icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lunana
26. nov 2010

Baby akej značky je tá hviezdička?
Aj my sme chceli kúpiť stoličku na kŕmenie, ale tú ide kúpiť malej krstný, tak neviem čo jej dať 😒

leomami
26. nov 2010

@janica81 tak to ti pekne zaspinká...skúsim kolotoč aj ja uvidíme ako sa bude malému páčiť🙂

leomami
26. nov 2010

@lunanaa je to fisher price,majú ju v dráčiku a je to premietačka a má to aj melódie...

janica81
26. nov 2010

@leomami
@lunana ten kolotoc je fakt super...my mame kolotoc MOTYLIKY a ma viac melodii...hra...smieti....premieta...naozaj dobra investicia...aspon u nas... naozaj vecer to ocenujemm malicku to uspi 🙂

gumimaci
26. nov 2010

@leomami nemas link na tu hracku?

leomami
26. nov 2010

@gumimaci ja som to pozerala v dráčiku,neviem link..☹

hobit
26. nov 2010

@sjusiquatro aj ja nad tym rozmyslam...uz mate aj vybratu nejaku?

hobit
26. nov 2010
hobit
26. nov 2010
leomami
26. nov 2010

@hobit áno,vďaka za link 🙂

dadka22
26. nov 2010

@lunana ahoj....moja mamka ide malému kúpiť sánky 😀 ,( možno ďalší tip). Uvidíme či využijeme už túto zimu.

gumimaci
26. nov 2010

@hobit dik za link 🙂
My sme stolicku uz dostali od sesternice, ale vybrali sme si my. Mame taku klasicku drevenu, da sa preklopit na malu stolicku a stolik. Stoji okolo 80€

zuzanockamt
26. nov 2010

na co su vam tie stolicky na jedenie? ... ja to kupovat nebudem, nemam to ani kam dat a povazujem to za zbytocnost

janica81
26. nov 2010

Babule... na stolicky mate este casu 🙂))

panki
26. nov 2010

Aj ja som si vypýtala od babky stoličku, pre mňa je to zase nevyhnutná vec. Vo februári - marci už bude potrebná.

zuzanockamt
26. nov 2010

mne sa lepsie krmi dieta, ked mam s nim bezprostredny kontakt, cize, ked ho mam na rukach a nie strcene v stolicke ... vyskusala som aj take krmenie, ale bolo to dost od veci, ja ho budem krmit pekne pri sebe 🙂

krtica11
26. nov 2010

janica81 mi sme mali s očkami problem od narodenia po mesiaci som sa pytala na očne dali nam kvapky na preliečenie a potom po tyždni prepichovali kanaliky velmi som sa toho bala ale od vtedy žiadne problemy a naozaj čim skor tym lepšie

krtica11
26. nov 2010

baby neviete či su neni v polsku lacnejšie stoličky na jedenie ?

hobit
26. nov 2010

@zuzanockamt segra to mal pre deti a velmi sa to vyuzilo, jednak poskladane na vysku pri stole a potom rozlozene na stolik a stolicku, kde dievcata dlho rady papali aj hrali sa, kreslili...
@janica81 to hej, ale ked nam nic ine netreba 🙂

stanka02
26. nov 2010

@panki Ahoj, moj drobec kakal minimalne 3 krat denne no za posledny tt kakal 2 krat, aj ja som nestastna. Prdka si len tak huci, no kakat nic, sem tam pouzivame aj hadicku, no nic. Dnes som s nim bola na pohotovosti, lebo sa mi nepacilo, ze nekakal od utorka a este zacal dost grckat. Celeho ho vysetrili a povedali nam, ze ma vela vetrov, mame si dat espunizan pre dojcata, ten sme uz brali, no prestal nam fungovat, uz sme brali aj sabsimplex no tiez nepomahal. Cvicime, buva cez den, mne na hrudi, na brusku, lebo na brucho spavat sa ho bojim dat, vraj by sa tak mohol zadusit. Dnes mi povedali na pohotovosti, ze kojene deti nemusia kakat aj 10 dni, no povedali mi, ze po 3 dnoch to treba riesit tou hadickou, je to setrne, hadicku kupis v , skus ju.

janica81
26. nov 2010

@krtica11 a velmi ste plakali? dovolili Ti byt dnu?

gumimaci
26. nov 2010

Nejak je tu pusto 🙂 Co vsetky porabate? Mojkate sa? Moje mimi uz spi a muz hra PSku... tak sa hrabkam na nete, pustila som si panelak a teraz davaju reklamu na Farmara, skoda ze ta ruzova diskogula uz vypadla 😀 😀 😀

janica81
26. nov 2010

@gumimaci ahoj 🙂 moj MM je s kamaratmi v meste.... babika tiez buva...panelak bezi... 🙂 a tiez len tak surfujem po nete 🙂

janica81
26. nov 2010

@stanka02 nooo ked povedali ze kojene deti mozu byt aj 10 dni bez kakania..preco pouzivate rurky?? ja som citala, ze pokial naozaj netreba, tak nepouzivat...ma to nasledky v dospelosti... ☹

stanka02
26. nov 2010

@janica81 skrs nadmerne vetriky

stanka02
26. nov 2010

No dostala som na Kramaroch od tej istej lekarky aj radu, ze mam dat tak max 100 ml fenikloveho caju, ze aj to zabera, tak skusim ten caj. Ak bude zaberat dam vediet.

hobit
26. nov 2010

@gumimaci ta nemala chybu 😀
ja dnes vynimocne nie panelak, ale Slavika pozeram...
inak nas maly kakal do kazdej plienky a potom ako keby utal, uz kaka len raz denne, aj to sa pol dna snazi kym sa mu to podari 😒
@janica81 ake nasledky? ja som ju uz tiez par krat pouzila...

janica81
26. nov 2010

@hobit nooo citala som ze to moze sposobovat zlatu zilu...lebo vlastne zasahuje sa do oblasti zvieraca, ktory sa neprirodzene tou rurkou roztahuje... no neviem...ja som to proste citala...

jasne ked to parkrat ppouzijes nic sa nedeje...len nie casto!!!

hobit
26. nov 2010

@janica81 ved nie casto...len ked sa uz nemozem divat, ako sa trapi...ale nevidim rozdiel medzi tymto a napr. meranim teploty...

estterka
27. nov 2010

@danulka3 ako ste na tom s pupkom?my ho uz mame v poriadku 😉