icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
22. dec 2010

@dadka22 ockovanie mozes odmietnut, ale pediater ta potom nahlasi na RUVZ a oni zacnu potom konanie voci tebe ... tu si mozes precitat viac http://www.ockovanie.org/odmietnutie-povinneho-...

majjjka24
22. dec 2010

@katrin31 no my sme boli na ockovani pred dvoma tyzdnami a nebadala som ziadne ine spravanie... aletento tyzden od nedele kazdy vecer priserne place, presne tak ako ked ho ockovali, cely je cerveny, az pisti a musim mu sem tam aj do tvaricky fuknut, lebo sa ani nadychnut od plaču nemoze.. a plače az kym nezaspi, je to strasne, tak mi je ho luto, neviem, co to moze byt, ale koliky sme nemavali casto a aj ked boli, tak sme to prezili len s pomrnkavanim a teraz ked uz mame takmer tri mesiace, zacnu taketo problemy, vazne neviem, cim to moze byt, uz som aj rozmyslala, ci nie je chory, ale to by bol uplakany aj cez den.. a tento plac zacne vzdy okolo 16.30-17.00..

dadka22
22. dec 2010

@leomami no tak to asi netreba odmietať... že...keď to je proti toľkým chorobám... teraz ma napadlo, že si mi to už raz písala, že proti čomu to očkujú...no budeme to musieť pretrpieť...

dadka22
22. dec 2010

@zuzanockamt no to ani radšej nečítam...myslela som si že to nebude len tak...

leomami
22. dec 2010

@dadka22 no písala som ti to už raz,však tretia materská,už som blbá...😎

leomami
22. dec 2010

@dadka22 a neboj,veď možno nebude mať žiadnu reakciu...budem držať palce😉

janica81
22. dec 2010

Ahojte 🙂

dnes som mala poobede horucu hodinku...katastrofa... malinku asi bolelo brusko ale zacala plakat a hucala asi hodinu...ale neskutocne...ani polozit, ani rozbalit z plienky, na rukach rev...hroza nic nezaberalo...potom zaspala...a nastastie potom lepsie...som jej teplomer dala do ritky a na brusku polezala...popukala a uz sa rehoce...fuuu ale ta hodinka mala som fakt dost

zajtra ideme zdobit stromcek 🙂

ladywitch26
22. dec 2010

@janica81 fabien to iste. celu hodinu mi vrestal, potom som ho nejako ukolisala na rukach, tak zaspal a teraz ok.... ale to prvy krat takto, pri stanke som mala toto na dennom poriadku dva mesiace v kuse. 😖

janica81
22. dec 2010

@ladywitch26 mne Nela 2x ..najprv po ockovani a teraz po 3 tyzdnoch..keby mi takto plakala kazdy den som k.o.

ladywitch26
22. dec 2010

@janica81 my sme vtedy plakali obidve spolu...

janica81
23. dec 2010

@ladywitch26 veru...aj ja som tie plakala ked neprestavala...hroza...ale nastastie uz je dobre a dnes rano uz polhodinku tlacime do plienky 🙂 hadam uspesne
jej dnes ideme stavat stromcek a na obed chceme ist posledne drobnosti kupit,tak snad nam to vyjde 🙂

sjusiquatro
23. dec 2010

ahojte vcera sme boli na poradni a mame 7550g a neockovali nas lebo mame sopliky ale dnes rano dako dost chudacik v noci mu to asi aj zatieklo do krku lebo aj tak kaslal aj tak cudne hrcal...aj kychame jaaaj...a ze sme chudokrvny...to znamena ze je malo cervenych krviniek ci co??dala nam kyselinu listovu, B6 aj cecko musime brat...vitaminov a vitaminov dufam ze sa mu to rychlo napravy....baby a ja ake lieky mozem na chorobu ked kojim?paralen a aj nieco ine...??
a na hrdlo?

ladywitch26
23. dec 2010

@sjusiquatro zo strepsilsov na hrdlo mozes len zlty a to iste co v tehu, bioparox. mne teda pomaha dost na hrdlo.

estterka
23. dec 2010

@sjusiquatro chudokrvnost znamena malo zeleza.aj my sme chori,malej davam na sopliky viburcol,morsku vodu a obcas vytriem nostek nasivinom pre babatka,nic ine sa neda ☹ a ty toho mozes v podstate dost,podla toho co ti je.ja cmulam prirodne cukriky ricollu,homeo na hrdlo a caj,ale ja nechcem moc lieky,ked to nie je vazne.

janica81
23. dec 2010

Mamičky 🙂

Kopec darčekov čo srdce pohladia,rodinu a priaťelov čo nikdy nezradia.K bohatstvu krôčik a ku šťastiu skok. Prajeme pekné VIANOCE A ŠTASTNY NOVÝ ROK 2011!

