icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

benkovamartina
27. dec 2010

@ladywitch26 Jasné že máme ale už ked mu to dala, tak budeme pokračovať, lyžička dve denne a postupne.

ladywitch26
27. dec 2010

@benkovamartina no neviem, mne sa to zda strasne zavcasu. preco sa niektore mamicky tak ponahlaju, vsak budte radi, ze zatial im staci len mliecko.

lucia20
28. dec 2010

@elixia ahoj, citam ze ste chori. my sme dopadli tiez podobne. baby dovliekli chorobu zo skolky a tatianka ma sopliky. tak som letela lekarke, lebo nesmie ochoriet a ona mi povedala, v pondelok, ze ona jej lieky radsej davat nebude. ze len morsku vodu. v stredu sme boli na onkologii a tam mi povedali to iste. ze to ma prejst somo. chudatko moje, uz je tak zasoplena, ze som az na nervy. nikto jej nic nepredpise a ja sa jej bojim hocico dat. ☹ ☹ ☹

estterka
28. dec 2010

@lucia20 ale takym malym babatkam nezvyknu nic predpisovat,ani nasa nic nema.len homeopaticke cipky a tu morsku vodu,ono sa s tym musia popasovat.lepsie ako lieky za kazdu cenu.

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
28. dec 2010

@lucia20 ahoj...čítala som tvoj "príbeh"ešte ako tehulka..máš môj velikánsky obdiv...ako si to všetko statočne niesla a aj Tatianka..😉 inak je krásna a už papá aj príkrmy?a neboj soplíky prejdú,treba vela odsávať,zvlhčovať morskou vodou a ono to určite prejde..aj my sme boli soplavý až z toho kašlal,potom to prešlo zo dňa na deň...držím palce.. 😉😉

gumimaci
28. dec 2010

@benkovamartina no mne keby toto spravila mama, bez mojho vedomia, tak je cirkus. S muzom sme sa kvoli tomu niekolko dni nerozpravali, aj na stedry den. Tiez mu chcel dat (aj sme dali) mrkvovu stavu. Teraz uz sme opat na mliecku a este mesiac budeme.

gumimaci
28. dec 2010

@benkovamartina inak rozkosny chlapec 🙂

hobit
28. dec 2010

@lucia20 ahoj, ty si tu davno nebola, ako sa vam dari? sopliky sme mali aj my, trvalo nam 2 tyzdne kym sme sa ich zbavili pomocou physiomeru, nasivinu, fenistilu, mucosolvanu, viburcolu a vysavackovej odsavacky 😉

dadka22
28. dec 2010

@benkovamartina my sme s tými šťavičkami prestali, ale stále nad tým rozmýšľam, či som spravila dobre...myslím, že na tú imunitu je to fakt dobré...a vlastne nič od smädu nedávame...ani čaj ani vodu....

lucia20
28. dec 2010

@leomami dakujem, ale neni co obdivovat, som len mama ako kazda ina. tatianka je uzasna, papame raz tyzdenne malu davku prikrmu, lebo kvolitej operacii ju potrebujeme cim skor, ale v ramci jej moznosti, dostat na stravu.

@hobit
@stvura
@estterka no dnes som volala na onkologiu, boli vysledky vyterov, tak mi to nadiktovali a rovno sme leteli k zastupijucej lekarke a ta dala vsetkym antibiotika. tatianka ma len jedny ale ostatne baby vyfasovali osem liekov. ☹ ☹ ☹ a doktorka vravela, ze taťa ma klasicke skolkarske kvasinky a este cosi. 😠

ladywitch26
28. dec 2010

@lucia20 luci, moj maly mal tiez 2 tyzdne zelene sople, aj som s nim bola u doktorky a povedala,ze je uplne zdravy. ja som si dala aspon zo svk poslat nasivin pre novorodencov. sopliky mal sice stale, ale uz aspon nie zelene. a inak sme tiez len davali morsku vodu. ona vlastne aj zvlhcuje, aby nevysychala sliznica, lebo potom je nachylnejsia na virusy a aj dezinfikuje. inak ja ju odporucam pouzivat aj po nadche ako prevenciu. hlavne teraz v zime, ked sa kuri, vzduch je v domoch suchy a deti su hned chore. doktorka ti nic ine neda, lebo klasicka nadcha je virus a proti tomu by ti zbytocne davala antibiotika. to musi fakt len prejst same, vraj az 14 dni je uplne normalne.
my sme ale po 14tich dnoch dostali zapal priedusiek. chytil to od dcery, tak sme potom boli tiez na antibiotikach
inak mala je zlatunkaaa 😵

elixia
28. dec 2010

@lucia20 ahoj moja,teba som uz davno nevidela 🙂 Super,ze sa mate dobre, teda az na tu chorobu teraz...mne by sopliky ani nevadili,ale on praveze sopliky ani nema,ale teplotu ma zvysenu uz tyzden..sa mi to vobec nepaci,zajtra konecne ordinuju u dokiho (teraz su tu 2 dni volna),tak tam nabehnem,nech ho apon poriadne vysetri..

