♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@panki a este ich davas??a doktorka ti ich predpisala??
@sjusiquatro nam zabral olivovy olej, davala som mu to tak 2-3 hodky pred kupanim a potom som mu to vysuchala pri kupeli a po nom kefkou, zmizlo nam to za par dni...a inak vlasky umyvame detskym mydlom
ja som inac dobra krava, spokojne davam malemu BioGaiu, ale v chladnicke ju nemam...ale na ine hovadiny upozornuju v lekarnach, na toto nemozu?
naco davate babätkam tu biogaiu alebo sab simplex a pod.?
hobit akurat sa tiež nad tym pozastavujem aj mi sme to mali len tak na drese a malemu to pomohlo.Mi sme použivali aj sab simplex ale už nepotrebujeme to som rada. 🙂
@sjusiquatro my tu mame trosku ine probiotika,ale davali sme od troch tyzdnov 4 kvapky,ale uz ked mala desat tyzdnov,tak sme davali 5 kvapiek.a je pravda,ze to treba z lekarne rychlo zobrat domov do chladnicky,aby to nepomrelo vsetko v tom 😉
@zuzanockamt ja som Biogaiu zacala davat, ked mal Ondrej 8tyzdnov, lebo vecer maval koliky, vrestal niekolko hodin jak pavian. Po tyzdni to zacalo zaberat, potom sme presli na Espumisan, teraz ho uz davam len obacas.
@hobit mna v lekarni na to upozornovali, ved aj oni to tam maju v chlade 😕
@sjusiquatro aj mne lekarnicka povedala, ze probiotika davaju aj v nemocniciach od 1tyzdna.
Ahojte maminy, mozno ste to tu uz aj rozoberali, ale nemam tolko casu si vas precitat, tak sa radsej spytam. Bola z vas uz niektora s babatkom na ockovani? Co ste potom urobili? Lebo som pocula, vraj sa potom davaju obklady a vraj z toho deti dostanu aj horucku. Prosim poradte, co robit.Vdaka 😅
@gumimaci ani mna na to neupozornili...sestra mi to povedala...bozeeeeeeee uz sme 7 dni nekakali.....jaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj ☹
@stvura ahoj... tak ten tvoj nápad s tou po domácky vyrobenou hrazdičkou som dnes vyskúšala, lebo nebude predsa drobček stále ležať na gauči a čumieť na plafón a TV. Nie je to také pekné, ako keď to kúpiš, ale účel to splnilo. 😀 😀
zatiaľ vydržíme aj takto kým kúpime...ďakujem, mňa by to ani nenapadlo...
dadka22 ako si to vyrobila?aj ja stale rozmyšlam čim ho zaujať
kde ste vsetky?? 🙂
@sjusiquatro ja osobne mám problém sa sem dostať, odkedy príde dcéra zo školy 😒
Teraz som ju nachvílku vyhodila od počítača 😀
ja nasho maleho najviac zaujmem spievanim, citanim rozpravok a basnickami ... vtedy je cely bez seba 😵 a rozprava, vykrikuje a smeje sa o dusu ... vie sa zabavit aj s hrackami, ale vtedy sa netvari nejako nadsene 😅
@zuzanockamt no, len to sa nie vždy dá.... treba aj upratať, navariť atď........
@dadka22 ja nevarim kazdy den a upratujem, ked maly spi, alebo ked je MM s nim ... ale nestresujem sa uz preto, ze nemam dokonalu domacnost 😀 ... no maly sa uz zobudil a vykrikuje z postielky, tak letim za nim
@zuzanockamt moj drobec hracky dokonale ignoruje. jeho zaujimaju len ludia. aj ked dnes som mu zvonila na zvonkohre a uplne fascinovane na nu hladel.
a ja varim tak 2x do tyzdna.zvysok vari muz, upratuje tiez on, ja akurat zehlim. ono mi to zaberie vela casu, lebo pri dvoch detoch otocim pracku 3x do tyzdna, plus 2x pre nas.nam sice vela nezehlim,ale tie detske veci musim vsetky
@zuzanockamt @dadka22 ja rovnako nestresujem, ze nemam veci ako zo skatulky, proste raz sa to uprace, akurat som dovarila, skor nebol cas. Ked je drobec hore tak sa mu venujem a ked velmi nestiham, tak ho nosim v MANDUCE a robime veci spolu a hovorim mu co robim, on sa pozera a urcite si mysli svoje 😀
@stanka02 ja zase niekedy navarim zavcasu rano, inokedy vobec, ved MM ma obed v praci a ja si spravim nieco lahke rychle ... ja ho zase nosim v satke a tak si aj navarim, pozehlim, povysavam ... a tiez malemu rozpravam, co robim ... je to velmi dolezite pre rozvoj reci a aj pre celkovy vyvoj
@zuzanockamt akú máš šatku? Elastickú? Ja mám sleepy wrap a zdá sa mi, že sa mi malá v nej dosť hompáľa - neviem, či ju mám uviazať ešte na pevnejšie. Tebe je maličký úplne pritisnutý na tele alebo je medzi vami nejaký priestor?
@danabel ja mam aj elasticku sleepy wrap a aj pevnu hoppediz ... tu elasticku si uviaz uplne na pevno, tesne k telu, dieta sa nesmie hompalat, lebo mu poskodis chrbticu ... musi byt uplne pri tvojom tele a kolienka vyssie ako zadocek a chrbatik gulaty
@stvura no, veď to, že tiež neviem či mu nie je na zemi zima, ale zas som spokojnejšie, že je tam ako na gauči, lebo nám sa nedá roztiahnuť a doteraz som musela stále naňho zakukovať či leží, lebo tiež sa už prevaľuje, dvíha hlavičku a tak...
Čo sa týka varenia... Ja som na všetko sama, lebo manžel chodí na dvojtýždňovky a dcéra nemá obedy v škole, takže ja musím obed nachystať kým príde zo školy...A s malým mi veľmi nepomáha... sem tam ho nachvíľku zoberie..
A čo to včera s malou?
ja som tiež na malú sama, aj na domácnosť, varenie a ta, lebo mm chodí domov až okolo siedmej
bývame síce so svokrou v jednom dome, ale tá mi moc nepomáha, len mi povedala, že ak jej ja upracem jej časť domu, tak ona sa mi o malú postará, ale to mám zajedno 😀 ešte teraz mi mamina moja chodí pomáhať, stará sa o malú, lebo píšem diplomovku, tak aby som aspoň niečo pri malej stihla napísať...

@katrin31 no ved kazdemu zabera nieco ine 🙂 ja som skusila detsky olejcek som mu to vycesala a islo to a potom sme sa okupkali uvidim zajtra ked bude lepsie svetlo cez den...zajtra to tiez zopakujem