♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, ja sem do témy nechodím, aj keď sme tiež septembrovky....ale náhodou som zachytila, že sa bavíte o lehátkach. Ja som teraz uvažovala o kúpe, ale plánovala som hojdačku, lebo sa mi zdá akčnejšia - naša malá nevydrží sama ležať v bdelom stave ani 3 min. Tak som si myslela, že keď ju to bude hojdať, tak si naše ruky aspoň trochu oddýchnu 😅
Ale ako vás čítam, tak asi budem kupovať zbytočne... ☹
Aj keď je na rukách, tak nevydrží v rovnakej polohe dlho a hojdanie na rukách alebo fit lopte sa musí obmieňať, lebo ju to dlho nebaví....som si myslela, že také dieťa máme iba my ...@panki vidím, že ty to máš tiež rovnako ťažké...ja už neviem ako ju zabávať keď je hore, tak väčšinu času trávi na prsníku... na hračky je ešte skoro, veľmi ich nevníma...
@klaudia85 to je hrozné mať takú susedu... síce... o susedoch by sa dalo tu vyprávať asi množstvo historiek, či??? 😀
a s psíkom neviem veľmi poradiť, len to čo som ti napísala... skús ako radila gumimaci nejaké psíčkarske fóra ako na neho ;)
@hobit dík, no radšej by som v klube nebola 🙂 Už normálne rozmýšľam, že čo robia druhí s takýmito náročnými deckami...nám ani prechádzanie niekedy nepomáha, v šatke je už ako za trest - zo začiatku sa jej páčilo, no a večerné uspávanie trvá tak 3-4 hodiny, máš to aj ty tak, že zaspí na 3 minúty a keď už si myslíme, že spí, tak otvorí také oči ako keby nič sa nedialo - toto sa nám opakuje aj 7 krát po sebe, takže aj keď už naozaj spí, tak jej neveríme a stále čakáme, že sa zobudí...
@danabel aj nas maly je presne taky isty...len by sa nosil a pozeral okolo seba..a vecer tiez nemoze zaspat..normalne sa bojim pohnut sa, aby sa nezobudil..ked si myslim, ze uz spi, tak on len trosku pootvori oko, ci som pri nom a spi dalej, ale ak tam nahodou nie som, tak je hned hore...a v noci spava s nami v posteli, co sa mi moc nepaci, lebo sa bojim, aby sme ho nahodou nejako nechtiac neprilahli, ale ked sa napapa a zaspi a prelozim ho do postielky okamzite je hore a place..takze uz som sa aj prestala snazit 😒
@michaelabj my budeme mat toto http://www.veba.sk/baby-lehatka-pre-deti/4578-f... tento tyzden som ho objednala, tak by malo kazdu chvilu prist..sice to nie je hojdacka, ale zdalo sa mi celkom fajn..mohlo by nasho maleho zaujat..uvidime 🙂
@danabel to ako keby si hovorila o našej Lenke 🙂 keď si myslím že konečne spí - uložím ju do postielky a vypleští také okále že ani cez deň také nemá 🙂
@michaelabj takéto
@petulka_ no fiha toto je už riadne premakane 😲
ale asi by som sa bala dať toľko prachov, ked neviem, či sa mu tam vôbec bude páčiť 😒
@petulka_
@panki normálne ste ma potešili 😀 že nie sme jediní s takým bábom, už som si myslela, že to nikto také nemá a že s ňou určite niečo nie je v poriadku. Naša máva večer aj koliky, takže to mávame také spestrenie, aby sme sa nenudili... Myslíte, že to prejde po nejakom čase alebo to ostane. Veď ja keď som sama doma, tak neviem bez jej plaču keď ju položím na gauč ani na Wcko odskočiť a o varení ani reči, len keď sme doma obidvaja.
My sme dnes zmontovali hrazdičku s hračkami v nádeji, že by aspoň na pár minút mohla na ne kukať a len tak ležkať, ale nič, zrejme s tým musíme ešte počkať. Chceli sme kúpiť hojdačku, ale vyhodíme za to 60-80 eur a nebude tam chcieť byť, tak čo s tým budem robiť, zase to predávať?!
@danabel ja sa satku este len chystam vyskysat, som zvedava s akym vysledkom 🙂...ten nas diablik aspon v noci spinka celkom dobre, vystraja skor cez den a vecer, teda ak neratam v noci vzdy hodinovy proces napapania a opatovneho uspatia, pri ktorom zaspavam skor ja 🙂...ale inac robi to iste a ked ho v takotmto nespravnom okamihu polozis do postielky, mozes ho rovno znovu vziat lebo zacne vrieskat 😀...aj ja som dnes skusala hraciu deku, ale podla ocakavania bez uspechu...
@michaelabj ja mam take ako tu davala gumimaci, take modre fisher price s vibrovanim a hojdanim
@michaelabj ahoj, ja mam od bright star, z predajne Pre deti, s vybrovanim, dvoma polohami a melodiou
kokso vibrovanie je s makkym i, uz mi mozog nefunguje
kočky vďaka za info o lehátkach... 🙂
Ahojte maminky
musim sa pochvalit, nasa mala Neli spala od osmej do pol piatej rano... ked som sa zobudila a pozrela na hodinky skoro som odpadla........sice cicky mi ide rozdrapit, ale na ukor spanku sa to da vydrzat juj ona je moje zlaticko... to boa asi odmena za vcerajsi kupel...sme jej napustili plnu vanicku, sa tam tesila vo vodicke a asi to plavanie ju potesilo....
my sa kojime niekedy aj viac ako hidinu kym zaspi
su tu aj take baby, ktore prikrmuju UM? kolko ml davate mimcu?
@lucinka83 No my máme teraz nejaké zlé dni, lebo teraz už nespí ani v noci. Včera sa zobudila o 18-tej po ťažkom uspávaní a v noci nám zaspala o pol jednej - to sme ju skúšali uložiť asi 4x, lebo sa nám zdalo, že už spí, ale kdeže - o jednej bola zase hore, potom o tretej, o štvrtej - vždy po pár minút, ale ja som aj tak nespala, lebo mne trvá aspoň 10-15 min. kým zaspím, no a potom o piatej - to sme sa kojili a zaspala o pol siedmej a o osmej už vstala, že aha 🙂 už je ráno....A o jedenástej ju manžel musel nlaožiť do auta a trochu ju povoziť, lebo ani v kočíku vonku nechcela zaspať...
ahojte,myslite,ze mozem pouzivat vajicko ako lehatko??? nebude to mat zly vplyv na chrbticu nasho drobca?

@janica81 snáď ste mali dnes lepšiu noc.
Naša malá sa na môj vkus často budila, nevie prespať viac ako 3hodiny v noci, už by mohla troška dlhšie pospať.