♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit jasné, každý si musí sám zvážiť, čo a ako bude robiť, potom niesť za to zodpovednosť....
... každá mamička chce len to najlepšie pre svoje mimčo 🙂 Niektoré sa snažia jesť všetko a niektoré sú opatrnejšie, možno každá v inom. Mne mamička 4 detí povedala, že prvorodičky sú vraj prehnane opatrné - to mi hovorím aj moja sestra a tá má 7 ročného syna a 4 ročné dvojičky 🙂
Ahojte...tak ja teda jem takmer všetko-až na kapustu a strukoviny...ja som sa radila aj z detskou dr.mojou kamarátkou(má rovnako staré bábo a kojí)tak že ak nemá bábo koliky ani ekzémy,tak sa má od 6týždňa veku dieťaťa pridávať postupne všetko...(do jedálnička maminy)potom nemajú bábätká problémy s príkrmami,lebo cez MM "ochutnávajú"rôzne chute..ale ako hovorím Každé bábo je iné a mamina najlepšie vie,čo je preň najlepšie...😉
Baby aj u vás taaak veľmi sneží?ja som ledva prešla kúsok s mojim Buzzom...ach to predné dvojkoleso je malé...aké máte kočíky a ako sa vám chodí po snehu?😉
este za mame velke kolieska....tak sa to celkom da...X lander
No ja musim do mesta, aj som rozmyslala, ze pojdem autom, ale ked om pozrela z okna na cesty tak sa radsej potrapim s kocikom.
@sjusiquatro no to bol môj naj.kočík pri druhom synovi xlander...len teraz som si vysnívala Quinny buzz,je super len to malé koleso...😢
ahojte... ja mám chicco tiež s veľkými kolesami, ale u nás pršíííí, tak sme sa poobliekali, pokočíkovala som ho trošku po terase, nechala som ho vonku hoďku a teraz je v spálni pri otvorenom okne a vypnutom radiátore 🙂
@leomami náš sa tiež rád vozí, vtedy sa ani nepohne a tiež stále zaspinká.... ale to asi všetky deti, čo som počula....
my sme vstali o siedmej a o deviatej už spinkal zas, ale len hodinku... to mi spravil naschvál 🙂 , lebo som si ľahla s ním, že si pospím tiež ... teraz spinká od dvanástej
môj sa tiež niekedy zobudí po pol hodine spánku, ale dám mu cumlík a spí ďalej.. no ale niekedy nie a potom je tiež unavený...
nerozumiem načo sa budí, keď by spal 🙂 😀
My máme Bebeconfort High trek a je v pohode - má najväčšie kolesá aké som našla 🙂 ja som ho chcela práve kvôli snehu. My sme dnes už absolvovali vianočné nákupy darčekov...aj 3 - hodinový spánok...
Naša malá si zopne ruky ako Brežnev a poďme s nimi do pusy... koľko sa len dá...aká škoda, že sa nedajú viac otvoriť... možno by sa aj nôžky zmestili 😀
Aj my mame kocik s velkymi nafukovacimi kolesami,takze veselo jazdime..neviem si predstavit,co by bolo,keby sme nemohli,kedze moje dieta doma spat nepotrebuje. Zobudil sa rano o stvrtej, o siestej zaspal na pol hodiny a to bol cely jeho doobednajsi spanok az do 12 ked sme sli von... 😒
Aj vase deticky objavili rucicky? My tiez veselo cmulame, nie len prstek,ale celu pasticku 🙂 velmi rad rozhadzuje rukami a kope nozkami, tak som mu dnes kupila take hrkalky na rucky a nozky, uvidime,ci budu mat uspech 🙂
@danabel 😀
bože..v spálni máme ako v chladničke a drobček tam už spinká 4 a pol hodiny 🙂
my sme tiež už začali dávať pästičky do ústočiek .... asi len pred troma dňami
Ahojte baby, možem sa pridať? Matúško má zajtra 9 týždnov- lunárnych. Inak sa narodil 2. oktobra.
@benkovamartina Ahoj, jasne ze mozes 😉 Termin si mala mat v septembri? Je tu vela bab co si to potikahli do oktobra 🙂 Inak sranda, ze aj ja malemu pocitam aj lunarne tyzdne, ako v tehotenstve 😀
Baby aj vy máte tie knižky pre detičky, kde sa zapisujú údaje o narodení, ako rastie a pod? Ak áno, stíhate zapisovať?
@benkovamartina ahoj,aj my sme oktobrovi..hoci sme mali termin 26.9.,nakoniec to bolo o 12 dnineskor.
tu je nas Mikulasko 🙂
joj sry,nejdepridatfotku☹ asije velka

@gumimaci no ved preto ich aj ja nejem
@danabel neviem, toto som necitala, ja ich radsej jest nebudem