♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt a koľko fliaš používaš? už mi začala odmietať úplne tak to vyzerá že z prikrmovania prejdem na kŕmenie
@panki dve mam velke na mlieko - 260 ml a jednu na caj - 125 ml .... ked som v tych knihach citala, ze 6 flias na mlieko a 2 na caj som sa pobavila
dakujeme 🙂
@stvura tvoja Zuzka je najmensia tu,ale zas mozno najsikovnejsia bude 🙂
@panki ja od zaciatku pouzivam vodu z vodovodu (prevarenu pravdaze),lebo tu dojcensku nemaju. Flasu mam len jednu,teda normalnych mame viac,ale pouzivame medela calma iba (snad aj vdaka nej nema problem striedat flasu a prsnik) ..zo zaciatku som sterilizovala po kazdom pouziti,teraz 1-2x denne,ako sa podari 🙂
ja na cajik davam neprevarenu ruzovu lucku......iba ju zohrejem
@panki ved v noci to mas ako cez den, ja si vzdy kazdy den prevarim vodu do termosky, takze je stale tepla, nachystam si do davkovaca na mlieko jednotlive davky - zmestia sa tam tri a mlieko je hotove za minutku
@zuzanockamt dávkovač na mlieko? to som ešte nepočula. ale s tou termoskou ste mi dali dobrý tip
@panki ten davkovac mam z aventu - super vec, najmä na cestovanie
@janica81 a ako často prikrmuješ?
@zuzanockamt jej to je fakt super, ked to pôjde takto ďalej a budem nútená prejsť na UM, určite si to kúpim
@panki prikrmujem 1x za den, len po kupani...odkedy som takto zacala nemame problem celu noc a den s mlieckom...naozaj...psychika sa asi ukludnila a kojime sa zatial uspesne a vecer mam zase istotu ze ma dost a nebude mrncat...zatial nam to takto ide celkom fajn.... 🙂 a do pol roka mozno vydrzime a potom uz budeme aj prikrmy davat
@panki a preco si chcela davat prave nutrilon? ... ved beba je kvalitna
@estterka poradila, rady som dodržala a mlieko stále nikde.Jediné čo som nedodržala bol cumeľ, ktorý jej dám sem tam pri zaspávaní.... a tomu to aj dávam za vinu, že sa z ukážkového prisatia a dojčenia stalo to čo sa stalo. Ale moja kamoška nedavala cumeľ a jej malý má 10 mesiacov a úplne zcucaný palec, tak som jej radšej dala ten cumeľ. Takže jediné a asi podstatné čo som z jej rád nedodržala.
@janica81 zatiaľ som jej dala iba včera a pred včerom. Pred tým som zarábala ten Nutrilon ale nikdy ho nevypila a vždy som ho vylievala. Ale tieto dva dni čo jej dávam bebu pekne vypije 200ml a milionový úsmev 😉
@zuzanockamt lebo každý hovorí že Nutrilon sa najviac podobá MM a jediný obsahuje tie oligosacharidy či čo to je
@panki ja som toto iste citala o bebe a obsahuje aj probiotika, bielkoviny, ktore sa priblizuju materskemu mlieku a polynenasytene mastne kyseliny s dlhym retazcom, ktore su aj v materskom mlieku ... mne sa zda beba kvalitnejsia
@zuzanockamt od nutrilonu urcite nie...ten je najblizsie k MM, ale Beba je tiez velmi velmi kvalitna....vsak hlavne ze chuti babu 🙂
@janica81 ja som nutrilon ani neskusala, synovec maval z neho hnacky, ked mu ho lekarka vymenila namiesto beby a v porodnici davaju tiez bebu a lekarka mi tak isto odporucila nech ostanem radsej pri nej
@zuzanockamt no u nas v porodnici zase davaju Nutrilon...jsne ze nie kazdemu musi vyhovovat...ale ako vravis Vy ste neskusali...nevies ako by Jurko reagoval... ale vravim hlavne ze je babo spokojne....u nas detska lekarka uprednostnuje Nutrilon...a ked niekomu nesadne, dava Bebu

@panki ja prevaram od tretieho mesiaca uz obycajnu vodu z vodovodu a obsahuje omnoho menej svinstva ako dojcenska a flase sterilizujem raz za cas ... po kazdom krmeni najskor oplachnem studenou vodou vsetko, potom to vyumyvam v horucej vode a pridam kvapku jari a oplachnem a dam volne susit