♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci nam z tesca,co nam z domu doniesli veci,velkost o-3 mesiace je uz mala,preto sa pytam,lebo tu zas uplne ine cislovanie..nech viem povedat,co nam maju poslat 😀a fotit na pohladnice idete?ja som pouzila veci dnes na fotenie,vsetko bolo velke,aj capicka,ale na tych fotke to vobec nevadi
@stvura ano,tu je na letaciku napisane,ze pri prejavoch chripky,nadchy,hlienoch atd sa to pouziva..je to nemecky liek a mame nemku pediatricku,ktora nam to na hlieny predpisala-malej sa nedali odsat,lebo ich mala medzi hrdlom a nostekom,do nosteka to nestekalo a nad ranom jej to stekalo do ust a dusila sa tym,no hrozne to bolo,nic nam nepomohlo az toto..ja viem,ze na slovensku je to na nieco ine,ale co mam robit,ked nam to pomohlo 😅 a lekarka povedala,ze kedze je to homeopatikom,mozem jej dat este jedno,stvrte balenie,aby bola uplne fit a prave vtedy sa to tu vypredalo uplne na ostrovoch-takze dnes,zajtra by mi to malo dojst zo slovenska.a horucku ani neklud nemala...
Tak my sme dnes boli na poradni, naša malá má 4930g 🙂
No bola som v poradni a Nelinka má 5600g a 60 cm malé sumo a to iba kojím Kristínka toľko mala v troch mesiacoch. 😀
No mala 3600g a 50cm. Len že moja prvá bambulka bola taká drobná a táto druhá .... 😀 samá mišelinka.
Ahojte holky. Ked tu tak čítam tie posledné príspevky o váhe, tak to ty simsonek vôbec nestresuj. Ja som bola s mojím synčekom v pondelok v poradni a má 6760g a to mi prespí skoro celú noc - budí sa na jedno kojenie. 😅
tak sme sa dopracovali ku kakaniu a prdkaniu s rurkou...super, este co nas postretne?

@hobit cipky viburcul,homeopatikum je to,pomohli..jedine..bojovali sme s tym tyzdne..pomohli ale az po druhom baleni myslim,teraz tu dosli,tak cakam na obalku z domu,mama mi ich posiela,lebo chcem este preventivne pokracovat..