icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
8. dec 2010

@klaudia85 a ja odsávam piestovou manuálnou odsávačkou Medela a je super...ja ju mám odskúšanú,už pri prvom synovi som takú mala..a sestra má tú avent..takže ono každému vyhovuje iné...ale malý je najlepšia odsávačka 🙂

zuzanockamt
8. dec 2010

@dadka22 no aj aventy su protikolikove ... ja som flasu riesila, lebo maval problemy s vetrami a teraz je uz OK ... je tam rozdiel v dierke, pri 1m+ je mensia ako 3 m+, lebo trojmesacne inak potiahne ako mesacne a takto by mi zuril, ze mu z malej dierky malo tecie a zase naopak, keby som dala mesacnemu väcsiu, tak by nestihal prehltat 😉

sjusiquatro
8. dec 2010

ja mam chicco a som s nimi spokojna...

estterka
8. dec 2010

@klaudia85 a nechcela by si sa nakontaktovat na laktcnu poradkynu?

ja som mala manualnu nuk,pokazila sa po dvoch tyzdnov a teraz mam manualnu chico a som tiez spokojna

leomami
8. dec 2010

@dadka22 veď to ja som pri prvom synovi tiež prežila aj bez vajíčka aj kresielka či hrazdičky...xixi aj ja mám tú canpol flašu má presne taký dudel ako má aventka a pasuje aj na odsávačku avent...

dadka22
8. dec 2010

@zuzanockamt no to je jasné že by nestihal, keby mal veľkú dierku 🙂 , ale väčšie bábo si vytiahne aj z tej dierky, z ktorej ťahal doteraz, aspoň na našom cumlíku... možno tie aventy majú tie dierky iné.....keď niekto kojí nemení nič... podľa mňa je to všetko len o peniazoch

klaudia85
8. dec 2010

@dadka22 ona väčšinou neplače len vtedy, keď má cumlík ☹ inak by tuším preplakala celý deň.

Ďakujem všetkým. Ste zlaté.

zuzanockamt
8. dec 2010

@dadka22 no ja by som mu malu dierku nenechala, lebo by sa zbytocne trapil, to je ako s priborom, ja sa tiez najem aj s detskym, ale je to nepohodlne ... alebo s plienkami, mozes dat aj väcsiu alebo mensiu, ale nebude to pre neho pohodlne ... mam jedno dieta, dalsie uz pravdepodobne mat nebudem, tak mu dam vsetko, aby sa citil dobre

klaudia85
8. dec 2010

@estterka no neviem, ako sa s nejakou skontaktovať.

dadka22
8. dec 2010

@zuzanockamt deti ktoré sú kojené sa trápia???? im sa nemení nič ,či majú mesiac, dva alebo rok.
ale zas je to každého vec, veď preto je toľko vecí na trhu, aby bolo z čoho vybrať...koľko ľudí toľko chutí....

zuzanockamt
8. dec 2010

@dadka22 ale kojenie a flasa sa neda porovnat, tam sa zapajaju uplne ine svaly

estterka
8. dec 2010

@klaudia85 tak hned sa ozvi babam do temy dakujeme annag,oni ta nasmeruju..opakujem sa tu,ale mne annag velmi pomohla,mala mi kakala krv a ona hned vyriesila problem. skus aj stranku
http://dojcenie.wordpress.com/

hobit
8. dec 2010

@klaudia85 my uz sme par krat boli na tom tak, ze sme vazili pred a po kojeni, to bola zabava 🙂 my sme mali v 2 mesiacoch tiez len 4400 g...a odsat by ti malo ist aj manualnou ak mas mlieko si myslim,

dadka22
8. dec 2010

@leomami aj ja pri dcére.... ono niektoré veci sú fakt dobré, ktoré predtým neboli....

hobit
8. dec 2010

@klaudia85 aj tu mas zoznam laktacnych poradkyn http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=591305

zuzanockamt
8. dec 2010

baby, ale povedzte mi jednu vec ... ako vam pomoze laktacna poradkyna, ked sa mlieko netvori ani po pouzivani byliniek a homeopatik ... u mna bol problem stres a genetika a toho ma nezbavi ani cely kolektiv laktacnych poradkyn

gumimaci
8. dec 2010

@klaudia85 my mame rucnu Canpol aj flasku k tomu, neni zla, ale ked som mala menej mliecka tak som sa s nou natrapila.

klaudia85
8. dec 2010

@zuzanockamt to máš asi pravdu, ani moja mamina nás nekojila dlhšie ako tri mesiace a stres mám zo susedy, ktorá nám búcha na stenu a vypisuje lístočky, keď malá plače... :(

@hobit a koľko mal malý, keď sa narodil?

a skúsim kuk tie stránky

hobit
8. dec 2010

@zuzanockamt
@klaudia85 u nas v rodine sa tiez nekoji a ja kojim, ja by som tej genetike velmi neverila v tomto, vraj je kojenie v hlave...
tie probiotika ricinus communis 5ch si skusala?

zuzanockamt
8. dec 2010

@hobit to nie su probiotika, ale homeopatika, mne nezabrali

dadka22
8. dec 2010

@klaudia85 susedu niekam pošli .....

leomami
8. dec 2010

@dadka22 no to áno,jasné ja si to bez hrazdičky aj autosedačky neviem predstaviť..ale zas vela vecí je len o peniazoch a reklame...😉

dadka22
8. dec 2010

@leomami vieš čo.... normálne som sa zasekla keď som to čítala( to čo si mi poslala teraz o tej reklame a peniazoch), zdalo sa mi že si mi poslala to čo som ti písala ja.. 😀 😀 😀 presne to si myslím 🙂

leomami
8. dec 2010

@dadka22 🙂🙂🙂

panki
8. dec 2010

@klaudia85 aj my teraz bojujeme s kojením. počas 2. mesiaca pribrala 1200g a počas 3. mesiaca (za 4.týždne) len 280g. Ja som si tiež musela kúpiť odsávačku, riskla som to a včera som kúpila tu medelu mini elektric ale ešte som ju neskúsila - nebol čas, snáď teraz večer sa mi to podarí. Tie stránky čo tu boli linky si prečítaj, sú fakt super. Ja to ale nechápem, doteraz som vôbec nemala s kojením problém a ani nevidím rozdiel pred mesiacom a terau keď nepribrala, iba v posledných dňoch bojujem s nedostatkom mlieka.....a tiež nič nezabera, určite mi k tomu nepomáha ani stres a 3. hodinový spánok. niekedy mám pocit že už meliem s posledných síl. 😒

hobit
8. dec 2010

@zuzanockamt jasne, ze homeopatika, to co som napisla? 😀

lunana
9. dec 2010

Ahojte baby, tak máme za sebou aj my očkovanie, maličká je odvtedy strašne mrzutá, aj spinkala, ale chvíľočku je dobre, potom poplače a zase je dobre ☹ dúfam, že to nebude dlho takto. Inak máme 5 300g.

hobit
9. dec 2010

tak a doplavali sme...detska povedal, ze radsej az na jar, po ockovania, kvoli chorobam...a ani nas nezaockovali, lebo nemame zahojenu rucicku, musime ist na to plucne ci kam aby sme toho nemali malo...ja uz som na nervy, kazdy den sme u nejakeho lekara ☹
@klaudia85 ked sa narodil, mal 3150 g, 4.11. mal 4400 g a dnes 5300 g, za mesiac a par dni sme teda pribrali 900 g, ostavame teda pri kojeni...
@lunana mame rovnako vaziace miminka 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená