♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit ahoj...mne bola doporucena tato
http://www.matko.sk/baby-shop/stolicka-neonato-... a na niektorych strankach je drahsia tu je najlacnejsia a je od 5 do 36 mesiacov
ale aj tu jane som pozerala,,,,
inak aj my teraz kakame tak cudne tak po 4 dnoch teraz sme naposledy v stredu ale tiez prdka prdka a kakat nic....
@sjusiquatro tato vyzera tiez dobre, ale ja chcem taku, z ktorej potom urobim stolicku so stolikom a to tato myslim nema...
baby a v com spavaju vase deticky v noci?pouzivate uz spacie vaky???
@sjusiquatro nas spava takto: body, pyzamko - overal, ponozky, spaci vak a deka
@sjusiquatro ahoj, overal, alebo body+dupacky, a uz sme vytiahli aj paplonik. Deku si stale skopával. paplon mu dm po prsia a ten neskope,ani neda nad hlavu.
Žienky a chcem sa spýtať, či dávate na noc tenkú čiapočku.
@danabel ja som ciapocku nedavala vobec, naco ... iba ked sa ide vonku, tak ma normalnu ciapku, ale vo vnutri je to zbytocne
@danabel ja tiez nedavam, ked sa babo prehrieva, zvysuje sa tym riziko SIDS
Ani my nedavame ciapocku vo vnutri...iba na vonku,aj to je vzdy boj ako pise gumimaci 😀 Ciapka je nepriatel... 😀
Baby, niektoré ste písali, že dávate bábätkám kvapky s morskou soľou MAR. To im normálne streknete do nošteka? nezadusím ju tým? taký malý noštek a taký vtsrek, to asi nie, či?
Aha, tak dobre, lebo ani my nedávame a keď ideme von, tak tiež plače ako divá.
Naša Lesi má na noc overal a tenkú košielku a ponožky. Na rukách má stále tie bavlnené rukavice, lebo si stále rukami po tvári štrikuje a neviem jej ich ostrihať, tak aby vôbec neškrabali. Ale ruky a nohy má stále ľadové a také ako keby spotené trošku. Ešte ju dávame do rýchloviazačky, ale už je z nej dopoly vonku, takže už v nej asi dlho nebude.
Aj vaše bábatká majú studené rúčky a nôžky?
@sjusiquatro body, overal ponozky, spaci vak a paplonik...my mame zmrzlinu 🙂
@danabel ahoj, tie nepoznam, co to je zac a kde to kupim?
ciapku nedavame ani my, nema to rad...a nas ma tiez stake take ruky a nohy ako pises...
no aj ja uz asi zacnem pouzivat spaci vak lebo teraz este spinka na zavinovacke ale odviazany a zakrity dekou...aj my pouzivame physiomer aj ja som si to skusala do nosa fuuu riadne to streklo 🙂 no prejde to az do hrdla ta slana chut...a aj my mame studene rucky...
@hobit Väčšinou ich lekárne nemajú, sú málo známe,ale objednajú ti ich. Sú prírodné, je to zmes olejov a podľa mňa sú super, niekedy sme dali aj dva krát, aj keď jej neprechádzali koliky.
http://www.docsimon.sk/tovar/babycalm-15ml-konc...
...dúfam, že mi to nezmažú, kým si to stihneš pozrieť.
ahojte, dlho som tu nebola, pozerám, že riešite oblečko - my sme v noci iba v overaliku a zakryté paplónikom, ja myslím, že stačí...ale tie rúčky má Nely tiež občas studené a keď odbalím z plienočky, tak aj nožičky...hm..a na noc kúrime naplno...
my používame do nošteka Libenar, je od narodenia, ja som s ním spokojná

janica81 no malemu som držala ruky a revy boli ale ako nahle som ho zobrala na ruky tak prestal a začala som ho obliekať a už aj spal im to ževraj velmi uvolni a potom je dobre spal asi 3 hod