icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

krtica11
27. nov 2010

janica81 no malemu som držala ruky a revy boli ale ako nahle som ho zobrala na ruky tak prestal a začala som ho obliekať a už aj spal im to ževraj velmi uvolni a potom je dobre spal asi 3 hod

sjusiquatro
27. nov 2010

@hobit ahoj...mne bola doporucena tato
http://www.matko.sk/baby-shop/stolicka-neonato-... a na niektorych strankach je drahsia tu je najlacnejsia a je od 5 do 36 mesiacov
ale aj tu jane som pozerala,,,,

sjusiquatro
27. nov 2010

inak aj my teraz kakame tak cudne tak po 4 dnoch teraz sme naposledy v stredu ale tiez prdka prdka a kakat nic....

hobit
27. nov 2010

@sjusiquatro tato vyzera tiez dobre, ale ja chcem taku, z ktorej potom urobim stolicku so stolikom a to tato myslim nema...

sjusiquatro
27. nov 2010

baby a v com spavaju vase deticky v noci?pouzivate uz spacie vaky???

zuzanockamt
27. nov 2010

@sjusiquatro nas spava takto: body, pyzamko - overal, ponozky, spaci vak a deka

gumimaci
27. nov 2010

@sjusiquatro ahoj, overal, alebo body+dupacky, a uz sme vytiahli aj paplonik. Deku si stale skopával. paplon mu dm po prsia a ten neskope,ani neda nad hlavu.

danabel
27. nov 2010

@hobit ahoj, čítala som na minulej stránke, že sem-tam používaš rektálnu rúrku, aj ja som počula, že to môže škodiť zvieraču. Neskúsila si Baby calm kvapky ? Po nich sa ti pokaká aj za uši 😀 .....Vyskúšaj...

danabel
27. nov 2010

Žienky a chcem sa spýtať, či dávate na noc tenkú čiapočku.

zuzanockamt
27. nov 2010

@danabel ja som ciapocku nedavala vobec, naco ... iba ked sa ide vonku, tak ma normalnu ciapku, ale vo vnutri je to zbytocne

ladywitch26
27. nov 2010

@danabel ja tiez nedavam, ked sa babo prehrieva, zvysuje sa tym riziko SIDS

gumimaci
27. nov 2010

@danabel ahoj, nie vobec nedavame. Maly aj tak reve jak tur, ked mu chcem dat ciapku, ked ideme von.

elixia
27. nov 2010

Ani my nedavame ciapocku vo vnutri...iba na vonku,aj to je vzdy boj ako pise gumimaci 😀 Ciapka je nepriatel... 😀

panki
27. nov 2010

Baby, niektoré ste písali, že dávate bábätkám kvapky s morskou soľou MAR. To im normálne streknete do nošteka? nezadusím ju tým? taký malý noštek a taký vtsrek, to asi nie, či?

danabel
27. nov 2010

Aha, tak dobre, lebo ani my nedávame a keď ideme von, tak tiež plače ako divá.

danabel
27. nov 2010

@panki Ja dávam tie kvapky, keď odsávame soplíky, ale nie vždy po každom. Myslím, že jej to nemôže uškodiť. Niekedy aj keď ich stlačím, tak mi vonku skôr vytečú ako striekajú a nedávam jej ten aplikátor hlboko do nošteka len tak na začiatok.

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
27. nov 2010

@danabel ahoj, ziadnu ciapocku nedavam... zbytocne, nasa Nela je zvyknuta bez ciapky ...
@stvura to vsetko obliekas na noc???

danabel
27. nov 2010

Naša Lesi má na noc overal a tenkú košielku a ponožky. Na rukách má stále tie bavlnené rukavice, lebo si stále rukami po tvári štrikuje a neviem jej ich ostrihať, tak aby vôbec neškrabali. Ale ruky a nohy má stále ľadové a také ako keby spotené trošku. Ešte ju dávame do rýchloviazačky, ale už je z nej dopoly vonku, takže už v nej asi dlho nebude.

danabel
27. nov 2010

Aj vaše bábatká majú studené rúčky a nôžky?

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
27. nov 2010

@sjusiquatro body, overal ponozky, spaci vak a paplonik...my mame zmrzlinu 🙂
@danabel ahoj, tie nepoznam, co to je zac a kde to kupim?
ciapku nedavame ani my, nema to rad...a nas ma tiez stake take ruky a nohy ako pises...

danulka3
27. nov 2010

@estterka ahoj,aj mi ho máme už v poriadku,v decembri máme ísť na kontrolu,ale máme ho už pekný,vôbec nevybieha,super. 🙂

sjusiquatro
27. nov 2010

no aj ja uz asi zacnem pouzivat spaci vak lebo teraz este spinka na zavinovacke ale odviazany a zakrity dekou...aj my pouzivame physiomer aj ja som si to skusala do nosa fuuu riadne to streklo 🙂 no prejde to az do hrdla ta slana chut...a aj my mame studene rucky...

estterka
27. nov 2010

@danulka3 no tak to je fakt perfektne,ze sa to dalo takto rychlo doporiadku 🙂 🙂

danabel
27. nov 2010

@hobit Väčšinou ich lekárne nemajú, sú málo známe,ale objednajú ti ich. Sú prírodné, je to zmes olejov a podľa mňa sú super, niekedy sme dali aj dva krát, aj keď jej neprechádzali koliky.
http://www.docsimon.sk/tovar/babycalm-15ml-konc...
...dúfam, že mi to nezmažú, kým si to stihneš pozrieť.

danabel
27. nov 2010

@hobit inač obsahujú aj glycerín... to je dosť účinné preháňadlo...

adrianai
27. nov 2010

ahojte, dlho som tu nebola, pozerám, že riešite oblečko - my sme v noci iba v overaliku a zakryté paplónikom, ja myslím, že stačí...ale tie rúčky má Nely tiež občas studené a keď odbalím z plienočky, tak aj nožičky...hm..a na noc kúrime naplno...
my používame do nošteka Libenar, je od narodenia, ja som s ním spokojná

danulka3
27. nov 2010

@danabel to aj náš má stále ruky,nohy studené a to nehovorím,keď má ručičky v puse,potom sú ľadové a to máme v obývačke,kde je väčšinou cez deň 25 stupňov.