♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby maly ma sopliky a asi ho boli hrdielko, a sem-tam zakasle..co mu mam dat? poradte ako mu pomoct..
Ahojte baby,dávno som tu nebola moc nestíham,ale čítam vás pravidelne@katrin31 aj my sme boli zahlienený,soplavý a straaašne z toho kašlal,pomohol sirup Ambrobene na kašel je aj pre bábätká,a do nošteka daj sprej s morskou soľou a veeelmi často odsávať soplíky,prípadne do nošteka aj nasivin pomôže.dúfam že vám to rýchlo prejde🙂🙂
Baby je tu niekto na kus reči?🙂🙂🙂
@stvura Ahoj a ako dlho vám to trvalo?nám cca.2týždne,ale brali mu aj krv,nemal zápal ani nič,ale dr.mu aj tak dala antibiotiká,chúďatenko male moje také mal z toho kakanice vodové,ale keď mi povedala dr.že tam nie je zápal prestala som mu to dávať...a vieš čo ešte večer som vo veľkom odsávala a na druhý deň nič ani sopel ani kašel🙂
@fubinka mám aj Nutriton aj Gastrotuss, ale ani jedno sa mi neosvedčilo. z Gastrotussu mi grcala ešte viac a Nutriton som zarobila raz do striekačky a bola som zhrozená koľko toho bolo, to by jej zaplnilo asi celé bruško tak som jej to nedala. a do mlieka jej to zarobiť tiež neviem, lebo mne sa ešte nikdy nepodarilo mliečko odstriekať. vyskúšala som aj el. odsavačku a 60ml mi trvalo dve a pol hodiny a to si neviem dosť dobre predstaviť 😒 ale keby vracala veľa tak by som jej to dávala, len nám je to dosť zbytočné kedže teraz napr. negrckala asi 3-4 dni vôbec a grckanie ako také nás moc netrápi. Skôr si myslím že by ten nutriton mohol to dusenie ešte viac zhoršiť lebo je ťažšie stráviteľný. Jediné čo sa mi osvedčilo sú homeopatiká na stiahnutie kyseliny - tie zabrali na 100%.
Ahojte maminky... 🙂
moja malicka nekakala uz 3 dni...chudatko len sa puci puci prdi prdi a nic... ☹ je to v poriadku?
a este mamicky co kojite.....davate cajik?
@janica81 ahoj aj moj nekakal 4 dni potom som mu teplomer dala trosku sa vykakal v sobotu a v nedelu nic a dnes tiez zatial nic ale je to normalne dojcene deti nemusia kakat aj niekolko dni...davame aj cajik feniklovy ten mu chuti...kupila som teraz aj harmancekovy ten je na travenie...
@sjusiquatro nooo som jej dala teraz harmancekovy...2x potiahla a vyplula.... nooo zrejme jej nechuti 🙂)) budem pit ja 😀
no ten harmancekovy nechuti najlepsie....no tak ho pi ty 🙂 boze nas boli brusko uz daky tyzden vzdy pobede taky rev...jaaaj chudacik moj...dufam ze dnes ho nebude..
nas boli brusko stale, ja uz si myslim, ze to nie je normalne....Tobi vie vrieskat cele dni, uz neviem ako mu pomoct
ahojte maminky kolko vaše detičky spapaju jednu davku?
Ja kojim, ale nedavam nic......jedine co my mozu vytykat,je cumel....ale som uz zufala, maly ma malo mlieka ☹ najprv mu tecie,ze sa zakuckava a ku koncu mu uz netecie,ta len sa hneva a bojuje a by aj bradavku zjedol....snazim sa stlacat prsnik, ale furt akoby mu to nestacilo, niekedy si pyta i kazdu hodinu a pol a to sa mi ani mlieko nestihne spravit a zas bojujeme ☹
nemam vahu ☹ ,chodim vazit do nemocnice,kedze sestra je sestricka na detskom...vcera sme ho vazili,za 5 6 dni pribral 190g....mali sme problemy so zelenymi stolicami posledny tyzden, este furt sa sem tam jedna ritrafi, ale vysledky ukazali ze je zdravy, ale to kojenie je fakt take o nervy ☹ potom uz moja mama rozmysla,ze kupime umele mlieko a skusime dat,ale to ja nechcem, ale nechapem,preco sa mi nevytvori viac,ked maly saje i naprazdno,ved i to by mao stimulovat tvorbu,ci?
@norikk ja by som sa takto nestresovala ... ved preco nechces dat aspo raz za den UM? ... a zatial by sa ti mozno vytvorilo cosi viac ... ja mam taky nazor, ze ked to nejde, tak to nereba silit ... nas mava tyzdenny prirastok cca 320 g ... ale je len na UM 🙂
nechcem prestat dojcit uz zo starych znamych dovodov.....1. kontakt matky s dietatom, 2. je to jednoduchsie a lacnejsie ako narabanie s UM
Pediatricka sa len spyta,ci kojim....tot vsio, pred tym sme nemali problemy, maly sa vklude napapal,dokazal na konci cuckat,alebo pustit,ze uz ma dost, teraz by len tahal a tahal, a nejde a nejde.....nechcem ho tolko davat aj na druhy prsnik, kvoli prednemu mliecku,preto ho nechavam bojovat na prvom, ale ked sa neda,tak vytaha aj z druheho, niekedy mu to staci a niekedy to skonci bojom aj na druhom.....co mam viac piť??? sak sa snazim piť.....zeby to bolo len kvli tomu??
@norikk kludne ho daj aj na druhy, ak ti vyprazdni prvy. ked ho nedas, tvoje telo nema ako vediet, ze je vacsia spotreba. a trva to par dni, tak vydrz, nestresuj,ked to napr.dva dni este nebude

@panki no nezavidim...drzim palce aby to uz prestalo