@benkovamartina krasny chlapcek 🙂

@gumimaci do mna tak muz hucal kvoli cajiku (na svokrin popud samozrejme), tak sme mu raz dali..nechcel,vsetko vypluval,tak uz je spokojny teraz...

lucia20
28. dec 2010

@ladywitch26 ako som uz pisala vyssie, dosli nam vysledky z onkologie z vyterov, tak sme dostali antibiotika. ale ma to chvalabohu len sopliky, aj hrdlo aj priedusky ma ciste. tak hadam to uz bude ok. malinka teraz nesmie byt chora, kazda choroba je pre nu este velmi nebezpecna. ani ockovat sa nesmie.

lucia20
28. dec 2010

@elixia malinka nesmie byt chora. pri babach by som pri soplikoch nestresovala. nikdy sme nechodili len so soplikmi k lekarke. ale na onkologii mi oznamili, ze nesmie ochoriet, ak by dostala aj teplotu, tka to uz mame volnu vstupenku na hospitalizaciu na onkologiu a tomu sa chceme vyhnut. by ma porazilo, keby sa jej nieco stalo.

ladywitch26
28. dec 2010

@lucia20 neboj, tatulka je bojovnicka, ked zvladla to vsetko doteraz, tak zvladne vsetko 😉 ma dobry datum narodenia podla numerologie.
skus jej stale davat tu morsku vodu v spreji. preventivne je to fakt dobre a mozu to aj novorodenci, a aj niekolkokrat denne, neskodi to ako ine kvapky do nosa.

lucia20
28. dec 2010

@ladywitch26 vazne ma dobry datum narodenia?
ona ma morsku vodu od narodenia, lebo po narkoze mala velmi dlho problemy so sliznicou, tkaze to davame stale. dakujem za radu.

ladywitch26
28. dec 2010

24.teho je 6ka, cislo lasky, harmonie a krasy. to je cislo jej povahy. cize to bude taky vas benjaminok. potrebuje vela lasky, ale ona vam tu lasku bude aj vracat. no a zivotne cislo je 8ka, a v tarote je karta c.8 sila, energia. takze len tak hocico ju nevyvedie z miery. a fakt velka bojovnicka bude. ale myslim,ze to vam dokazuje od narodenia 😉
inak 8ka je aj cislo uspechu a hojnosti

elixia
28. dec 2010

@lucia20 fuuha,tak to drzim palce nech ste rychlo ok 😉 Tatianka je bojovnicka, tolko toho zvladla,ze nejake sopliky ju hadam neporazia 🙂 Je to zrejme tazko teraz ustriehnut,jednak to pocasie,jednak mas dve babule v skolke..My sme len dvaja dospeli,co v podstate nikam nechodia a aj tak nas to neobislo a cez sviatky sme vsetci traja chori..

elixia
28. dec 2010

@ladywitch26 zaoberas sa numerologiou?

ladywitch26
28. dec 2010

@elixia ano, vsak aj preto ma tu prezyvaju lady witch 😀

elixia
28. dec 2010

@ladywitch26 no ved ja som aj rozmyslala,ze preco taky nick,ale toto ma nenapadlo 🙂 A nam by si z datumu narodenia nieco pekne nevy(po)citala? 🙂

ladywitch26
28. dec 2010

@elixia no hod teda datum, ale neslubujem, ci stiham, stanka sa uz prebera. a v majovkach to dopadlo tak, ze mi baby poslali datumy celej rodiny, tak este doteraz nemam asi 30datumov rozobratych. a to som im slubila este minuly rok pred vianocami 😀

lucia20
28. dec 2010

@ladywitch26 wou, dakujem. to ma potesilo. aj nieco take by mala mat v mene, tak hadam, ozaj bude taka. zatial je kludnucka, liska jedna mala. ta potrebuje maminku najviac. staci ze sa na mna diva a ma na dveapol hodinky klud.

@elixia ale ved jasne. sopliiky su nic, len ich netreba podcenit....

ladywitch26
28. dec 2010

@lucia20 tak mam kdesi aj knihu numerologia mien, ale to by som ju musela pohladat 😀 a liska teda bude, 8ky su aj velmi inteligentne, maju silne logicke myslenie.

lucia20
28. dec 2010

@ladywitch26 no toto by som si mala niekde opisat a precitat tatinovi. no tak budeme mat doma veruze veselo. :D ale nech len bojuje o svoje miestecko na tejto planete. zatial jej to celkom dobre ide.

elixia
28. dec 2010

@ladywitch26 8.10.2010 ale nerob si starosti.ked nemas cas 😉

@lucia20 vidis,co ja by dala za take dieta..nase neposedi ani sekundu 🙂 Posledne dni ho len vlacime na rukach na striedacku,lebo ked nespi,len reve....

lucia20
28. dec 2010

@elixia jaj no aj my sme mali take obdobie, ale zbadala, ze jej to nepomoze aje klud.

benkovamartina
29. dec 2010

Baby, konecne odkedy nekojime mame normalnu stolicu druhz den, trapili sme sa so zapchami, potom aj dva dni nekakal a uz len potom bol plac pri tlacenz atd, mysleli sme, ze sa toho teplomera v ritke nezbavimne bez pomoci dokotorky. Takze aj ked som zase vahala ze nebudeme pokracovat v jablcku veru pokracujeme ked krasne kakane.
Este jedna otayka Kociny. Mozem miesat umele mlieka? cez den Sunar a na noc Nutrilon? dakujem.

ochechulka
29. dec 2010

Mile mamicky, mam na vas prosbu. Mam stvormesacnu dcerku ktoru uz musim vecer prikrmovat. Prikrmujem Nutrilonom okolo 5 a potom o 7hod. Inak stale kojim, ale davaj jej 90ml ale zda sa mi ze to ma malo pretoze zakazdym place ked jej vytiahnem flasku z ust. Neviete ci jej mam davat 120ml? A mam davat medzitym aj caj? Dakujem