icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
10. nov 2010

Dobre ranko

ako ste sa vyspinkali??? nechali Vas babiky vyspat??? Moja Nela ma naozaj noci super...zobudime sa o jednej napapa potom o piatej napapa... a este spi.... zaspavame medzi osmou-deviatou...

uz mame normalne ze hruby rezim....celkom sa nam dari ho dodrziavat...

@klaudia85 a aku mate odsavacku??? tu na vysavac???

danulka3
10. nov 2010

@janica81 ahojte,tak mi noc super,zobudili sme sa o pol štvrtej,potom o pol siedmej a teraz ešte dospávame.Ale zato večer hrúúúza,to sme ešte taký večer nemali .Od piatej hore a potom nie a nie zaspať a od 9-tej také revy až do bordova,sme ho nemohli utíšiť,zaspal asi o pol 11-tej. Baby,aké triky poznáte,keď je dieťa urieknuté.Mohlo to byť aj to .

elixia
10. nov 2010

Ahojte, baby, kedy a ako uspavate vecer dobcov? To nase dieta skor ako po polnoci nezaspi, dovtedy len take 10 minutovky maximalne...jeho cas je az okolo jednej..som uz z toho nestastna,ved to nie je normalne 😒 Sice rano pospi dlhsie,no aj tak by som bola radsej,keby vecer zaspaval skor...

danulka3
10. nov 2010

@elixia Tak náš zaspával okolo tej ôsmej,ale posledné dni nezaspí skôr ako okolo 10-tej.Teraz mi tu dospáva,chcem ísť von na nákupy a on si tu spinká a ja čakám,kedy sa zobudí. 😠

elixia
10. nov 2010

@danulka3 ja zas cakam kedy zaspi, aby som mohla aspon navarit a ked sa podari,aj nieco pozehlit konecne 😀

gladiola
10. nov 2010

nasa Lili zaspi takmer vzdy okolo 22-23 hodiny a potom spi 5-7 hodin okolo piatej ju nakojim a nanutrilonujem a spi potom este 2-3 hodky

klaudia85
10. nov 2010

@janica81 áno, na vysávač, preto som sa s tým bála odsávať, lebo na pohľad to vyzerá hrôzostrašne 🙂

No dúfam sa aj našej konečne vytvorí nejaký ten režim v noci, lebo je hore pomaly každé dve hodiny, i keď je pravda, že sa len prebudí, naje a spí ďalej, no niekedy sa s uspávaním musíme troška potrápiť. Asi to bude tým, že papá po troške a potom je hladná každú chvíľu.

hobit
10. nov 2010

@janica81 aj my mame super noci, maly zaspi okolo 21ej, doteraz sa budil na kojenie okolo3tej, teraz uz druhu noc dokonca o 4tej a potom si este dospinka pri mne v posteli do takej 7-8ej
@elixia my uspavame okolo medzi 20-21ou...19.30 kupel, ktory ho vzdy krasne ukludni, potom kojenie a potom ho staci trochu pohojdat na rukach a ked uz drieme, ulozit do postielky, kde zaspi uz sam, len treba dudku obcas dat do pusy ked si j vypluje a ma tam takeho "mojkacika" makkuckeho, na ktoreho uz je nauceny, ze je na spinkanie...

zuzanockamt
10. nov 2010

@hobit tak to aj trosku zavidim take idealne dieta 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
10. nov 2010

@gladiola ako casto dokrmujes? ja len po kupani...1x v noci sa mi mliecka narobi dostatok 🙂

janica81
10. nov 2010

@elixia a po kupani krmis? skus mu nedovolit driemkat pred kupanim, dlhsie sa kupte, mi aj 7-10 min...potom papanie a zaspi do pol hodinky
@hobit presne rovnako postupujeme vecer 🙂

gladiola
10. nov 2010

@janica81 ja zial dokrmujem vzdy, najprv nakojim, niekedy minutku, niekedy 5, v noci najviac - aj 15 minut, ale nikdy jej nestaci, ale uz si z toho vlasy netrham, je to proste tak, som rada aj za to trochu mliecka co mam

gladiola
10. nov 2010

inak baby, aj vy uz mate kramy? ja som mala uz dvakrat a moja mala ma len 9 tyzdnov

janica81
10. nov 2010

@gladiola no ja kramy nemam.... zatial.... my sa kojime trosku dlhsie... chcem sa este opytat, ked si robis Nutrilon vzdy do prevarenej vody acerstvy??? ci si aj urobis a das do chladnicky??

elixia
10. nov 2010

@hobit no idealne dieta..aj ja chcem take 🙂

@janica81 praveze on po kupani vooobec nie je ospaly 🙂
My tiez vecer dokrmujeme.ale v noci uz nie,to mam mlieka dost...@gladiola ja som tiez bola najprv zufala z toho,ze musime dokrmovat,ale uz som si tiez povedala,ze sa teraz nezblaznim a dieta od hladu revat nenecham..

