icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
18. nov 2010

@hobit cipky viburcul,homeopatikum je to,pomohli..jedine..bojovali sme s tym tyzdne..pomohli ale az po druhom baleni myslim,teraz tu dosli,tak cakam na obalku z domu,mama mi ich posiela,lebo chcem este preventivne pokracovat..

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
18. nov 2010

@estterka to som aj ja vcera kupila, kolko si davala? 1 ci 2 denne?
@stvura dakujem... odsavam aj ja, davam sterimar a nasivin tak dufam, ze zaberie

estterka
18. nov 2010

@gumimaci aku velkost z toho tesca ma ondrejko?

estterka
18. nov 2010

@hobit rano a vecer jeden cipok,ale maj trpezlivost a neprestan to davat 😉 my sme tri balenia vybrali,kym bola viac-menej bez hlienov

gumimaci
18. nov 2010

@estterka kupila som na 3-6 mesiacov, este mu to je trosku velke, ale do Vianoc dorastie 😀 Sme objednani na fotenie, tak snad to aj pouzijeme. Nam tie tesco velkosti padnu najlepsie. Ondrik rastie viac do vysky ako do sirky, a oni maju tie veci uzsie, ako slovensky vyrobcovia.

hobit
18. nov 2010

@gumimaci aj nas tak rastie, volame ho spageta 🙂

estterka
18. nov 2010

@gumimaci nam z tesca,co nam z domu doniesli veci,velkost o-3 mesiace je uz mala,preto sa pytam,lebo tu zas uplne ine cislovanie..nech viem povedat,co nam maju poslat 😀a fotit na pohladnice idete?ja som pouzila veci dnes na fotenie,vsetko bolo velke,aj capicka,ale na tych fotke to vobec nevadi

gumimaci
18. nov 2010

@estterka ano idme, ale ja som nas objednala, az bude mat 3 mesiace a trochu povyrastie. tak sa tesim. Ja uz pohladnice mam, dala som fotku od nas, sice neni taka ostra a naaranzovana, ale celkom dobre to zapasovalo. 😉

@hobit 🙂 my cervicek 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
18. nov 2010

@stvura ano,tu je na letaciku napisane,ze pri prejavoch chripky,nadchy,hlienoch atd sa to pouziva..je to nemecky liek a mame nemku pediatricku,ktora nam to na hlieny predpisala-malej sa nedali odsat,lebo ich mala medzi hrdlom a nostekom,do nosteka to nestekalo a nad ranom jej to stekalo do ust a dusila sa tym,no hrozne to bolo,nic nam nepomohlo az toto..ja viem,ze na slovensku je to na nieco ine,ale co mam robit,ked nam to pomohlo 😅 a lekarka povedala,ze kedze je to homeopatikom,mozem jej dat este jedno,stvrte balenie,aby bola uplne fit a prave vtedy sa to tu vypredalo uplne na ostrovoch-takze dnes,zajtra by mi to malo dojst zo slovenska.a horucku ani neklud nemala...

stvura
Odpoveď bola odstránená
lunana
18. nov 2010

Tak my sme dnes boli na poradni, naša malá má 4930g 🙂

hobit
18. nov 2010

@stvura aj nas to ma niekde vnutri, uplne krochka ako mu to tam prebublava a neodsala som vela...snad pomozu tie cipky, ja som ich povodne kupila, lebo maly bol hrozne nekludny kvoli brusku
@estterka to je inac haluz, ze rovnaky liek a iny popis

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
18. nov 2010

@gladiola 😀 😀 vidis,tak ti nalozila,aby si sa nebala,ze nekaka.

Vdaka za tip na tie homeopatika,aspon viem,co mam dat kupit doma..sice zatial problemy nemame,no ked budeme mat, bude neskoro zhanat...od akeho veku sa mozu uzivat?

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
18. nov 2010

@stvura no to je divne, ja mu ale na noc dam, neublizi mu to

stvura
Odpoveď bola odstránená
simsonek
18. nov 2010

No bola som v poradni a Nelinka má 5600g a 60 cm malé sumo a to iba kojím Kristínka toľko mala v troch mesiacoch. 😀

lunana
18. nov 2010

@simsonek Super a koľko mala keď sa narodila?

simsonek
18. nov 2010

No mala 3600g a 50cm. Len že moja prvá bambulka bola taká drobná a táto druhá .... 😀 samá mišelinka.

bircka
18. nov 2010

Ahojte holky. Ked tu tak čítam tie posledné príspevky o váhe, tak to ty simsonek vôbec nestresuj. Ja som bola s mojím synčekom v pondelok v poradni a má 6760g a to mi prespí skoro celú noc - budí sa na jedno kojenie. 😅

hobit
19. nov 2010

tak sme sa dopracovali ku kakaniu a prdkaniu s rurkou...super, este co nas postretne?

panki
19. nov 2010

@hobit ešte sa nedusíte 5x za deň grckami ako my ☹

hobit
19. nov 2010

@panki tak to jedine nam este chyba do zbierky...

panki
19. nov 2010

@hobit to buď rada, neprajem to ani najhoršiemu nepriateľovi...

gladiola
19. nov 2010

@panki to ju musite stale sledovat alebo to robi po papani? kojis?

panki
19. nov 2010

@gladiola ano musime ju sledovať nonstop, lebo to robí aj 4 hodiny po papaní....pri kúpaní, prebaľovaní niekedy aj počas spánku proste stále....a ano iba kojím

panki
19. nov 2010

@gladiola a také že dať ju pod hrazdičku alebo pod postieľkový kolotoč to nehrozí....všetky tieto záležitosti sú nám na dve veci - zbytočne vyhodené peniaze lebo ona nemôže byť vôbec na chrbte....ja už som z toho na prášky