icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tittika
3. feb 2010

macu ano mame to uz objednane 🙂

tittika
3. feb 2010

jaj po obede 😀 nie 😀

ivanulienka81
3. feb 2010

no ja som sa dnes celkom slusne nafutrovala cestovinami 😀

maculienka123
3. feb 2010

Iva a nebyva ti zle ?

ivanulienka81
3. feb 2010

nie, nebyva nejak velmi, trocha tak akoby spatne, nezvraciam vobec, len doobedu mam nechutenstvo, potom naobed a vecer to roztocim 😅

maculienka123
3. feb 2010

mne zas na vecer ostane zle ale uz to prechadza,to co bolo od siedmeho tyzdna do teraz bolo strasne ale vdaka bohu je to uz fajn 🙂

mamonia
3. feb 2010
jajus101
3. feb 2010

Ahojte babenky, chcem sa k Vam pridat.S mazelom cakame v septembri babo, ale este nemame urceny presny termin.Som v 8.tyzdni. 🙂 🙂 🙂

vejinka
3. feb 2010

ahojte mywiel..zaujali ma tie gumy na nohavice..po com to u vas dostat kupit?? 😉

vejinka
3. feb 2010

dnes som si kupila tehu rifle..ale su mi akurat kurnik musim ist zajtra naspat a vymenit za vacsie cislo...boh vie kolko priberiem 😅

vejinka
3. feb 2010

hodila som fotku utz do albumu ak xcete tak kuk.. 😉

tatianuska2
3. feb 2010

Ahojte mamicky- tehulky 🙂 Aj my cakame druhe babo, podarilo sa nam to hned 4mesiace po porode 😉 Takze nas prvy drobcek s vola Vikuska a teraz som v 2tt. Len mam trosku obavi, lebo ciarocka na teste bola velmi slaba a doktor videl este len naznak, mam ist o dva tyzdne na poradnu. Tak dufam , ze sa doktor nemyli ! Bude to asi oktobrove babo. Mam januar asi plodny, lebo aj minuly rok som tak otehotnela, Vikuska sa narodila 29.9.2009. A to sme sa tri roky snazili, dokonca nam hrozilo uz umele oplodnenie. A teraz po 4mesiacoch je to tu zas.

andullinka
3. feb 2010

Ahojte, vitam vsetky nove tehulky 🙂
Janina11, podarilo sa ti dnes objednat do Genetonu? Ja som tam tiez dnes volala a dali mi termin v utorok 😉

ivanulienka81
4. feb 2010

dobre ranko maminy,
dakujem andullinka za privitanie 🙂
tatianuska, neplanovali ste tak skoro druhe babo? a kojis?

mywiel
4. feb 2010

veji maju to v Anglicku, vola sa to Belly belt ja to mam vydrazené z ebay.uk 😉

maculienka123
4. feb 2010

veji ty mas strasne velke brusko,to som este nevidela,to je jak v polke tehu 🙂

ivanulienka81
4. feb 2010

macu, velkost bruska zavisi aj od polohy a umiestnenia maternice, vraj 😕

andzi
4. feb 2010

Ahojte, som postrehla, že si chcete dať zistiť pohlavie dieťatka u firmy Geneton. Ako to prebieha? Treba ísť osobne do Bratislavy?

mywiel
4. feb 2010

Aj od mnozstva plodovej vody neskor... 😉

mywiel
4. feb 2010

No mne to zistia v 15tt takze dovtedy si kludne pockam na utz. 😉

agentkak
4. feb 2010

čaute baby ja to tu v poslednom čase zanedbavam..len nestiham zajtra tie blbé štátnice...teším sa velice 🙄
inak včera som bola na prvej poradni, dostali sme už knižku tehotensku a termin mi ostal 12.9.2010 a drobec ma skoro 2cm 😅 srdiečko bilo o dušu juj super pocit vidieť to 🙂

andzi
4. feb 2010

agentka, neboooj, urobíš to, ver si!

Teraz som volala do Genetonu, pohlavie sa dá zistiť už aj v 10. týždni, no paráda. Ja asi nevydržím čakať pre tých 60 €.

tatianuska2
4. feb 2010

Ahojte. Ivanulienka81 no veru neplanovali sme druhe babo. Akurat v den predtym ako som zistila, ze som tehotna sme sa s muzom rozpravali, ze na druhom zacne pracovat cez tohtorocne vianoce. A naraz bum na druhy den sme zistili, ze uz sa snazi nemusime 😀 Kojim, ale uz prestavam, lebo doki povedal ze by som tak mohla potratit, takze uz davam BEBU drobcekovi a mlieko si odsavam, ale uz ho nedavam Vikuske, lebo jej uz nechuti jak som tehotna. Ona mi aj zacala z nicoho nic chudnut a budit sa na hlad. A to u nej nieje zvykom, lebo ona mi od druheho mesiaca prespinka 8-10hodin cez noc. No a tak som dosla na to, ze si urobim test, lebo mam plane mliecko a reku ci niesom nahodou tehotna a veru vidis, bolo to tak. Veru naj ja uz chcem vediet pohlvie, ale viem ze si poriadne dlho este pockam 😉

jika80
4. feb 2010

ahojte
vitam nove tehulky
agentkak - zajtra moooooc drzim palceky

ivanulienka81
4. feb 2010

tatianuska, ale aj tak je dobre, budete mat druheho drobceka... aj ked 4 mesiace po porode by to asi aj mna kus zaskocilo 😀
My sme s muzikom chceli, aby bol rozdiel max. 2 roky, a vyzera to tak, ze bude rozdiel 1,5 roka, parada, ze nam to tak vydalo 😀 Aj nam Misinko uz ako dvojmesany prebuval celu noc.
No hlavne nech vsetko dopadne a drzim palceky 😉

maculienka123
4. feb 2010

baby ja mam stale nevolnosti,uz ma to nebavi zacinam 11t a stale to neprechadza aj vy to tak mate?nemozem nic robit,len lezim ☹

tinkerbell
4. feb 2010

Ahojte, tak aj ja sa pridavam k vam. Dnes som bola na sone a uz tam bilo aj srdiecko, o tyzden idem na prvu poradnu.
V ktorom tyzdni vam zacalo byvat zle?

maculienka123
4. feb 2010

tinke mne asi v 6t

vejinka
4. feb 2010

ahojte baby mne je dnes zle ako psovi...len ma napina a vsetky pachy mi vadia ked som maleho prebalovala skoro som sa zgrcala 😝

vejinka
4. feb 2010

a rifle som si dnes vymenila...za take na traky a veru lepsieeee su 😉