♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dala som jej 200 ml, bo si pytala, mame totiz vyse 4.5 kila; takze si nemyslite ze su to ATB, jo? dik
@adrianai aj mne mliečko strieka,ale len v noci a doobeda,večer mám prsníky ako vyšťavené Kubko sa zlostí,že mu nič netečie,ja si myslím,že je tiež zvyknutý,že mu to tečie samo a keď ma potiahnúť,tak to je zlosti,doslova mi bradavku kmáše, naťahuje.Ja by som si produkciu mlieka neznižovala,bála by som sa,že potom bude málo.
@luciaj nad tým ergo nosičom som rozmýšľala už aj ja,je to ale dosť peňazí,ale ak sa ten spánok cez deň nezlepší,budem musieť zainvestovať,ak chcem,aby domácnosť ako tak fungovala. 😉
@gladiola Dakedy normálne nakojím,ale ako aj dnes ťahal z obidvoch pŕs a ešte mal málo,tak som ho dokŕmila bebou,ale nie je to každý večer,ale dnes bol celý deň umrnkaný,tak bol skoro stále na prsiach a ja som bola tiež riadne unavená,tak toho mliečka bolo menej.Ja ho často prikladám,ale nezdá sa mi,že by sa produkcia mliečka zvyšovala.Tak neviem,kde robím chybu.
@gladiola je to hlavne aj o psychike,lebo keď ľahnem večer do postele,tak mám v noci také naliate prsia,že stačí,že sa postavím a už to samo tečie,ale cez deň není kedy oddychovať,dnes som už mala slzy na krajíčku,čo som mala malého stále na rukách a nie a nie spať,žeby som aj ja na chvíľku zaľahla a to nehovorím o žehlení,čo ma tu čaká,aspoň,že môžem sedieť pri internete a surfovať,to ide aj s jednou rukou 😉
Keďže Kubko spinká,idem zaľahnúť aj ja,prajem dobrú noc.
Pozeram,ze nie som sama,co dokrmuje..aj ked my trochu viac ako vy,uz od zaciatku bojujeme s nedostatkom mlieka.Ked citam,ako ma niekto nadprodukciu a vylieva nadbytocne mlieko,je mi do placu,my bojujeme o kazdu kvapku... ☹ Je to fakt bludny kruh...zatial neviem ako z neho von 😒
Baby, davate babatkam cumel??
Mamicky otazka, nechavate uz aj spat na brusku Vase babiky?
@janica81 nas Alexik je strasne rad na brusku, ale nechavam ho tak iba ked lezi na mne..on je este malicky..ale dnes som bola normalne sokovana..napapl sa, polozila som ho na chrbatik a zaspinkal, potom sa otocil na bok a zachvilu uz spal na brusku..pripada mi to nejak skoro, ze sa zacina sam otacat 😕
@petulka_ aj moj maly sa obcas sam otoci na bok, hlavne ked moc kope. a z boku sa tiez zvykne pretocit na brusko, hlavne v noci ... asi sa mu tak dobre spinka 🙂 ale to este nie je klasicke umyselne otacanie sa dietata, skor ked sa mu nahodou stane, ze sa otoci 🙂
ad MM: vela je o psychyke, tak sa staci uvolnit, uzivat si babatko a MM bude dost 😉 odporucam prestudovat stranku http://dojcenie.wordpress.com/ Je tam vela uzitocnych info a dost povzbudi 🙂
@elixia ja davam cumlik, ked je nervozny, nevie zaspat alebo tak ale moc ho nechce, aj sa zlosti, ked mu hodavam ... dcera cumlik nemala, ju riadne z cumla napinalo.
Vdaka,ja som mu zo zufalstva v noci dala cumel..papat uz nechcel,ale nevedel zaspat..a cumel ho tak nejak ukludnil.Tak zatial len v nudzovych pripadoch pouzijem 🙂
Na brsko ho davam len ked si neodgrgne,spat nie,to by som sa bala....mali sme jeden plany poplach s monitorom,to bol teda adrenalin.. 😒
Ja inak tiez obdivujem maminy s dvoma malyni detickami...ja saliem len z jedneho 🙂 My drye tak skoro urcite neplanujeme 🙂
ja davam na brusko len ked je na mne alebo sa hrame a zdviha hlavku, cumel davam len na ukludnunenie, potom ho sama vypluje
chystáte sa dneska vonku s drobcami?Zdá sa mi nejak chladno,neviem či isť alebo nie 😒

@gladiola nie je to vela 200ml? my ked sme boli s malou v nemocnici,tak tam bola mamicka,ktorej mala zjedla 100ml a jej dcera mala uz tri mesiace..a to mala lekarom predpisane mnozstvo