♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt merala som ho pred chvilou. tiez ma 70cm.
@ladywitch26 ja som ho merala pred Vianocami, ked bol na poradni
tak mame za sebou prvu noc bez perinky a super až na to že precestovaal celu postielku 🙂
@ladywitch26 my sme sa ešte nemerali...ale keď si sa opýtala, tak ideme...konečne, lebo chystáme sa na to už dosť dlho 🙂 ... máme cca 68 cm..
aj my sme sa teraz merali tiez cca 70, 71 cm...
@dadka22 ahoj..aj my máme tak 68,69cm..ale na poradni ho premerajú presnejšie...😉 ale tvoj malý musí byť pekná buchtička...😉 a to papanie sa aj nám zhoršilo po očkovaní...ale teraz te to už lepšie...a aj spanie sa nám zhoršilo,večer nie a nie zaspať a to celý deň spí velmi málo..😢 ja dúfam,že to prejde...a dnes idem k zubárke,pomóóc...😢
caute baby, ktore ste este vcera nehlasovali, prosim pekne o hlasy. dakujeme.
http://apps.facebook.com/contestshq/contests/87...
tie co ste hlasovali, tak az o 24hodin pusti dalsi hlas
@ladywitch26 a ako zahlasujem??? ze dam zdielat??
@janica81 kliknes na ten link, otvori ti tam foto a vedla nej je takym zelenym "vote". na to treba kliknut
@leomami nás na poradni vôbec nemerajú...neviem prečo..tiež som čakala, že nás zmerajú, ale nič...nie je až taká buchtička 🙂 ... tak normálne si myslím.. a vy? koľko vážite?, lebo už si nepamätám....
vieš čo, ja som sa ťa chcela opýtať, keď spinkáte celú noc, či ho v noci polohuješ, alebo ho necháš celú noc v jednej polohe?...lebo ja ho nechávam v jednej polohe, len keď rozmýšľam, tak mi je ho ľúto, že spinká len na chrbte, keď vstane tiež je len na chrbte 😒 ...a vlastne stále len na chrbte, akurát keď spinkáme cez deň, tak ho dávam na bok...
@ladywitch26 mas hlas...a keby som chcela nasu Nelu prihlasit?? co musim splnit??? 😀
@janica81 tam mas instrukcie napisane, zadas len entry. ale myslim,ze to je len pre uk a irsko, neviem,ci by ti cenu zaslali aj na slovensko. idem to tam prestudovat na ich stranku
@hilaris a ako si odučala Ester od zavinutého spania? Ja som skúšala malého nechať len tak bez zavinutia, ruky na voľno - ale tak spať nevedel...
Budem na to musieť ísť postupne .. pomaly, uvoľnovať počas spánku... najprv jednu rúčku potom druhú... nejako tak...
@ladywitch26 🙂 ok..vsak ja len nahodou... nas hlas uz ams..aj kamoska uz dala 🙂
@krtica11 a spal dobre? nebil sa, nešúchal si tvár s rúčkami?
@janica81 tak mrkla som,nie je tam obmedzenie, co sa tyka krajin. akurat, ze ked ti poslu cenu mimo uzemia uk, tak mozes platit clo. ale zasa cena je max 250e, tak to clo hadam nebude az take vysoke. 😉
inak dakujem za hlasy
Ahojte 🙂
nooo počuvajte....nasla som v kalendari ze NELA ma meniny 31.5. a dnes mi sestra pise ze ona ma v kalendari novom na stole ze NELA bola vcera 3.1.....noo ide ma rozdrapit...internet nasiel ten maj...a v kalendaroch na tento rok bola vcera...som bola nastavela na maj...a teraz??? normalne presvihnem meniny mojej dcery??
Tak sa mi zda ze budeme oslavovat 2x 🙂 😀
baby a kupete deticky este vo vanicke ci uz vo velkej vani??lebo my este vo vanicke...ak nie tak kedy sa chystate zacat??? 🙂
@dadka22 nooo ja tiez nechapem.... to nie ze zmenit...ono na tento rok v googli co je kalendar pre meniny na slovensku je 31.5 a v kalendaroch co su v predaji na tento rok je 3.1. ono su oba terminy...to ma hneva...nieze z roka na rok...pre tento rok toto meno figuruje v dvoch terminoch...
@sjusiquatro my vo vanicke...aj ked sa tak uz pri rozhadziovaní ruciciek bucha....ale zatial tam...a ja neviem ako to bude vo vani...to je dost nizko...pridem o chrbat....
@janica81 no aj nas drobec riadne rozhadcuje rucickami a bucha sa a kopcuje o 106 🙂
@sjusiquatro my vo vaničke keďže nemáme vaňu, tak som zvedavá ako potom poriešime kúpanie, lebo vaničku v sprchovom máme dosť plytkú, tak sa tam žiadna voda dokopy nezmestí 😠
@sjusiquatro ja som uz kupala aj v normalnej vani, lebo do vanicky sa akurat zmesti, ked sa natiahne, tak si uz bucha hlavu ... len do velkej vane sa mi nechce krcit, no uz sa asi budem musiet 😀
@zuzanockamt no to krcenie je hrozne.....no aj ja asi pridem o krize...no aj my sme uz dlhy na vanicku este mozno tyzden 2 a potom vana...
@sjusiquatro my kupeme vo vedierku tummy tubs...do velkej vane som planovala az ked bude sediet 🙂
tak mame za sebou poradnu a ockovanie, to bolo placu, som zvedava co bude ked sa zobudi :(
meriame 67 cm a vazime 5800 g
@ladywitch26 zahlasovane
@janica81 ja v kalendari Nelu pre istotu ani nemam 🙂
@sjusiquatro my uz ideme kupat vo velkej, lebo kope ako divy a potom si hlavu bucha o vanicku 🙂
davali ste aj nejaky obklad na nozicku po tom ockovani?

@ladywitch26 nas ma cca 70 cm ... merala si ho?