♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
klokanka nie je najlepsie rieseie,nedrzi chrbatik babatka. do tohto ja radsej investujem,okolo stovky su nosice.
@estterka to som už čitala, určite som by som nekupila klokanku, už len pre jeho klbiky, ešte stale v noci musi nosit abdukcnu perinku a v tom nosici je presne take postavenie klbikov ako v tej perinke, čo sa mi v celku paci. mne sa tie šatky velmi pacili, len od narodenia ma zle klbiky, takze som mohla na to tak akurat rýchlo zabudnut, taraz je jeden už v pohode, ešte jeden treba trochu doliečiť a bude to super
@ellisabet satku mozes mat aj ked ma problem s klbikmi ... len nebudes nosit v koliske ale vertikalne 😉
@zuzanockamt to hej, len ked bol maličký, tak skor chcel byť vodorovne , vertikalne moc nie a teraz je to presne naopak 😀
@ellisabet nasmu koliska velmi nevyhovovala, od zaciatku bol noseny vertikalne
Ahojte 🙂
tak uz som uplne k.o....hrdlo, nosohltan ani prezriet...a hlava ako cudzia..ide ma rozdrapit...bola som si kupit homeo tak cmulam... ale mam strasne nervy...som sa drzala a teraz toto...mam strach ze malicka ochorie ☹
a este sa Vas chcem opytat ci aj Vam sa stalo, ze ked ste boli niekde na navseteve Vase babo sa niecoho zlaklo a rev akoby ho drali...nam uz druhy den mala strajkuje...prisli sme k nasim na obed a ked som ju zacala vyzliekat rev ako o zivot...nic nepomahalo...tak sme sa obliekli spat a sup do auta..neviem chuda ci jej nieco pripomina doktorku tam alebo co...len ci sa aj Vam to stalo...to mame tieto dva dni...inak ked sme doteraz boli ...nebol nikdy problem... ☹
@janica81 neboj, malinka nemusi ochoriet.my sme pri stanke boli chori hadam aj 4x v priebehu zimy a ona nic. teraz fabien ochorel, ale to sme mali vsetci nejaku hnusnu pliagu, a dostal to od stanky, lebo neda sa nonstop sediet pri nom, proste nezabranim, aby ho nonstop chodila pusinkovat. aj to stanka mala silne antibiotika a jemu dal doktor slabe, ze to nebol az taky rozsiahly zapal priedusiek, ako mala stanka. inak skus ten bioparox, je hnusny, ale mne vzdy zaberie velmi rychlo. a je to len lokalne,takze do mlieka nejde.
@ladywitch26 dakujem velmi pekne...hned rano pon pojdem...lebo som naozaj k.o....ja vydzim vela len aby babika neochorela... :-/
@janica81 ono to ma jednu vyhodu, ked si ty chora. automaticky tvoj imunitny system zacne proti chorobe bojovat, vytvara protilatky a tie idu hned do mlieka,cize ich dostava aj ona. toto je ta vyhoda materskeho mlieka oproti UM, ktoru ziadne UM nedokaze nahradit. takze sa neboj, malinkej nemusi byt vobec nic. mozes jej este davat vitamin D (na slovensku vigantol sa to tusim vola), a vitamin C na posilnenie imunity.
@ellisabet jooj to ste teda dobre pribrali 😕....ja som rozmýšľala, že keď toľko čaju vypije, tak že potom málo spapá mliečka, ale to keď takto priberá, tak to asi treba oklamať žalúdok 🙂
a k tej zmene po očkovaní...tak my sme ani teraz poobede nespinkali tak ako obvykle..namiesto 4 hodín spal len hoďku a pol ☹ ...už začínam byť nervozna 😒
chori sme uplne vsetci a najviac to drzi to nase najmansie... cela je zahlienena... maje aj vy niekto skusenost s chorobou takeho mrnouska ako su tie nase?
@ellisabet ja kojim vzdy ked drobec chce,cajik ani vodicku nedavam priberala doteraz 2 kila za mesiac a je to spokojne babatko..vies ono je to taky mytus,ze dieta potrebuje cajik a okrem toho si flasou kazis kojenie.teda ja planujem kojit dlhodobo a viem,ze dieta,ktore nepozna flasku a cumlik sa neodstavi,ze neodmietne prsnik. ja aj neskor budem hned na poharik ucit,ziadne flasky.ale zalezi na kazdom samozrejme,ako si to zvazi.len by som nepouzila vyraz,klamanie zaludka pri tak malych detoch.
http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/28/preco-...
a nemas zac,pokukaj si to a rozhodnica,ktory by bol pre vas najlepsi🙂
@janica81 presne ked sme boli minuly vikend u nasich na navsteve, to su tri navstevy, lebo nasi su rozvedeni a este u sestry..maly sa zlakol ked sestrine deti daco hlasnejsie povedali a reval o zivot..a takyto bol cely cas u nich..a ked sme prisli domov, tak bol uplne zlaty..tichucko
@hilaris a ako davas? ja dvakrat denne a ako som pisala,az po druhom baleni zabrali.a potom slanu vodu do nosteka a odsavat a zvlhcovat co najviac izbu,kde spinka.ja mam zvlhcovac ale zvyknem skor do do spalne vyvesat pradlo. zevraj pomaha aj polozit rozkrojenu cibulu pri postel,aby sa pustili hlieny. alebo ak mas varic,taku platnicku,tak hrnec s vodou a morskou solou nechat varit,nech to dycha.
@stvura ten viburcol aj bez teplot,nam to lekarka dala na sopliky a teplotu sme nemali 😉
@stvura kojis obidve deti? 🙂 a kedy si mu zacala davat pititko? no nasa tiez mala v nemocnici dudlik(buhuzial prvych 15 dni ja flasku s mojim mliekom,nedovolili inac..) a doma nechcela ani za nic.uz sa tesim,teraz dojde mama,urcite donesie zasobu a bude ich malej pchat do ust,lebo ta to velmi tazko berie,ze nemame cumlik 😀 ked to bola naposledy,tak 5 minut bola s malou a hned mala cumel nasilu v ustach a tvrdila,ako strasne plakala a pytala si ho 😀
@janica81 ani ja by som sa s prikrmami neponahlala, ale po tom ,co som si zazila so starsim synom... cakala som do pol roka, kym som isla zaviest prvy prikrm, ale nejak to neslo. prvykrat tuhu stravu papal ako 13-mesacny a to kasicku aj to z mojho mliecka 😝 teraz ma 2 roky aj mesiac a jeho jedalnicek vyzera takto: rano ho kojim, desiata, kojim, na obed 10 lyzic polievky, potom kojim, kojim, kojim, na veceru asi 3 lyzicky jogurtu, pred spanim ho kojim a potom asi este 4x v noci sa koji. Ako ked tak dopadne aj moja mala, tak to asi uz fyzicky nezvladnem.
inak aj ja mam doma bybysatku, neviem, ci to dobre napisem, ale je to znacka Strochenwiege. A som s nou velmi spokojna. Uz som k tomu dokupila aj taky fusak a nosim ju v tom v pohode aj po vonku. 🙂