icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
22. okt 2010

Babule,mali ste niekto problem s hnackou? My uz druhy den, kaka do kazdej plienky,vzdy len tak trosku a take riedke...Viete nieco poradit? Nechcem robit nejaku zbytocnu paniku,ale zacinam sa obavat dehydratacie...

luciaj
22. okt 2010

@elixia ak je kakanie do kazdej plienky, u dojcenych deti je to normalne ... ale ak to nie je prazenickova konzistencia ale riedka vodicka, treba skusit ryzovy odvar ... inak treba ist k lekarke a urobit vyter

elixia
22. okt 2010

@luciaj viem,ze to je normalne,ale toto je vzdy len taku 'puk', troska iba..a redsie ako zvycajne..aj pocut,ze mu v brusku 'buble'. Ryzovy odvar samotny ci ako?

katrin31
22. okt 2010

@janica81
@klaudia85 aj nas maly bol tuto noc nepokojny..iba sa pucil, vzdychal..neviem co sa dialo

zuzuz1
22. okt 2010

no prave som sa pasovala za schopnu maminu 🙂 pred par minutami som vypla ryzovy nakyp pre nasu krstnu a dovarila som leco. zeleninovu polievku som stihla este doobeda - bolo trochu v bojovych podmienkach ale je hotova 🙂 (akoze robila som akurat halusky do polievky a v tom sa krpec zobudil - ruky od cesta - no utis tak dieta... tak som ho nohou kocikovala myslela som ze to je mozne len v komediach)

michaelabj
22. okt 2010

všetky píšete, že boli deti túto noc nepokojné... vraj má byť spln a to vplýva asi aj na tie deti...

Najväčšia sranda je v tom, že môj malý spal túto noc ukážkovo - od 20 do polnoci, potom do 4 a potom do 7 (čo sú u nás spánkové rekordy) - som sa perfektne vyspala... 🙂)) Žeby na neho ten spln vplýval úplne opačne? 😀

@zuzuz1 blahoželám 🙂

michaelabj
22. okt 2010

kočky poradte... uvažujem o kúpe lehátka - čo si myslíte o tomto? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9462230&tab=0
Mne sa celkom zdá... len nie je to "značkové" chicco, či FP...
Máte niektorá skúsenosť, alebo ako sa Vám pozdáva?

vejinka
22. okt 2010

@michaelabj mne sa paci ale nekupila by som si ju lebo mam kocik taky stary na doma v obyvacke hore..ale keby ze nemam tak nevaham vyzera dobre 😉

gladiola
22. okt 2010

@michaelabj: mne sa tiez paci, zisti od kolkych a hlavne do kolkych kil dietata je to vhodne, inak by som to kupila

estterka
22. okt 2010

@michaelabj my mame podobne,je to ina znacka asi,ale tak isto sa sklapa a je do 9 kg,vacsinou su tak.

gumimaci
22. okt 2010

@michaelabj je pekne, len si zisti do kolko kil je vhodne, a neni vibracne...

estterka
22. okt 2010

@elixia nasa mala zo zaciatku taku redsiu stolicu a potom aj krv v plienke..nam pomohlo neprekladat na druhy prsnik priliz skoro a probiotika a vylucila som uplne vtedy mliecne vyrobky.teraz pomaly zacinam aj mliecne veci,vcera napr.palacinky a uz to malej nic nerobi nastastie. on je este velmi malinky a moze mat oslabene crievko.. a ako poracujes s kojenim? upravuje sa to? 😉

danulka3
22. okt 2010

@michaelabj ja mám niečo podobné,tiež nie chicco,som s ním spokojná,aj teraz mám v ňom Jakubka,je tu vedľa mňa,občas ho pohojdám,je to super vec.

