♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a to sa ockuje na poradni ci to sa dohaduje termin?? ze tam poslem MM 😕
@elixia aj u nas sa ockuje v dvoch mesiacoch,nas o dva tyzdne neskor,kvoly soplikom.a o tyzden na to pneumokok a tyzden potom rotaro-tieto dve sme platili.
a teda plakala hrozne,dobre bolo,ze dostala dve naraz,zdravotak do jednej nozicky,lekarka do druhej-najprv par sekund ticho kym si to uvedomila a potom rev.
@leomami ahoj.. a skúšala si nevyberať ho z postieľky po tej pol hodinke, ale dať mu cumlík(neviem či používate) či zas nezaspí... U nás to niekedy trvá možno aj 10-15 minút kým znovu zaspí, lebo niekedy sa tiež zobudí po nejakej hodine.
A možno tvojmu stačí tak málo spánku. V noci sa už nebudíte?
@dadka22 tak som rada, ze nie som sama 🙂 Ked citam, ze niektore spinkaju tak malo.. neviem si predstavit co by som robila. Ale na druhej strane mi to zacina byt podozrive. Lenze on je tu hodinku- dve co je hore aktivny. Uz chyta hracky, rozprava sa s knizkou, ked spievame s mamou, tak ''spieva'' s nami. Robi take dlhe buuuu... 😀 Paneboze, ked si predstavim, ze by mu nieco bolo, tak mi je na odpadnutie.. ☹
@lola79 nestresuj sa....jasne ze mu nic nie je... nasa Nelka je tiez po hod a pol aktivity ustata a zaspi...niekedy na hodinku, niekedy na dve... a ked ideme von spala by v kociku aj 4, aj vecer si schrupne od siestej do siedmej sa okupe..napapa a spi do deviatej potom sa zobudi, teda prebere na papanie 2 x v noci, ale tiez neotvori ani oci, cucne 5 min a spi dalej....
ziadne stresy....to som nepocula aby sa takto stresovalo ked babo spinka... ked je aktivny ked je hore je vsetko ok!!!
@lola79 nie kde na stranke od annag o dojceni bolo,ze by to presne tak malo fungovat v idealnom pripade,ze sa babatko unavy pri papani,prebalovani a hrani a vacsinu dna by malo spat.
@elixia tak nasa bola dopichana v nemocnici cela,este aj cez zilu na hlavicke dostaval lieky,ale to asi znasala lepsie,ako teraz-hoci teraz tiez rychlo zabudnu
@janica81 dakujem. On totiz zacal len nedavno tak vela spat. Nech sa vyspinka, potom mam nanho aj viac energie 😎
@estterka nakoniec zistim, ze mam idealne dieta 😉
@katrin31 aspon nam pekne vyrastu. Mozno je po mne,, ja som tiez vzdy vela spala. Aj do druhej, uz od malicka. Ale za poslednych 10 rokov co pracujem si to mozem dovolit len malokedy.. cez vikend. A teraz na par rokov mozem na dlhy spanok zabudnut 😒
Ahojte
my ideme dnes na jednu do poradne, som zvedava...aj ockovanie povinne, aj proti rotavirusom idem dat...dufam ze moj anjelik nebude velmi plakat, uz teraz mam z toho stres...a ked bude rucat som zvedava ako ju poobliekam.... no hroza...

@kitchima no možno sa len zľakla a pri mamine je najlepšie 😉