danulka3
10. nov 2010

@gladiola kojím,tak ešte tiež nie

akú antikoncepciu používate? ja rozmýšľam nad tou Azaliou

sjusiquatro
10. nov 2010

@gladiola ja som este nemala...

janica81
10. nov 2010

@elixia presne ked je dokrmovanie veduce k spokojnosti...netreba sa trapit 🙂 hlavne ze su deticky spokojne 🙂

katrin31
10. nov 2010

@hobit ako keby si pisala o nas..vazne..presne taky isty postup mame aj my..a posledne dva tyzdne mi maly spava aj cez den velmi vela..v podstate sa cely den nudim..iba spinka a hore mi vydrzi asi hodinu a potom uz place ze chce spat a spi aj tri styri hodiny..uz mam pozehlene, poprate, navarene a sedim na nete..

brulka
10. nov 2010

ahojte babule 😉 dlho som tu nebola ale mam na vas otazku. maju uz vase babatka nejaky pevny rezim? u nas vyzera kazdy den trosku inak podla toho ako vydrzi spat v noci a od toho sa odvijaju potom denne krmenia. len je to dost narocne, bo ta nasa chilli papricka by len na rukach sa nosila a s maminkou sa rozpravala a zabavala. ja potom nestihnem nic spravit v domacnosti ani sa o seba poriadne postarat. a v noci mi spi len 5-6 hodin a o stvrtej rano sa tvari maminka podme sa hrat 🙄 . aj cez den pospi malo ked to cele zratam spava tak 10-12 hodin denne a to sa mi zda na taketo miminecko straaasne malo 😅. spi tak poriadne iba poobede a to som rada ze si mozem vydychnut a tiez sa zvalit na gauc abo si pokecat na konovi 😀

nas rezim je asi takyto (ak sa nam zadari, lebo dost casto je to ako vravim uplne mimo...)

o 4:00 alebo do 5:00 - vstavame na papanie
o 08:00 alebo 09:00 - papanica (medzitym tak o 07:00 niekedy zadrieme ale len na take par minutovky 15 - 20 min - v podstate nespi, len sa prehadzuje v postielke a potom place musim si ju vziat ku mne do postele tam ju udrzim tak maximalne do 07:00 alebo do 08:00)
o 10:00 - 10:30 - minispanocek (len obcas sa zadari dlhsie)
o 11:00 - 12:00 - papanica
0 12:30 - 13:00 - minispanocek
o 14:00 - 15:00 - papanica
o 15:30 - 18:30 - riadny poobedny spanok (len obcas sa zadari dlhsie)
o 18:00 - 19:00 - papanica
o 21:30 - kupanie
o 21:00 - 22:00 - papanica
o 23:00 - ulozime na spanok

gladiola
10. nov 2010

@elixia presne tak

danulka3
10. nov 2010

Tak mi žiaden režim zatiaľ nemáme,niekedy spinká cez deň pekne,inokedy len 10-minútovky a papáme tiež rôzne,raz každú hodinku,inokedy dve.Zatiaľ ten režim neriešim,časom sa to hádam nejak vykrištalizuje.

gladiola
10. nov 2010

@brulka moja cez den spi raz a to len pol hodku, a potom iba vonku chodime spat okolo 22, 23 a vstavame okolo 9 s papanim jednym okolo 6:00, inak dokopy vypije asi 700-800 ml nutrilonu a trochu mna

gladiola
10. nov 2010

@janica81 uz neprevaram, zohrievam Lucku a robim vzdy cerstvy, ked idem von tak mam v pohariku umelom davku nutrilonu a flasku lucky

lunana
10. nov 2010

@danulka3 mne ju doktor predpísal, ale nevybrala som si ju, lebo sa tam píše, že častým vedľajším účinkom je priberanie, tak som sa zľakla 😅

@janica81 naša spí od cca 23, do trištvrte na štyri väčšinou a potom spinká do šiestej - siedmej. Takže celkom pohoda, len večer by mohla skôr zaspať.

@gladiola ešte som nemala

gladiola
10. nov 2010

dakujem za vase odpovede

danulka3
10. nov 2010

@lunana priberanie je vedľajší účinok pri všetkých a predtým,čo som užívala sa mi nezdalo,žeby som priberala,aspoň nie z tabletiek 😅

lunana
10. nov 2010

@danulka3 no ja práveže hej, tak preto sa bojím

brulka
10. nov 2010

@gladiola @lunana baby dakujem 😉 tak to celkom pekne spinkaju vase babulky 🙂 hlavne ta tvoja gladiola 😉 a aj teda vela papka. moja je o mesiac starsia a pije 800ml nutrilonu, ale je fakt ze uz mesiac je to cca rovnake aj moja pila v dvoch mesiacoch 700-800. ved som zvedava kolko pribrala 🙂 porodnu vahu sme mali len 2480 a pred mesiacom ako 2-mesacna uz mala 4670 😵

no ja by som bola happy keby ta moja aspon do tej siestej pospala - tych 7 hodin by mi stacilo. ale takto ajajaj 🤐