estterka
22. okt 2010

@gumimaci ani ja nemam vibracne..taka le darovanemu konovi na zuby nekukame..mala vcera zistila,ze tam ma aj hrazdicku s hrackami,ale kedze este nevie,ze naco ma ruky,tak len kukala..predtym zvykla pozerat kvetinac s fikusom,co je kusok od toho lehatka a s nim sa rozpravat...😀 ale dlho tam nevydrzi stale

gumimaci
22. okt 2010

@estterka ani ja som najprv nechcela vibracne, lebo su drahsie, ale drakvak ma presvedcila 😀 ono kebyze tam neni tak sa nic nestane si myslim, je to len taky prijemny doplnok 😉 Ondrej uz tiez zaregistroval tie hracky, a obcas do nich brnkne, ale to asi len jak rozhadzuje rukami a nie schvalne 🙂

gladiola
22. okt 2010

kolko nechavate deti v lehatku? ja tak dokopy za cely den mozno styri hodky, je to vela? tiez boxuje to hraciek z hrazdicky, chichi

elixia
22. okt 2010

@estterka no mne sa probiotika pre babatka nepodarilo zohnat 😒 mlieko som aj ja hned vylucila,snad to pomoze. S kojenim uz lepsie,aj ked stale nie tak,ako by som chcela..

stvura
Odpoveď bola odstránená
michaelabj
22. okt 2010

@stvura
no ja neviem, či to vplýva aj na deti, ale možno...
toto je z netu: najbližší spln bude: 23.10.2010 03:38, Počas splnu môžeme pociťovať nepokoj, podráždenosť, mať zlý spánok, bolesti hlavy.
tož, čo ja viem? 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
kitchima
22. okt 2010

@elixia ahoj, mne presne tak isto mala kakala skoro 2 tyzdne, bola som u diktora a ze kym dost cika, tak je vsetko ok 😉 potom sa to same napravilo

andelik8
22. okt 2010

@michaelabj to ze nie je vibracne podla mna nevadi. My sice mame, ale nebadam ziadny rozdiel v spravani malej ci uz to je zapnute alebo nie.
skor by som si dala pozor na to, ze tam nie su pasy na priputanie... ked bude maly vacsi, aby sa ti odtial nejako neprekotil. Ja tam malu zatial nepriputavam, ale neskor budem.
@gladiola malu mam v lehatku tak ako sa jej chce. Niekedy vobec, niekedy hodinku a uz sa jej nepaci, inokedy v nom zaspi tak ju tam necham kym sa nepreberie... ale 4 hodiny tam nebola nikdy. Max. asi tak 2 a pol ked zaspala..

estterka
22. okt 2010

@elixia tak to je skoda,ze to nemaju..ak mas pocit,ze by mohla byt dehydrovana,tak ju skus castejsie prikladat..
@gumimaci tiez do tych hraciek obcas buchne,ale to je isto len nahoda..hoci uz si objavila rucicku,lebo si zvykne pesticku cmulat,strasne je to podarene 😀

estterka
22. okt 2010

@andelik8 ja ju tam zato priputavam,uz sa raz prevratila z chrbatika na bok,takze sa bojim,aby sa aj z toho neprevratila..

lunana
22. okt 2010

@estterka naša si tiež cmúľa pästičku, hlavne keď je hladná, tak si ju skoro celú vopchá do ústočiek :D
aj my máme lehátko bez vibrovania a nejak nám to nechýba, malinká tam veľakrát zaspí aj bez toho, aby jej to triaslo pod zadkom 🙂

michaelabj
22. okt 2010

@andelik8 hmm, super postreh s tym priputavanim. Je tam priputavanie to trojbodove, čo som si všimla... ty maš ešte iné pripútavanie? Na rúčky, čiže 5 bodové? Aké maš to lehátko? Ď.

andelik8
22. okt 2010

@estterka tak nasa nema zatial ani len naznaky nejakej snahy o prevratenie sa 😅
@michaelabj my mame FP a je tam taky system putania ako v autosedacke - 5bodovy
tuto:

panki
22. okt 2010

ja nechápem ako vam tie detičky v tých lehátkach zaspia. ja mám aj hojdačku aj kreslo a nechce mi byť ani v jednom 😒

elixia
22. okt 2010

@estterka @stvura @kitchima dakujem kocky za pomoc...

@stvura a nahodou si nepamatas ako sa volali? 🙂

klaudia85
23. okt 2010

@michaelabj
@gumimaci no práveže k psíkovi sa správame ako predtým, len k malej ho ešte nepúšťame, prekvapilo ma, že si k nej dovolila ľahnúť a hlavou mi prebehlo, čo keby... Aj keď nechtiac, čo keby jej ublížila. Inak si myslím.

A naša suseda nepozerá ani telku, v jej byte je hrobové ticho. Mám pocit, že ona chce počuť všetko, čo sa u nás deje :(