icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
10. dec 2010

@elixia ja uz asi neskusim nic nove,lebo zas sme mali v plienke krv.hoci zelenina a ovocie nam do teraz nevadili,ale vsetky ostatne silne alergeny.hoci lekarka tvrdi,ze to nebude z toho..

stanka02
10. dec 2010

@katrin31 ja pouzivam rektrarnu trubku, davem aj kvapky babacalm, no za posledne 2 tyzdne kakal sam 2 krat, masaze nezaberaju a on sa ako keby vypita aby som mu pomohla, robim to ked nic nezabera a ked mu pomozem, tak je ako vymeneny.
@hobit dakujem za info, skusim sa popitat v poradni, idem do nej 22-heho, dovtedy by som aj tak asi nic neporiesila pred vianocami.

janica81
10. dec 2010

@elixia ja nepapam a ani nejdem....citrusy podporuju aj alergie...a mame teraz klud nejdem riskovat ze sa vyhadzeme...este trosku vydrzim 🙂

janica81
10. dec 2010

Baby a kávu? Kofeinovú? Pijete?

lucinka83
10. dec 2010

@hobit annag ma na stranke dojcenie.wordpress.com dobre navody, drzat v teple, nahrievat, priloz si kapustne listy alebo tvaroh a skus si odtial to mlieko odtsriekat, mne islo take huste zlte ako to bolo upchate, malo by sa to spravit do 48 hodin, len si to sleduj, nech sa Ti nezapali prsnik

elixia
10. dec 2010

@janica81 no ak by sa mi bol vyhadzal z niecoho,tak ani ja neriskujem,ale zatial chvalabohu vsetko ok,tak by som chcela postupne zacat jest vsetko...teda na strukoviny a kapustu si asi dlho netrufnem,ale aspon ovocie..vzdy som ho jedla vela a teraz zerem same somariny,ked mam chut na sladke 😀
Kavu som si dala zatial len raz, ked som uz po neviemkolkej nevyspatej noci nevladala stat na nohach...ale radsej si davam bezkofeinovu,nechcem riskovat,ze moje hyperaktivne a nespave dieta bude este aktivnejsie a nespavejsie.. 🙂

@estterka malinka je asi velmi citliva,tak to je jasne, ze radsej nie...

leomami
10. dec 2010

@janica81 tak ja kávu musím mať...mám nízky tlak a pijem ráno dve😉 ale s mliekom a cukrom..🙂

panki
10. dec 2010

ja tiež pijem kávu, ale iba jednu denne

lunana
10. dec 2010

Ja jem všetko, skúsila som aj strukoviny a kapustu a malá to našťastie znášala dobre 🙂 takže sa neobmedzujem
kávu nepijem veľmi, dám si tak jednu za týždeň, aj to si tam dám veeeľa mlieka, ale nie kvôli malej, ale nejak mi veľmi nechutí, tak si dám len sem - tam

elixia
10. dec 2010

@lunana a nemali ste problem s kakanim po strukovinach? lebo toho sa najviac bojim,uz teraz je to take vselijake s kakanim u nas...

janica81
10. dec 2010

@elixia 🙂 nooo presne si vystihla.ja som bola ovocna a teraz jem same sladkosti a cokoladu...sem tam dam jablko...ale tiez idem asi postupne zacat prdavat...ale ked vraj citrusy sa nesmu.... mozno ananas je povoleny...idem zistovat... 🙂

janica81
10. dec 2010

@lunana juj odvazna ked jes vsetko 🙂 ja kavu milujem...ale zatial ju nepijem...aby bobacik buvala 🙂

dadka22
10. dec 2010

@leomami ahoj.. si predstav minulú noc sme aj my prespali celú, vstali sme o 6.15, ale zas to dnešné denné spanie nič moc, asi ako u Vás.. tak si myslím, že to kvôli prespatej noci, potom spia menej cez deň, lebo my sme cez obed spali aj 4 hodiny a dnes ledva 2....uvidíme ako dnes v noci

lunana
10. dec 2010

@elixia nie neboli problémy, niekedy nekaká aj tri dni, ale to nezávisí od strukovín, lebo po nich kakala pekne 🙂

panki
10. dec 2010

@janica veď ale podľa odporúčaní sa aj má všetko jesť....keď sa Ti chce kuk sem 😉 http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko... ale samozrejme každé bábätko je iné a našej Lenke nevadí nič

leomami
10. dec 2010

@dadka22 ahoj...jééj to je super..ja som zistila,že to je u nás presne to,keď sa mi ho včera podarilo v aute uspať,spal 2hod.v kuse a potom bol v noci hore okolo 3.30hod.a keď spí tie jeho pol.hodinky,tak spí aj do siedmej rána...🙂 ale aspoň sa v noci vyspíme...

