♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No dnes máme zase problém s papaním, maličká nechce akosi papať a keď sa prisaje, tak papala max 7minút, sa mi to zdá hrozne málo :( Ako dlho vaše bábätká papajú? Mliečka máme fakt dosť ☹ A tie, čo prikrmujete UM z fľaše, nemáte potom problém s kojením?
A od šiestej rána spala asi len hodku, taký malý nezmar, nie a nie pospať si a keď sa nevie chytiť na spánok, plače 😒
@klaudia85 tak môj ťahá niekedy 5-6 minút,ale vkuse,a potom sa len hrá,tak mu ho vyberiem
@janica81 tak nad tým som rozmýšľala aj ja,že ako mám vedieť,či plače,že je hladný,alebo pre nejakú inú príčinu. Proste to neviem,skúsim mu dať,a ak je to hlad,tak ťahá. 😒 Aj my máme niekedy také dni,že pýta aj každú hodinu,niekedy každé dve ako kedy.pri kojení to proste nevieš,koľko vypijú.
Tak mi máme dnes za sebou krst,zajtra ideme ešte na mestský úrad na vítanie nových občanom,uf.
@klaudia85 tvojej malej moze tych 7 min stacit. aj moj maly papa niekedy tak kratko, hlavne vtedy, ked mu tecie mliecko velmi rychlo, tak sa dokaze najest rychlo 😉
@gladiola babtko nie je vzdy hladne, ked cucka prst. niekedy sa chce len pomojkat a upokojit na prsniku alebo cumlikom 😉
@janica81 deticky cez den papkaju castejsie, raz si potiahnu viac inokedy menej ... aj moj maly mal dnes taky den, ze od obeda papal snad kazdu hodinu a spal len po kratkych chvilkach 🙂
Dobre ranko kde ste vsetky??my sme teraz zabuvali pozeral na kolotoc a zaspal tak mam teraz volnu chvilu 🙂 boze ale musim upratovat, prat a tak ale dako sa mi nechce 🙂
aj moj niekedy tak kratko papa mliecko tecie rychlo tak je skor napapany....
my zaspinkávame v lehátku,mám ho vedľa seba a trošku ho pohojdávam,tiež mi treba variť a žehliť,ale taaaak sa mi nechce 😝
Ahojte dnes som bola u dokiho vsetko ok...mam zelenu takze dufam ze Neli vecer rychlo zaspi
😀 😀 😀
jaj baby to upratovanie to je hroza...ked malicka zaspi cez den som rada ze je klud...a najradsej by som nieco pre seba spravila...ale dres riadu...kos pradla...zehlaenie 🙄
och ako vam zavidim... moj spi cez den len ked je v vonku na prechadzke... inak len tak 15min slabe spanky 🙄 o internete len snivam...
@gladiola najprv som si myslela, že to myslíš ironicky 😀 niekedy by som mohla vypustiť varenie, lebo môj MM sa aj tak častejšie stravuje u svojej mamičky ako doma a mňa môže potom poraziť, lebo ja jem tri - štyri dni to isté 🙄 a svokra si nedá vysvetliť, že ja mám vlastnú kuchyňu....
@lunana a co tak dat muzovi obedar, nech aj tebe donesie? zadarmo sa najes a aj cas usetris. 😀 vsak ked svokru bavi vyvarat.... 😉
no zdravim mamicky tak ako sa drzia babiky nasa ma 4,70 a to ma dva mesiace a ked nas pustali sme mali 2,5kg 🙂
@ladywitch26 presne tak, to je dobry napad
@ladywitch26 dobry tip 🙂
myslim,ze tu uz niekde taka otazka bola....s cim mam drobcovi spravit otlacky dlane a nozickydo knihy?? genciankou?? lebo nic ine neskodne a farbiace mi nenapada 😀

Ahojte maminky
kolko mlicka by malo vypit babo za den? nechcem si to pripustit..ale som musela urobit Nutrilon aj poobede..malicka bola stale nespokojna....cickala...ale asi nic neslo...pospala hodinku a znova... Flasku mi stiahla ako nic!
Ako viete,že su hladny?