icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
3. dec 2010

@gumimaci no ved preto ich aj ja nejem
@danabel neviem, toto som necitala, ja ich radsej jest nebudem

danabel
3. dec 2010

@hobit jasné, každý si musí sám zvážiť, čo a ako bude robiť, potom niesť za to zodpovednosť....
... každá mamička chce len to najlepšie pre svoje mimčo 🙂 Niektoré sa snažia jesť všetko a niektoré sú opatrnejšie, možno každá v inom. Mne mamička 4 detí povedala, že prvorodičky sú vraj prehnane opatrné - to mi hovorím aj moja sestra a tá má 7 ročného syna a 4 ročné dvojičky 🙂

leomami
3. dec 2010

Ahojte...tak ja teda jem takmer všetko-až na kapustu a strukoviny...ja som sa radila aj z detskou dr.mojou kamarátkou(má rovnako staré bábo a kojí)tak že ak nemá bábo koliky ani ekzémy,tak sa má od 6týždňa veku dieťaťa pridávať postupne všetko...(do jedálnička maminy)potom nemajú bábätká problémy s príkrmami,lebo cez MM "ochutnávajú"rôzne chute..ale ako hovorím Každé bábo je iné a mamina najlepšie vie,čo je preň najlepšie...😉

leomami
3. dec 2010

Baby aj u vás taaak veľmi sneží?ja som ledva prešla kúsok s mojim Buzzom...ach to predné dvojkoleso je malé...aké máte kočíky a ako sa vám chodí po snehu?😉

hobit
3. dec 2010

@danabel svata pravda 🙂
@leomami tu snezi brutalne, ja ani nejdem von, aj tak mame este sopel

sjusiquatro
3. dec 2010

este za mame velke kolieska....tak sa to celkom da...X lander

gumimaci
3. dec 2010

No ja musim do mesta, aj som rozmyslala, ze pojdem autom, ale ked om pozrela z okna na cesty tak sa radsej potrapim s kocikom.

leomami
3. dec 2010

@sjusiquatro no to bol môj naj.kočík pri druhom synovi xlander...len teraz som si vysnívala Quinny buzz,je super len to malé koleso...😢

dadka22
3. dec 2010

ahojte... ja mám chicco tiež s veľkými kolesami, ale u nás pršíííí, tak sme sa poobliekali, pokočíkovala som ho trošku po terase, nechala som ho vonku hoďku a teraz je v spálni pri otvorenom okne a vypnutom radiátore 🙂

leomami
3. dec 2010

@dadka22 ahoj..u nás snežííí...a to bývam v okr.Nitra a tak sa cítim,jak v Tatrách...😉 to ti super spinká,ja malého dnes už uspávam piaty krát...od 6.hod rána spal iba 2krát po 20min.a už je taký unavený...on by sa vozil v aute a potom zaspí..😢

dadka22
3. dec 2010

@leomami náš sa tiež rád vozí, vtedy sa ani nepohne a tiež stále zaspinká.... ale to asi všetky deti, čo som počula....
my sme vstali o siedmej a o deviatej už spinkal zas, ale len hodinku... to mi spravil naschvál 🙂 , lebo som si ľahla s ním, že si pospím tiež ... teraz spinká od dvanástej
môj sa tiež niekedy zobudí po pol hodine spánku, ale dám mu cumlík a spí ďalej.. no ale niekedy nie a potom je tiež unavený...
nerozumiem načo sa budí, keď by spal 🙂 😀

leomami
3. dec 2010

@dadka22 no ja tiež neviem,načo sa budí ten môj krpec,keď chce spať...teraz som už myslela,že spí,dojdem do spálne a on pozerá a ručičky v puse...ako keby dnes nejedol...🙂🙂

dadka22
3. dec 2010

@leomami 😀 😀 😀 šikovný krpec....,môj ešte spinká..... môj pokus o ďalší dnešný spánok prekazila zase dcéra 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
3. dec 2010

My máme Bebeconfort High trek a je v pohode - má najväčšie kolesá aké som našla 🙂 ja som ho chcela práve kvôli snehu. My sme dnes už absolvovali vianočné nákupy darčekov...aj 3 - hodinový spánok...

danabel
3. dec 2010

Naša malá si zopne ruky ako Brežnev a poďme s nimi do pusy... koľko sa len dá...aká škoda, že sa nedajú viac otvoriť... možno by sa aj nôžky zmestili 😀

elixia
3. dec 2010

Aj my mame kocik s velkymi nafukovacimi kolesami,takze veselo jazdime..neviem si predstavit,co by bolo,keby sme nemohli,kedze moje dieta doma spat nepotrebuje. Zobudil sa rano o stvrtej, o siestej zaspal na pol hodiny a to bol cely jeho doobednajsi spanok az do 12 ked sme sli von... 😒

Aj vase deticky objavili rucicky? My tiez veselo cmulame, nie len prstek,ale celu pasticku 🙂 velmi rad rozhadzuje rukami a kope nozkami, tak som mu dnes kupila take hrkalky na rucky a nozky, uvidime,ci budu mat uspech 🙂

@danabel 😀

dadka22
3. dec 2010

bože..v spálni máme ako v chladničke a drobček tam už spinká 4 a pol hodiny 🙂
my sme tiež už začali dávať pästičky do ústočiek .... asi len pred troma dňami

leomami
3. dec 2010

@stvura tak to máš super tandem kojenie🙂 môj krpec sa ani nehnevá,keď mu mlieko tečie,skôr keď musí ťahať...😢

leomami
3. dec 2010

@dadka22 ale ahlavne,že si pospinká...hádam spálňu vykúrite...ja som už bola s malým vonku,aj zaspal,ale zas len chvílu a už papá...😢 a ja by som si tiež s ním pospala...😉

benkovamartina
3. dec 2010

Ahojte baby, možem sa pridať? Matúško má zajtra 9 týždnov- lunárnych. Inak sa narodil 2. oktobra.

gumimaci
3. dec 2010

@benkovamartina Ahoj, jasne ze mozes 😉 Termin si mala mat v septembri? Je tu vela bab co si to potikahli do oktobra 🙂 Inak sranda, ze aj ja malemu pocitam aj lunarne tyzdne, ako v tehotenstve 😀

danabel
3. dec 2010

Baby aj vy máte tie knižky pre detičky, kde sa zapisujú údaje o narodení, ako rastie a pod? Ak áno, stíhate zapisovať?

elixia
3. dec 2010

@benkovamartina ahoj,aj my sme oktobrovi..hoci sme mali termin 26.9.,nakoniec to bolo o 12 dnineskor.

estterka
3. dec 2010

@hobit plesnive syry sa mozu,do mliecka to urite nejde 😉 a to ja nemozem vobec mlieko z krabice,mala ma krv v plienke hned a syry jem vsetky a v pohode

norikk
4. dec 2010

@danabel my mame, ale neriham zapisovat, ale ked dame vyvolat fotky,uz ich tam povlepujem :D a pozapisujem

norikk
4. dec 2010

tu je nas Mikulasko 🙂

norikk
4. dec 2010

joj sry,nejdepridatfotku☹ asije velka

norikk
4. dec 2010