♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte maminy, chcem sa vas spytat ked umyvate rano, alebo pocas dna babatku tvaricku, aj ju dacim nakremujete?
A este sa chcem spytat, aj vase babatka maju niekedy take vecere ako moja? Ked ju chcem nakrmit, tak len krici a nechce chytit bradavku, ale je pritom hladna a velmi tazko ju potom uspim... Mava to dost casto, ale vraj kolika to nie je, tak neviem... 😖
naša ked spí tak aj 4hod v kusu a ked nespí tak nespí čo už
no my sme dnes mali cudné popoludnie...od jednej sme doteraz hore...medzi tym mrncime....snaha o spanok...ale sa zacneme pucit a sme hore...1000x na cicku....zaspime po 5 min...a zase hore....na nervy....
Baby kolko pribrali deticky1 mesiac...pri prvej navsteve poradne?
Tak mi sme dnes mali zas deň super,napapali sme sa a spali,po obede prechádzka vonku,ale teraz je to všelijaké,stále sme na cicku,chvíľku pocucká,potom sa zlostí,cicky už vyšťavené,práve som rezignovala a prevarila som vodu na bebu. ☹
baby a aku vodu prevarate normalnu ci Lucku alebo daku dojcensku?
Babulky,neviete poradit nieco na kakanie? Nekakal vcera ani dnes,len tlaci chudatko a nic nejde...ale vetry ma,tak neviem preco nemoze ☹
baby,ja som vedela,že ten prespaný deň sa prejaví večer,už mám svalovicu na rukách a Kubko nie a nie zaspať 😝

ahojte baby na brusko by sa nemalo davat na noc...len na par minut ked ste pri nom. no a my bojujeme kazdu noc ked jeden reve zobudi druheho ten sa uplne prebere a nexce spat ked ho konecne muz uspi zacne zasa prvy...tomu ja hovorim zacarovany kruh kym neprebalujem v noci relativne rychlo mensi zaspi ale ked musim tak sa uplne prebere kym ho ale idem prebalit tak je uz ukrutne hladny a mne idu cicky prasknut a som cela mokra dam mu a po prebaleni sa pogrcia to prezmenu prezliekam on vrieska lebo mu zasa "par kvapiek chyba" kym ho prezleciem druhy je zasa hore ...a toto je celu noc a ked konecne obaja spia zacinam odstriekavat mlieko a vylievam do umyvadla tolko ho je ze ani starsi viac ako deci nevypije a v noci nexce. takze vylievam pravidelne cez 100ml. nezmrazujem ani nedavam do chladnicky..aj tak by sa tam pokazilo kedze mam dost az moc 😅
@gumimaci ja by som ho nakojila priamo v ikey sak je to ovela pohodlnejsie len vytasit a kojit... 😉
@anetaadam my sme boli dobedu v obchode a veru spal mi skoro tri hodky hodinku v kociku a dalsie dve v postielke ani zobliekanie ho nezobudilo a to som mu dnes dala overal a manipulovala s nim dost dlho..a on nezaaajem 😅
@janica81 mojmu uz nohy trcia z perinky ale este tam chvilku musi vydrzat 😅