♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 ahojte,tak mi noc super,zobudili sme sa o pol štvrtej,potom o pol siedmej a teraz ešte dospávame.Ale zato večer hrúúúza,to sme ešte taký večer nemali .Od piatej hore a potom nie a nie zaspať a od 9-tej také revy až do bordova,sme ho nemohli utíšiť,zaspal asi o pol 11-tej. Baby,aké triky poznáte,keď je dieťa urieknuté.Mohlo to byť aj to .
Ahojte, baby, kedy a ako uspavate vecer dobcov? To nase dieta skor ako po polnoci nezaspi, dovtedy len take 10 minutovky maximalne...jeho cas je az okolo jednej..som uz z toho nestastna,ved to nie je normalne 😒 Sice rano pospi dlhsie,no aj tak by som bola radsej,keby vecer zaspaval skor...
nasa Lili zaspi takmer vzdy okolo 22-23 hodiny a potom spi 5-7 hodin okolo piatej ju nakojim a nanutrilonujem a spi potom este 2-3 hodky
@janica81 áno, na vysávač, preto som sa s tým bála odsávať, lebo na pohľad to vyzerá hrôzostrašne 🙂
No dúfam sa aj našej konečne vytvorí nejaký ten režim v noci, lebo je hore pomaly každé dve hodiny, i keď je pravda, že sa len prebudí, naje a spí ďalej, no niekedy sa s uspávaním musíme troška potrápiť. Asi to bude tým, že papá po troške a potom je hladná každú chvíľu.
@janica81 aj my mame super noci, maly zaspi okolo 21ej, doteraz sa budil na kojenie okolo3tej, teraz uz druhu noc dokonca o 4tej a potom si este dospinka pri mne v posteli do takej 7-8ej
@elixia my uspavame okolo medzi 20-21ou...19.30 kupel, ktory ho vzdy krasne ukludni, potom kojenie a potom ho staci trochu pohojdat na rukach a ked uz drieme, ulozit do postielky, kde zaspi uz sam, len treba dudku obcas dat do pusy ked si j vypluje a ma tam takeho "mojkacika" makkuckeho, na ktoreho uz je nauceny, ze je na spinkanie...
@hobit tak to aj trosku zavidim take idealne dieta 😉
inak baby, aj vy uz mate kramy? ja som mala uz dvakrat a moja mala ma len 9 tyzdnov
@hobit no idealne dieta..aj ja chcem take 🙂
@janica81 praveze on po kupani vooobec nie je ospaly 🙂
My tiez vecer dokrmujeme.ale v noci uz nie,to mam mlieka dost...@gladiola ja som tiez bola najprv zufala z toho,ze musime dokrmovat,ale uz som si tiez povedala,ze sa teraz nezblaznim a dieta od hladu revat nenecham..
@gladiola ja som este nemala...
@hobit ako keby si pisala o nas..vazne..presne taky isty postup mame aj my..a posledne dva tyzdne mi maly spava aj cez den velmi vela..v podstate sa cely den nudim..iba spinka a hore mi vydrzi asi hodinu a potom uz place ze chce spat a spi aj tri styri hodiny..uz mam pozehlene, poprate, navarene a sedim na nete..
ahojte babule 😉 dlho som tu nebola ale mam na vas otazku. maju uz vase babatka nejaky pevny rezim? u nas vyzera kazdy den trosku inak podla toho ako vydrzi spat v noci a od toho sa odvijaju potom denne krmenia. len je to dost narocne, bo ta nasa chilli papricka by len na rukach sa nosila a s maminkou sa rozpravala a zabavala. ja potom nestihnem nic spravit v domacnosti ani sa o seba poriadne postarat. a v noci mi spi len 5-6 hodin a o stvrtej rano sa tvari maminka podme sa hrat 🙄 . aj cez den pospi malo ked to cele zratam spava tak 10-12 hodin denne a to sa mi zda na taketo miminecko straaasne malo 😅. spi tak poriadne iba poobede a to som rada ze si mozem vydychnut a tiez sa zvalit na gauc abo si pokecat na konovi 😀
nas rezim je asi takyto (ak sa nam zadari, lebo dost casto je to ako vravim uplne mimo...)
o 4:00 alebo do 5:00 - vstavame na papanie
o 08:00 alebo 09:00 - papanica (medzitym tak o 07:00 niekedy zadrieme ale len na take par minutovky 15 - 20 min - v podstate nespi, len sa prehadzuje v postielke a potom place musim si ju vziat ku mne do postele tam ju udrzim tak maximalne do 07:00 alebo do 08:00)
o 10:00 - 10:30 - minispanocek (len obcas sa zadari dlhsie)
o 11:00 - 12:00 - papanica
0 12:30 - 13:00 - minispanocek
o 14:00 - 15:00 - papanica
o 15:30 - 18:30 - riadny poobedny spanok (len obcas sa zadari dlhsie)
o 18:00 - 19:00 - papanica
o 21:30 - kupanie
o 21:00 - 22:00 - papanica
o 23:00 - ulozime na spanok
Tak mi žiaden režim zatiaľ nemáme,niekedy spinká cez deň pekne,inokedy len 10-minútovky a papáme tiež rôzne,raz každú hodinku,inokedy dve.Zatiaľ ten režim neriešim,časom sa to hádam nejak vykrištalizuje.
@danulka3 mne ju doktor predpísal, ale nevybrala som si ju, lebo sa tam píše, že častým vedľajším účinkom je priberanie, tak som sa zľakla 😅
@janica81 naša spí od cca 23, do trištvrte na štyri väčšinou a potom spinká do šiestej - siedmej. Takže celkom pohoda, len večer by mohla skôr zaspať.
@gladiola ešte som nemala
dakujem za vase odpovede
@gladiola @lunana baby dakujem 😉 tak to celkom pekne spinkaju vase babulky 🙂 hlavne ta tvoja gladiola 😉 a aj teda vela papka. moja je o mesiac starsia a pije 800ml nutrilonu, ale je fakt ze uz mesiac je to cca rovnake aj moja pila v dvoch mesiacoch 700-800. ved som zvedava kolko pribrala 🙂 porodnu vahu sme mali len 2480 a pred mesiacom ako 2-mesacna uz mala 4670 😵
no ja by som bola happy keby ta moja aspon do tej siestej pospala - tych 7 hodin by mi stacilo. ale takto ajajaj 🤐

Dobre ranko
ako ste sa vyspinkali??? nechali Vas babiky vyspat??? Moja Nela ma naozaj noci super...zobudime sa o jednej napapa potom o piatej napapa... a este spi.... zaspavame medzi osmou-deviatou...
uz mame normalne ze hruby rezim....celkom sa nam dari ho dodrziavat...
@klaudia85 a aku mate odsavacku??? tu na vysavac???