♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@stvura predtym som mala libenar ale aj tento je dobry...aj my sme kakali do kazdej plienky potom uz len raz za den a teraz dako raz za 4 dni...teraz sme 3 dni nekakali tak dufam ze zajtra budeme
@danabel to si jej este nestrihala nechty vobec ?😕 ... ja striham casto, lebo to hrozne rychlo rastie ... a vzdy ostriham v spanku, je to raz-dva 🙂
@zuzanockamt Ale strihám, často, pri kojení , ale aj keď ich ostrihám, tak to trochu škrabe. Nechcem jej tak hlboko zastrihávať, lebo má vysoko pri bruškách nechtové lôžko.
Ciapocku nedavam ani ja, davame len dupacky a paplonik. No jemu je stale teplo aj ked mne je zima 🙂
@danabel ako casto davas tie kvapky a hlavne ako dlho Vam zaberaju? Ja som uz davala Sab-simplex *nepomahal, Espumizan*uz nezabera, feniklovy caj nepomohol, jedine co nam pomaha je ta hadicka a to nie je dlhodobe riesenie.
@sjusiquatro ako dlho ti vydrzi v tej hrazdicke? Moj ma podobnu, no bavi ho tak 5 minut a dost.
@stanka02 ahoj moj vydrzi celkom dlho pozera co to tam je aj melodie mu hraju obcas aj buchne ruckou do hracky ani nevie ako taky podareny....a smeje sa riadne....
Ahojte ))
chcem sa spytat, kolko je uz teplota ked meriam teplotu v konecniku??? od kolko u sme chore??? to len tak pre info!!
Čaute, baby keď prebaľujete detičky natierate ich pri každom prebaľovaní niečím? myslím sudocrem, resp. masť s rybím olejom
@panki ja som maleho zatial natrela asi len 3x.pokial nema ritusu cervenu, tak nenatieram.ale on kaka tak raz za den, aj to nie kazdy. stanka mi kakala viackrat denne, tak tu som natierala castejsie
@panki ja natieram pri kazdom prebalovani
@janica81 @zuzanockamt a čím natierate?
@panki ja to striedam, mam toho viacej, ale teraz davam sudocrem a kalciovu mast - ta je najlepsia asi a este mam aj bepanthen - to je ale len vzorka z porodnice, takze ked to miniem, uz ho pouzivat nebudem
kalciovou mastickou mu natieram aj tvar raz za den
@stanka02 Sab simplex a Espumisan majú vraj rovnakú účinnú látku - povedala mi to lekárnička, takže je to vlastne skoro to isté, len na malé odlišnosti. My už teraz baby calm skoro ani nepoužívame. Mala obdobie, keď mala koliky, tak sme jej dávali pred papaním a niekedy aj počas. Tým, že sú prírodné, tak som sa nebála, že jej nejako ublížia. My ale máme teraz problém - Lesi má skrytý reflux, takže asi polovica večerov, keď sme si mysleli, že má koliku, tak mala kyselinu - pálenie záhy a s tým sa trápime ešte stále a koliky jej už prešli. My ju kúpeme vo vedierku Shantala a aj pri kúpaní som jej masírovala bruško vo vode a spolu s tými kvapkami + natreli sme jej bruško pupíkom, jej bolesti vždy prešli.
ja pouivam sudokrem ten je dobry
mi natierame pri každom prebaľovaní.Používame Rybilku,ale najlepšiu skúsenosť mám s modrou indulonou.Minule sme mali vyraštičky na zadočku,2x sme natreli a bolo po nich.
@zuzanockamt a tou kalciovou natieras ked ma vystipany zadok alebo aj ked nie?
a natierate aj po kupani babatka?lebo nam poradila lekarka,ze lepsie ako telove mliecka(kedze vzdy obsahuju chemiu),je do vody s par kvapkami mandloveho oleja pridat aj pohar obycajneho mlieka 😀 MM sa smeje,ze mame doma malu kleopatru,take kupele ma,ale suchu pokozku nema vobec 😉 a teda okrem batole obycajneho mydla a masti na ritku (a v nasom pripade aj bepanthenu na podrazdenu kozu pod krkom) nepouzivam ziadnu kozmetiku..zatial..
@estterka vystipany zadocek este nemal, ja to striedam, raz dam sudokrem, potom zase kalciovku ... a natieram po kupani vzdy cele telo, jden den mlieckom a druhy den olejom - obidva od tej istej znacky
huraaa, pokorili sme magicku hranicu 5 kg 🙂
ani my nenatierame nicim..... zatial netreba 🙂
ahojte, neviete mi niekto povedat, kolko take babo vypije pri jednom kojeni? Ja som doteraz kojila, ale par krat sme mu dali flasu a uz sa asi naucil, ze ked dost poplace, tak mu dam materske mlieko vo flasi. Jednoducho sa neprisaje ani na 10 pokusov a ked mu dam flasu, tak ju dobre ze neprehltne. 100ml mi vypije za chvilku a ja neviem, ci mu mozem dat aj viac, kedze nemam ponatia, koko si zvykol 'natahat'. V noci na stastie kojim normalne, asi mu v tom polospanku nezapina 🙄 😀

@estterka ani som neverila,že to tak rýchlo prejde,občas sme to prelepili a keď som prebaľovala tak pomasírovala,a to nás doktor strašil operáciou.