♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Maminy... Anjelik maličký v okne stál a krásne Vianoce všetkým ľuďom prial...želam krásne vianočné sviatky plne pohody porozumenia a do Nového roku všetko dobré želá Maťa so svojimi chlapmi...😉
Stastne a vesele Vianoce!!!!!!!!!!!!!!!!!! veeeeeeeeeeeeela darcekov pre drobcov........ aj pre maminky 🙂
VESELE VIANOCE A STASTNY NOVY ROK
@elixia no ako? zlepsilo sa to? vies,radsej chod a vypytaj si,nech zoberu vzorky a stery na kultivacie,nam to robili minuly tyzden.keby tam ma nejake bakterie,co tam nemaju byt,tak je nebezpecne,keby sa mu to dostane do mocovych ciest.radsej robit paniku a potom si vydychnut,ze je vsetko ok 😉
krásne Vianoce Vám všetkým prajem a veľa, veľa darčekov....
stastne a veseleee 🙂
Ahojte
Ahojte maminky
Štedrý večer sme zvládli na jednotku kym sme večerali mala sedela v kresielku a kukala na nas...vydrzala aj rozbalovanie aj vsetky navstevy (teda 2x starí rodičia ) a potom od desiatej do poldeviatej rano s dvomi papaniami buvala...dnes sme boli u nasich na obed...zase fajn..isli sme sa s maminou prejst v kociku...hnusne pocko prsalo, ja som drzala dazdnik a mamina tlacila kocik..ale aspon nam pretravilo na tej zime a teraz buva malicka...a vecer pridu strazit malicku..ideme na chvilku von s kamaratmi.... a tak...
nasa hviazda teraz dva sni na brusku nechce sa drzat na ruckach..stale robi lietadielko a to sa jej nejako paci...nechce byt zapreta... ale tak mrvi sa statocne, hlavu dviha paradne ... len zapreta nechce byt :-/
a inak s azdravotne drzime, nato ze vsetci okolo su enjaky soplaví....
baby, poprosim vas o hlasy do sutaze. velmi pekne dakujem
http://pokec.azet.sk/klub/magazin-pre-mamicky-n...
@ladywitch26 tam sa nehlasuje, do zrebovania je zapojena kazda mamicka,ktora prida fotku
Ahojte! My sme nemali na očkovanie naštastie žiednu reakciu, ale na jednej nožičke mu ostala hrčka v mieste vpichu, aj mu to každy den masirujem, ale nič, stale rovnako. Treba s tým ešte dačo robiť?
Aj náš maly niekedy dostrane taký záchvat plaču, že ho nijak nevieme utíšiť. A o prespatých nocaich môžeme len snívať, od narodenia prespí v kuse max. 3 hodinky.
Baby, my sme začali prikrmovať a malý je spokojnejší, už asi mesiac a niečo. Mali sme Nutrilon ale aj za cenu se sa rozhodli vyskúšať Sunar 1, mali sme ho len dve noci ale papal skoro stále, zle spinkal, mrvil sa, mrnkal ako keby bol hladný. Može byť? inak nám cez den a noc vypije o dosť viac Sunaru ako Nutrilonu. Máte skúsenosť? máme sa vrátiť spať k Nutrilonua lebo počkať, že vraj reakcia na zmenu mlieka sa ukáže po 2 týždnoch používania.
ahojte , chcem sa spytat, maju vase babatka, ked pasu konikov este zavrete pesticky, alebo uz su prstiky vyrovnane
nas maly ich ma zovrete, ale uz natahuje obidve rucky za hrackou chytka ju 😵
@benkovamartina no my neprikrmujeme, ale nebude ta vacsia spotreba tym, ze rastie?
@benkovamartina ja som prikrmovala, ked som mala malo mlieka a ked som v škole. Inak prechod z jedneho mlieka na druhe musiš robiť postupne, nie naraz, lebo mu možeš sposobit traviace tažkosti. My ked sme skúšsli bebu, tak ho bolelo bruško, a to sme mu dali len par davok, tak sme zostali pri nutrilone, ten mi zo začiatku nechcel jesť, lebo tie hypoalergenne mlieka su odprorne, neviem sice ako normalne, ale ked som skusala to HA, neskutočný hunus ☹
ahojte, mne je tak hrozne , v noci som mala 39°C horucku, manzel je tiez chory, ale aspon drobec sa nam drzi, dnes sme mali ist na ockovanie,ale neriskujeme, lebo by sa len od nas nakazil :(
@janica81 @stvura tak to ste si pekne uzili 🙂 My sme pravdaze ani dojest nestihli,dieta sa dozadovalo pozornosti...a tesne pred vecerou,ked uz sme s polhodinovym meskanim mali vsetko nachystane, sa pre istotu poserkal...sak aby sa rodicia nenudili 🙂
@norikk joj moja,to ti verim,my uz tyzden vsetci traja chori..cez sviatky sme ani nos nikam nevystrcili. 😒
Boli sme vcera na pohotovosti,maly ma teplotu uz 5 dni a zacal aj kaslat, tak som sa uz bala...a hadajte co nam dali? Vraj to mam nechat,nech to prejde samo.... 😒
No a baby, slávnostne píšem, že sme papali šťavu z jablka!
Začalo to úplne nevinne, ked sme mojej mamine nechali malého a my sme sa vybrali na výpredaj do Tesca kde hovn...mali ale nie to som chcela. No a nechli sme jej mliečko aj čajík. Keby niečo nech zavolá a do pár minút sme doma.
Prišli sme si pre malinkého a že plakal, nevedela ho utíšiť, tak mu nastrúhala jablčko a dala šťavu, nepátajte sa, v tej chvíli by sa mi krvi nikto nedorezal, skoro som zamdlela!
Ja viem, že nám dávali šťavy od 6 týždna ale my sme chceli čakaťa spon na 4 mesiac a vidíte. Teda pokračujeme a zajtra dáme zase lyžičku jablčka. Nepapal len do lyžičky jazýček vyplazoval a olizoval.
@benkovamartina aj na tu stavu z jablcka mate este casu a casu.....

@gumimaci prave som citala nieco podobne,pockame do rana a uvidime, teraz uz toho vela neporiesim.