tak aj 4hod v kusu a ked nespí tak nespí čo už

janica81
17. okt 2010

no my sme dnes mali cudné popoludnie...od jednej sme doteraz hore...medzi tym mrncime....snaha o spanok...ale sa zacneme pucit a sme hore...1000x na cicku....zaspime po 5 min...a zase hore....na nervy....

janica81
17. okt 2010

Baby kolko pribrali deticky1 mesiac...pri prvej navsteve poradne?

danulka3
17. okt 2010

@janica81 náš 1 kg

danulka3
17. okt 2010

Tak mi sme dnes mali zas deň super,napapali sme sa a spali,po obede prechádzka vonku,ale teraz je to všelijaké,stále sme na cicku,chvíľku pocucká,potom sa zlostí,cicky už vyšťavené,práve som rezignovala a prevarila som vodu na bebu. ☹

sjusiquatro
17. okt 2010

baby a aku vodu prevarate normalnu ci Lucku alebo daku dojcensku?

elixia
17. okt 2010

Babulky,neviete poradit nieco na kakanie? Nekakal vcera ani dnes,len tlaci chudatko a nic nejde...ale vetry ma,tak neviem preco nemoze ☹

vejinka
17. okt 2010

@stvura aj tie testy aj tu to nedavame a zasa tolko ho nemam 😅

vejinka
17. okt 2010

@elixia skus espumisan nam vzdy pomoze a aj velkemu vzdy pomoze 😉

elixia
17. okt 2010

@vejinka nie je espumisan na naduvanie skor? A mozu ho aj take male babatka?

vejinka
17. okt 2010

@elixia mozu ho a je to aj na naduvanie ale super sa z toho vykaka pre malinke deti je espumisan L 😉

vejinka
17. okt 2010

@elixia rektalnu rurku si skusala? ked nexces dat espumisan skus tuuuu tiez vzdy pomoze

elixia
17. okt 2010

@vejinka vdaka moja...rektalnu rurku nemam,ani neviem co to je 🙂

vejinka
17. okt 2010

@elixia taka oranzova makka slamka ako keby...popytaj v lekarni a maj ju vzdy po rike...ta sa strka do konecnika no najprv sa namoci do olejceka aby to drobca nebolelo a tou stranou kde su dierky sa da dnu a druhou expresne rychlo vyleti "prazenicka" 😀

elixia
17. okt 2010

@vejinka aha,no len ci tu take nieco kupim...hm.

danulka3
17. okt 2010

baby,ja som vedela,že ten prespaný deň sa prejaví večer,už mám svalovicu na rukách a Kubko nie a nie zaspať 😝

ellisabet
17. okt 2010

@elixia ak iba kojiš, tak stolicu nemusi mať aj niekolko dni

janica81
17. okt 2010

@elixia a je aj nervozny??? my mame toto iste...len tlacime , spat nam neda... a kym sa vykakame to je tuhy boj... ☹