♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katrin31 a v ho tam davas? vo vanicke od kocika alebo ako?
@klaudia85 tak u nas ma vibrovanie najvacsi uspech, v kresielku zadrieme jedine s vibrovaim, ked mu to vypnem, zobudi sa 🙂
aj nas sa smeje uz, este nie nahlas, ale na celu pusu sa vyskiera, ked sa mu prihovarame a posledne dni aj vzdy ked ho polozim a idem ho prebalovat atak sa automaticky pousmieva...a prevracia sa z bruska na chrabatik aj, ale to je vlastne jednoduche leboto sa len tak prevali 🙂
dobre ranko!! my sme vcera mali prvykrat dvojhodinovy amok, kde nic nepomahalo, nebola hladna, bola vykakana, odgrgla si, masirovala brusko, prechadzala som sa, spievala som, vypla som svetlo, bola som ticho, drzala som ju vo vstkych moznych polohach a potom spinkala sedem hodin, teraz rano o siestej akoby nic, usmevy na vsetky strany, co mate nove vy?
Naša asi prvýkrát včera zaspala o deviatej a spala do tretej, potom sa zobudila o šiestej a potom už len tak podriemkavala do pol ôsmej 😀 spokojná som 🙂
ale nemôže sa vykakať chúdiatko maličké, predvčerom trošku nakakala do plienky, ale inak od pondelku nekakala, neviem ako jej pomôcť ☹ inak prdela, ale kakanie neprichádza
Joooj baby,ako vam to spanie zavidim..u nas nehrozi, o polnoci je najculejsi z celeho dna snad 😒 Cely vecer bol hore,pospi tak par minut maximalne...horko-tazko sme ho okolo jednej uspali..o hodinu bol zas hore 😒 Ja uz fakt nevladzem...ako ho naucit vecer skor zaspat?????
...a mame dalsi problem, tento tyzden sme pribrali len 130 g a to je vraj malo ☹
@gladiola my sme taketo amoky mavali denno-denne az donedavna ... niekedy aj 4 hodiny v kuse ... vtedy bolo treba sa len prechadzat a vlacit na rukach a mrncal furt ... teraz uz len chvilami vecer mava take stavy, ale je to omnoho lepsie ako predtym
ahojte baby.-.. no co ako sa mame? dlho som tu nebola...maly nedovolil... my mame teraz take obdobie ze polovicku horko tazko spapaneho mliecka vygrcame na koberec... :( a horko tazko spapaneho preto ze nam trva pomaly 3/4hodinu kym sa prisaje :( jaj stresy...
Ahojte maminy, prosim poradte. Moja mala ma sopliky a ja som to dostala od nej a k tomu ma dost boli aj hrdlo. Mohla by som si dat spej Olynth, ked kojim? A na to hrdlo co mozem?
@zuzanockamt chudatko, to si neviem predstavit
@gladiola vcera som to zakrikla 😀 ... lebo noc bola otrasna ... od osmej do polnoci hore a potom sa zobudil o 3:17 do stvrtej bol hore a potom zase od 6:17 bol hore, ale uz asi 30 minut spi 🙂
@zuzanockamt ja som mala pocit, ze ked mi tak strasne revala, v ten den nemala moc kludu, mali sme navstevy, vela ludi na nu hovorilo, nebola doma kde to pozna, proste takmer stale ju mam v klude a to si myslim, ze pomaha. Telku mam zapnutu, aj sa normalne rozpravame s mm, aj vysavavame a tak, ale ju niekedy proste nechame v klude, nech sa hra s hrazdickou a nehovorime na nu
@gladiola moze byt, ze ked ma okolo seba vela ludi, tak vtedy je dieta nepokojnejsie, lebo musi naraz spracovat vela novych podnetov ... nas je zase nepokojny vtedy, ked ma byt sam ... nevravim, ze nevydrzi v postielke sa pohrat alebo v kresielku, ale nikdy to nie je dlho ... to casom prejde, len musime vydrzat 🙂
Baby aj vy ste take lakome na svoje deti ako ja? Hlavne ked mi ju vezme svokra, vtedy ma ide roztrhnut.
Ahojte, no nasa noc zacala o tristvrte na dve a skoncila o pol piatej..sa citim jak zombie 🙂
@zuzanockamt ani nas nechce byt sam,musime ho zabavat,sam nevydrzi dlhsie ako 2 minuty...
@jajus101 ano...a tak isto hlavne svokra.... 😀
Inak,skus kvapky s morskou solou, ci vodou, tie by mali byt v pohode aj pocas dojcenia...
@elixia ked mi ju vezmu nasi, tak mi to nevadi, ale svokra... juuj. Si mysli, ze je ticho len v jej rukach a podla nej robi grimasy len na nu... Byvame u svokrovcov a moj manzel chodi pracovat do Ciech.Chodi tam na 10 dni, tak ja som za ten cas u nasich... ved by ma tu porazilo.
Kvapky s morskou solou mam len decke... skusim dat aj tie, ked to detom neskodi, mne to snad neublizi 😵
@elixia juj ako ti zavidim. Ta moja svokra si asi mysli, ze bola naj mama na svete. Ked pred niekym poviem, ze moj manzel chcel dceru, tak ona sa hned ozve, ze ona chcela tiez. Mi to tak pripada, ze sme ju spravili pre nu, lebo ona dceru nemala... Vobec o nej nehovori ako o svojej vnucke, ale ako o svojej dcere.

@klaudia85 nas sa usmieva vtedy, ked sa mu prihovaram, spievam mu alebo citam rozpravku a usmieva sa na seba do zrkadla, ale jasne, ze nevie, ze je to on, len vidi tvar, tak sa usmeje ... a ked ma velmi dobru naladu, tak sa aj pekne nahlas rehoce a riadne pri tom dzavoce a vykrikuje 😀