želá Janka, David a Nelinka Tužinskí

PS: a hlavne aby Vás Vaši drobci poslúchali a zdravie neobchádzalo 🙂 !!!

sjusiquatro
23. dec 2010

@estterka ja davam physiomer...ved ani ja nechcem velmo lieky tiez ked nemusim....dnes mi je uz lepsie ale vcera mi bolo dost zle hlava,sople hrdlo a taka slaba som bola nic som nevladala som pila cely den caj a oddychovala som ale este ma trapy hrdlo a sople...ked som isla spat tak som si dala paralen a pomohol...

katrin31
23. dec 2010

@leomami presne takto sa sprava aj moj maly odvtedy..ked ho drzim tak je to ok..ale ked chcem daco spravit, polozim ho do kresielka,alebo do hracej deky, tak place..

katrin31
23. dec 2010

@dadka22 ockovanie mozes odmietnut, ja uz na tom pracujem..doktorka ta nahlasi na socialku a budu ti domov chodit do nemoty vyzvy aby si isla..po nejakej (dlhej) dobe ta predvolaju a budes musiet vysvetlit preco to ockovanie nechces..precitaj si stranku kde sa venuju ockovaniu..ked si to citam tak som uz presvedcena ze ockovanie nie je dobre..a viac znamych-lekarov maju ten isty nazor.

estterka
23. dec 2010

@katrin31 no u nas mi malu nezoberu do skolky a do skoly,ak ju nezaockujem,len mi zatial nikto nevysvetlil,aka hrozba,je moja nezaockovana dcera pre skolu plnu zaockovanych deti,ked to zevraj tak uzasne funguje,to ockovanie 😠 😠

katrin31
23. dec 2010

@estterka no presne toto je ten problem..so skolkou potom.napisala si to super..nikdy nebolo vedecky dokazane ze zaockovanie znamena, ze tu chorobu nedostanes..preco potom dostaneme tuberkulozu? atd? ziadne ockovanie nie je dobre..mohli by to uzakonit aby to bolo dobrovolne..ale to sa tazko stane, lebo farmaceuticke firmy by nemali z coho zit, ze je to vsetko prepojene.

leomami
23. dec 2010

@katrin31 to isté aj u nás..ani v kresielku,ani na hrazdičke..keď žehlím,tak 7krát vypínam žehličku...no čo už,musíme to vydržať pre tých našich anjelikov..😉

dadka22
23. dec 2010

@leomami no bodaj by si mala pravdu, žeby sme nemali žiadnu reakciu...

elixia
23. dec 2010

Ahojte,pozeram,ze vsetci nejaki chori...nas to uz tiez dobehlo, ja mam zrejme bronchitidu uz par dni a drobec tiez zacal pokasliavat a uz mal aj zvysenu teplotku...asi budeme mat lazaret na Vianoce 😀

Inak,baby,co to znamena, ked mame uz treti den zelenu stolicu? A dost hustu....mam sa zacat obavat? ☹

estterka
23. dec 2010

@elixia kojis? alebo dokrmujes?

leomami
23. dec 2010

@dadka22 😉 veď je nejaký chlap...😉

elixia
23. dec 2010

@estterka dokrmujem

estterka
23. dec 2010

@elixia tak to neviem 😕

gumimaci
23. dec 2010

@elixia u deti na matersko mlieku je zelena kakanica ok, u krmenych UM moze znamenat infekciu. ak ma aj teplotu tak by som urcie volala pediatrovi

elixia
23. dec 2010

@gumimaci dakujem 🙂 No ma aj teplotu,cely den dnes,tak skusime ist zajtra k dokimu teda.