icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
4. nov 2010

@lunana zelam pevne nervy 😉

lunana
4. nov 2010

@gumimaci ďakujem 🙂 snažím sa

sjusiquatro
4. nov 2010

baby ozaj a papate rozky a biele pecivo lebo zevraj z toho naduva???ja rozky kazdy den jem ale idem jest iba cierny chleba hadam nebude mat take brusko..

hobit
4. nov 2010

tak mame vysledky krvi...bilirubin este stale zvyseny, pecenove testy tiez nie ok, zajtra ideme na sono bruska, som zvedava co nam povedia...

sjusiquatro
4. nov 2010

a kolko ste mali bilirubin??
@hobit

hobit
4. nov 2010
gumimaci
4. nov 2010

@sjusiquatro pecivko nejem skoro vobec uz dlhsie. mne sa zle travi a priberam z neho.

@hobit co ti na to povedal lekar? drzim palceky, nech malickeho moc netrapia.

hobit
4. nov 2010

@sjusiquatro ja som nikdy nejedla biele pecivo, nechuti mi...
@gumimaci dakujem, ja uz som na nervy, furt nieco mame...

janica81
4. nov 2010

@fubinka ahoj
no na kontroolu k dokimu idem pondelok...tak som zvedava...ci mi da uz zelenu .-) a Ty si bola?

gladiola
4. nov 2010

do kelu baby, moja gyno je mimo a pride az o dva tyzdne, myslite, ze ked som osem tyzdnov po cisarskom, tak uz mozem....??

andullinka
4. nov 2010

@hobit Mali sme nejaku miernu odchylku na oblicke tak s tym mame ist na kontrolu, verim ze to bude OK. A vy preco chodite na rehabilitacie?

andullinka
4. nov 2010

@luciaj tak to si ma potesila, ze to je bezne a ze sa vam to v 3 rokoch tak krasne upravilo. Verim ze to bude aj nas pripad 😉 Ako to zvladas s dvomi detickami?

kitchima
4. nov 2010

v sobotu uz mame 2 mesiaciky 🙂 zajtra sa ideme vazit, tak som zvedavaaaa. a uz iba 11 dni a tatinko sa nam vrati domov ixiix
@gladiola ja myslim, ze uz ano 😉

kitchima
4. nov 2010

@andullinka ja urcite davam ockovat proti rotavirusom. moj starsi syncek na to ochorel a bolo to nieco strasne. uz to nikdy nechcem zazit, jaj ☹

kitchima
4. nov 2010

@sjusiquatro ahoj. my mame doma hraciu deku, este po syncekovi. zacal ju vyuzivat, ked mal 4 mesiace. a kraaasne sa tam hrajkal skoro az do roka. tiez uz uvazujem, ze ju vytiahnem pre malu 😉 na Vianoce jej tam planujem dokupit nejake hrracky

ozaj. je tu este nejake babo okrem mojej, ktore nema dudlik?

andullinka
4. nov 2010

@kitchima No tiez som pocula ze velmi vela deticiek to do 5rokov dostane. A potom musia byt aj hospitalizovane ☹ A tak sme nic nenechali na nahodu a ockovanie sme dali.

gladiola
4. nov 2010

my davame aj rotaryvirus ockovat

kitchima
4. nov 2010

@andullinka ja som vtedy o ockovani nevedela. doktor mi to nespomenul. maly to dostal, ked mal 7 mesiacov. tyzden mu davali infuzky do hlavicky. priviazali mu rucicky a nozicky o postielku, ze nech si to nevytrhne. a ten pohlad, ked uz nevladal vracat a stale ho napinalo.. kym az zlc z neho neisla a od unavy padal tvarickou do toho, co vyvratil... no nieco strasne a take male babo bol. ☹

estterka
4. nov 2010

@kitchima my nemame dudlik a ani nebudeme mat 😉

kitchima
4. nov 2010

@estterka to som rada 😉 lebo mne matka nadava, ze chuda male, mamka jej ani dudlik neda... ale ako ani moj syn nemal a zije ixixixix 😀

janica81
4. nov 2010

@kitchima my nemame...zatial ho neznasa a vypluva....co mi vobec nevadi 😀

hobit
4. nov 2010

@andullinka lebo mame trochu asymetricku tvaricku, pokrcene nozicky a ideme furt dolava....vraj to ma od toho ako bol ulozeny v brusku....ja uz mam celu Antolsku zbehanu...rizikovych novorodencov, rehabku, kardio a zajtra sono bruska a gastro asi...
@kitchima my sme na dudliku zavisli 🙂

andullinka
4. nov 2010

@kitchima Uff, no tak to musel byt hrozny pohlad ☹ Chudatko malinke. Ani nas nato ockovanie pediatricka neupozornila. Keby som si sama neprecitala, tak ani neviem, ze by sa uz mohlo ockovat... Inak ani my nedavame cumlik, chcela ho tak prvy tyzden, potom ho zacala vypluvat. Takze sme sa s nim rozlucili uz.
@hobit Tak to ma mrzi, ze mate taketo problemy - ale z toho urcite vyrastiete a vsetko bude OK 😉 A ktory doktor ta rodil?

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
4. nov 2010

@andullinka to dufam....doktorka Federová (aspon myslim, ze sa tak vola) a potom to dokoncil klistami dr. Sysak...a teba?

estterka
4. nov 2010

@kitchima aj mne za to mama nadava..vzdy ked vola,tak sa pyta,ci som jej uz prestala tyrat vnucku a dala jej dudel..a ked tu bola,tak malu strazila 5 minut a ked som dosla,vzdy mala dudel povinne v ustach 😠

fubinka
4. nov 2010

@janica81 bola bola beriem antibiotika sa mu zdal nejaky som mala čudný výtok, dnes bola v nemocnici na stery a aj na sone, sono OK stery uvidim v utorok po vysledkoch ešte idem aj na krv, ešte štastie že davam malinkej UM mohol mi dať aspon bez problemov antibiotika aby som nedostala nejaky zapal.

luciaj
4. nov 2010

@andullinka ja davam starsiu dcerku do skolky, tak som cez den jednodetna a to je v pohode 🙂 akurat trosku problematicke chodit pre malu do skolky kazdy den autom, maleho do sedacky a tak, ale inak sa da v pohohde 🙂
@stvura co ti poradila annag na to nespanie?

petulka_
4. nov 2010

@estterka presne ako moja mama 😠 ja mu tiez nedavam dudel..mne sa proste deti s dudlom nepacia 😒 a minule ho mamina strazila a prisla som domov a on si dudloval 🙄 a tiez hovori, ze ho tyram, ked mu ho nedam..ale ved je kopa deti bez dudlov.. ledva sa naucil spravne prisat a uz by som to mala kazit dudlom 😖