leomami
10. dec 2010

@dadka22 a večer ako zaspinkávate?mne je niekedy taký unavený,že zaspávame s plačom..😢 nechce ani papať,ani nič...tak ho musím nosiť,ukludniť a potom nejak zaspí pri kojení...

dadka22
10. dec 2010

@leomami tak dnes sme sa o pol osmej okúpali, o ôsmej už bol zlý, tak sme sa napapali, tiež zaspal pri jedení, ale keď som ho dala odgrgnúť tak sa zobudil, potom so ho dala do postieľky a behom 2 minút už spal 🙂
už bol unavený, ale zaspal pekne neplakal...som zvedavá či sa v noci zobudí.... ináč tiež sa mi doteraz budil okolo 3-4hod.

estterka
11. dec 2010

ahojte,neviem ci ste davali ockovat proti rotarovirusu,ale v spanielsku je to stiahnute a nesmie sa ockovat na ziadnom mieste,nieco nie je v poriadku s tymi oboma vykcinami(rotateq,rotarix).neviem,nas zaockovali,lebo mame sukromnu lekarku nemku,ale statny spaniel lekar bol vcera velmi sokovany,ze to mame a kto nam to vobec dal.je pravda,ze ked som to kupovala,rotarix bol stiahnuty z predaja,tak teraz asi aj rotateq. no my mame problemy,jedna z moznosti je,ze kvoly tomu ockovaniu..do konca tyzdna musime cakat,lebo az v utorok sa posielaju stery,vzorky atd a koncom tyzdna by mali byt vysledky 😢

leomami
11. dec 2010

@dadka22 aj mne doteraz zaspával bez plaču,ale menej kakáme,tak raz za deň a predtým aj 5-6krát..ale papá ovela viac,tak možno ho aj bruško bolí...😢 a aká bola noc?mne zaspal neskôr až o 21.15h.ale vstal až o 6.00h...

gumimaci
11. dec 2010

@estterka pozerala som na nete, vraj to neni skodlive, v niektorych krajinach ale vydali odporucanie neockovat s tymito vakcinami. My sme sa rozhodli iba pre povinne ockovania, nasa pediatricka sama povedala, ze to nutne neni.

leomami
11. dec 2010

@dadka22 inak včera mi už nešiel koník,ukazovalo mi to že daj si kávičku...🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
11. dec 2010

@stvura ja len kojim a vacsinou spime celu noc 😉

panki
11. dec 2010

@estterka pozri si toto http://www.slobodavockovani.sk/news/mozne-rizik...
nás majú očkovať v stredu rotarixom - dosť ma to vystrašilo

panki
11. dec 2010

Baby prosím Vás, tie ktoré odsávate......koľko ml sa Vám podarí odsať a za aký dlhý čas?

estterka
11. dec 2010

@panki to preco mi taketo ukazujes teraz? ani to nejdem citat,len nadpis som si precitala.. 😢

janica81
11. dec 2010

@stvura presne aj my tak v noci stavame...tiez nechapem,ze kojene babetka spia celu noc, my ked zaspime o osmej, o dvanastej papame....potom o tretej...o piatej....
@panki baby nestrate sa takymi clankami...vzdy je nejake riziko....poznam ludi aj co odmietli povinne ockovanie...ze sa bali rizika...ale kolkym zase ockovanie pomohlo...

zuzanockamt
11. dec 2010

ani deti na UM nevydrzia spat celu noc ... nas sa naje okolo pol deviatej - deviatej, potom niekedy okolo pol noci - ale toto nie je vzdy ... zase je hore okolo tretej a potom okolo siestej, zvycajne bez jedla dlhsie ako 4 - 5 hodin nevydrzi

elixia
11. dec 2010

no my najnovsie v noci vydrzime maximalne dve hodiny spat...a vacsinou este kratsie..a to vecer pred spanim dostane flasu a aj tak je o dve hodiny hladny...v noci sa kojime a tiez len dve hodky najviac,, 🙂 Ale zas.uz ma statocne dve brady a krk pomaly ziaden 😀