icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
7. nov 2010

Ahojte maminky

kolko mlicka by malo vypit babo za den? nechcem si to pripustit..ale som musela urobit Nutrilon aj poobede..malicka bola stale nespokojna....cickala...ale asi nic neslo...pospala hodinku a znova... Flasku mi stiahla ako nic!
Ako viete,že su hladny?

gladiola
7. nov 2010

@janica81 na Nutrilone mas napisane kolko ml ma babo spapat za den, u tvojho babatka je to asi 800 ml, hladne je ked place a cucka ti prst ked jej ho das do pusy na chvilku, urob nutrilon 100 ml do flasky a uvidis, ci papa, ked papa je hladna.

klaudia85
7. nov 2010

No dnes máme zase problém s papaním, maličká nechce akosi papať a keď sa prisaje, tak papala max 7minút, sa mi to zdá hrozne málo :( Ako dlho vaše bábätká papajú? Mliečka máme fakt dosť ☹ A tie, čo prikrmujete UM z fľaše, nemáte potom problém s kojením?

klaudia85
7. nov 2010

A od šiestej rána spala asi len hodku, taký malý nezmar, nie a nie pospať si a keď sa nevie chytiť na spánok, plače 😒

janica81
7. nov 2010

@klaudia85 no ahoj..ja aj prikrmujem aj kojim....a v pohode...niekedy cucka 5 min a spi.... a niekedy polhodinu...

danulka3
7. nov 2010

@klaudia85 tak môj ťahá niekedy 5-6 minút,ale vkuse,a potom sa len hrá,tak mu ho vyberiem
@janica81 tak nad tým som rozmýšľala aj ja,že ako mám vedieť,či plače,že je hladný,alebo pre nejakú inú príčinu. Proste to neviem,skúsim mu dať,a ak je to hlad,tak ťahá. 😒 Aj my máme niekedy také dni,že pýta aj každú hodinu,niekedy každé dve ako kedy.pri kojení to proste nevieš,koľko vypijú.

Tak mi máme dnes za sebou krst,zajtra ideme ešte na mestský úrad na vítanie nových občanom,uf.

luciaj
7. nov 2010

@klaudia85 tvojej malej moze tych 7 min stacit. aj moj maly papa niekedy tak kratko, hlavne vtedy, ked mu tecie mliecko velmi rychlo, tak sa dokaze najest rychlo 😉
@gladiola babtko nie je vzdy hladne, ked cucka prst. niekedy sa chce len pomojkat a upokojit na prsniku alebo cumlikom 😉
@janica81 deticky cez den papkaju castejsie, raz si potiahnu viac inokedy menej ... aj moj maly mal dnes taky den, ze od obeda papal snad kazdu hodinu a spal len po kratkych chvilkach 🙂

sjusiquatro
8. nov 2010

Dobre ranko kde ste vsetky??my sme teraz zabuvali pozeral na kolotoc a zaspal tak mam teraz volnu chvilu 🙂 boze ale musim upratovat, prat a tak ale dako sa mi nechce 🙂
aj moj niekedy tak kratko papa mliecko tecie rychlo tak je skor napapany....

danulka3
8. nov 2010

my zaspinkávame v lehátku,mám ho vedľa seba a trošku ho pohojdávam,tiež mi treba variť a žehliť,ale taaaak sa mi nechce 😝

janica81
8. nov 2010

Ahojte dnes som bola u dokiho vsetko ok...mam zelenu takze dufam ze Neli vecer rychlo zaspi

😀 😀 😀

jaj baby to upratovanie to je hroza...ked malicka zaspi cez den som rada ze je klud...a najradsej by som nieco pre seba spravila...ale dres riadu...kos pradla...zehlaenie 🙄

lunana
8. nov 2010

@janica81 tak je to aj u nás, keď malá konečne zaspí cez deň, tak miesto oddychu alebo venovania sa sama sebe musím upratovať, variť, žehliť 😨 no čo už
ale hlavne, že na internet si čas vždy nájdem :D

lu
8. nov 2010

och ako vam zavidim... moj spi cez den len ked je v vonku na prechadzke... inak len tak 15min slabe spanky 🙄 o internete len snivam...

gladiola
8. nov 2010

@lunana baby, rada pre vas: zehlia sa len vecicky pre babatko a muzove kosele, upratuje sa v sobotu a vari len kazdy druhy, treti den, nech si dava muz velky obed a donaskove sluzby tiez funguju!! Aby ste mali cas na telku, net, knihy a casaky, cmukes

janica81
8. nov 2010

@gladiola vyborna rada...skoro na 100% dodrziavana....akurat varim len 1x & TYZDEN a mam tel.na vsetky stravovacie zariadenia v okrese a ich donasku
😀

gladiola
8. nov 2010

@janica81 vyyyborne, tak to treba robit a budeme vsetky v pohode, chichi, momentalne pozeram talentmaniu na nete, lebo vcera v telke som videla jojku

lunana
8. nov 2010

@gladiola najprv som si myslela, že to myslíš ironicky 😀 niekedy by som mohla vypustiť varenie, lebo môj MM sa aj tak častejšie stravuje u svojej mamičky ako doma a mňa môže potom poraziť, lebo ja jem tri - štyri dni to isté 🙄 a svokra si nedá vysvetliť, že ja mám vlastnú kuchyňu....

gumimaci
8. nov 2010

@lunana 😀 😀 😀 svokra chce asi dokazat, ze ona je lepsia mamicka, ako ty manzelka 😉 Dufam, ze ked my bbudeme svokrami, tak nebudeme taketo sliepky 😅
@gladiola len to chlapom neprezrad, muz si musi mysliet kolkej roboty doma mame. inak by nam nalozili jak na kona 😉

gladiola
8. nov 2010

@gumimaci 🙂

janica81
8. nov 2010

@lunana no a preto netreba varit...nech sa MM naje u mamicky 🙂

gumimaci
8. nov 2010

@janica81
@lunana ja si nemyslim, ze prestat varit je riesenie, lebo tym by pred svokrou rezignovala. Zacala by som mu obedy balit, aby nemal dovod jest u mamicky 😉 😎

luciaj
8. nov 2010

@lunana mozno treba castejsie muzovi tesne pred prichodom domov zavolat, ze uz sa na neho tesis a ze si mu uvarila nieco, co ma rad alebo ze ho cakas s vecerou ... a to uz potom nebude papat u mamicky, lebo sa bude tesit na jedlo doma s tebou 😉 mozno takto porazis svokru 🙂

ladywitch26
8. nov 2010

@lunana a co tak dat muzovi obedar, nech aj tebe donesie? zadarmo sa najes a aj cas usetris. 😀 vsak ked svokru bavi vyvarat.... 😉

matka24
8. nov 2010

no zdravim mamicky tak ako sa drzia babiky nasa ma 4,70 a to ma dva mesiace a ked nas pustali sme mali 2,5kg 🙂

gladiola
8. nov 2010

@ladywitch26 presne tak, to je dobry napad

janica81
8. nov 2010

@ladywitch26 dobry tip 🙂

janica81
8. nov 2010

@matka24 my uvidime zajtra 🙂 mame poradnu 🙂)

janica81
8. nov 2010

do albumu 🙂

danulka3
8. nov 2010

@janica81 krásne fotečky,musím aj ja tak spraviť,potom pridám aj ja

norikk
8. nov 2010

myslim,ze tu uz niekde taka otazka bola....s cim mam drobcovi spravit otlacky dlane a nozickydo knihy?? genciankou?? lebo nic ine neskodne a farbiace mi nenapada 😀

gumimaci
8. nov 2010

@norikk Ja som robila prstovymi farbami 😉