♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@estterka som mu to prilepila..nemam sterilnu flasticku dam to do flasticky z calubrum mami tu som umyla prevarenou vodou a ked sa to sestricke nebude pacit tak jej poviem ze som nevedela ako to mam doniest ....tak jej to potom zajtra zanesiem...no som zvedava...
@sjusiquatro v lekarni sa daju kupit aj skumavky na moc...
tak moj fabi dnes okostoval svoj prvy "prikrm". uplne neplanovane. kym som sa ja spamatala, tak stanka mu vopchala do pusy kusok hrozna. uz aj predzuteho. skoro ma slak trafil
@ladywitch26 prvy prikrom mame my za sebou uz niekolkokrat :D paprika, slana tycinka, rozok, caj.... to vsetko asi ked mala mesiac no nastaste len lizala :D od vtedy som stale v pozore...
@hilaris aj ester sa rada deli? 😀 stanka tiez rozky,caj, keksy, ale doteraz som vzdy ustriehla. len toto fabi aj pusu otvoril a pozuzlal.
@ladywitch26 ale neprehltol, ci? dnes jej aj sprej do nosa davala 😀
@hilaris no nie som si ista, kedze mu to dala uz predzute
ahojte babule no my sme uz po ockavani...to bolo placuuuuuuuu...prisli sme domov pospal tak pol hodinu a teraz je hore ale zatial v pohode dufam ze to tak ostane 🙂
@ladywitch26 ale vidíš aká je múdra 🙂 ... nedala mu celé hrozno... šikovná 🙂
@dadka22 houby sikovna...uz nechcela ona jest, tak to rychlo jemu supla, lebo zvycajne psovi nosi, ale minule som na nu nakricala kvoli tomu.
@ladywitch26 😀 😀 😀
@sjusiquatro horucka moze nastupit na druhy den
@hilaris viem..dufam ze nepride...
@sjusiquatro my sme nemali ziadnu reakciu. tak drzim palce, aby to aj u vas tak bolo
@dadka22 no nie ze by mi bolo luto toho hrozna, co da psovi, ale ona sa s nim deli skoro o vsetko. a najviac ma stvu piskoty a kukuricne chrumky. lebo to tu nedostat, jedine v slovenskom obchode, co mame 60km od nas a nejazdime tam casto. tak ma to nastve, ked jej to kupim a ona mu to chodi hadzat. cosi ine nemam problem, to odbehnem do obchodu tu a kupim, ale toto chodime tak raz za dva mesiace.
tak a sme prvykrat chorucki ☹
@ladywitch26 no tak čo už s ňou spravíš 🙂 raz ju to prestane baviť... možno 😀 ...ale možno je to aj lepšie, ako keby mala byť skúpa a keď už fabien bude papať piškotk, tak sa s ním rozdelí a nebude plakať, že mu ich nedá ako niektoré detičky 🙂
ahojte baby, chcem sa spýtať, či aj vaše bábätká si pomaly začínajú "sadkať" ? našej malej keď chytíme obe ručičky, hneď dvíha hlavičku a ťahá sa do sedu...keď ju tak potiahneme, tak sa tomu vytešuje...len sa mi to zdá strašne skoro, neviem, či ju máme v tom podporovať
ahoojte, idem sa vam pochvalit,dnes sme mali ciperny den,co sa tyka lekarov...najprv sme bol na sone klbikov, tak ich mame v poriadku,nemusime balit nasiroko 🙂 boli sme na kontrole u pediatricky,tak maly pekne dycha,ze je zdravy,spravila nam poradnu, s pocikanou plienkou a bodami vazil drobec 7840g,,obvod hlavick 43 cm 😕 a poslala nas na novorodenecke, aby mu kukli uska, kedze v case proodu im nefungoval pristroj, tak som si kukla stare priestory 😀 ... a este na ocne musime ist.....
Ahojte 🙂
idem sa opytat..ako cvicite v tomto veku so svojimi babikami??? ja davam Nelku na brusko...ale co este robievate??? na brusku sa celkom dlho na laktikoch udrzi...ale zatial sa pretacat nepretaca.... nejaka je zlenivena 🙂 a ked ju na chrbte potiahnem za rucicky tak velka sranda.... ale dvihat sa jej zatial nechce 😀
@janica81 to je normalne.. vobec nie je zlenivela 🙂 aj my sme na tom taknejak. brusakuje sice ako diva a uz ma aj naznaky na pretocenie sa ale zatial k tomu nedoslo 🙂 kazdopadne... do 4. mesiaca este casu dost. My sme na brusku nejaky pohodlny 😀
@elixia Risko je riadny čipera! 🙂
cvicit nijak netreba pokial je vsetko vporiadku.. tie deticky sa sami trenuju. Nase babky v chalupach na zahradach so sliepkami a mrkvami na nasich rodicov a nejake cvicenia nemali vobec cas takze .. netreba prehanat a stresovat 🙂 kazde dieta ma svoj cas.
Ahojte, tak bohužiaľ som to po mesiaci a pol vzdala a musela som začať prikrmovať-s čím sa stále nejak neviem zmieriť ale budem musieť 😒
Baby ktoré prikrmujete alebo kŕmite, prevárate ešte dojčenskú vodu, alebo dávate takú z fľaše? A ešte by som chcela vedieť ako je to so sterilizovaním fliaš? Normálne vysterilizujem napr. 3 flaše, nechám ich v sterilizátori a postupne vyberám na každé papanie čistú? alebo pred každým kŕmením ich musím čerstvo sterilizovať? Vie mi niekto poradiť ako to je? som z toho jeleň

@sjusiquatro no,tak vy mate asi ine sacky ako my sme mali na babu,ale teda jeden mozes prilepit opatrne na pol hodku,ak sa nevycika,zmenit.ja som to musela preliat potom do tej sterilnej fasticky.vycikala sa mi do druheho sacku. davaj pozor,nech mu neprilepis do toho aj ritku,lebo ked sa aj vykaka,tak sa to neda pouzit 😉 to ti teda ale mohla vysvetlit,ako sa to pouziva,vsak odkial to mas vediet..ja som vedela,ako to prilepit,lebo to malej v nemocnici robili,ale inak by som netusila 😠