♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@dadka22
@panki
@ladywitch26 co tam po smrade, ale ochutnali ste to? 😖
@hobit no ja to skúsim či je to teplé ale neprehltnem...lebo raz som prehltla Nutrilon a mala som na mále, tak už to radšej neskúšam 😅 a inak ako? mliečka stále málo? ja som včera prikrmovala iba raz...tak som bola hrdá na seba ale dnes sa mi to vypomstilo a už som jej musela dať 2-krát a ešte raz večer pred spaním jej budem musieť dať 😒
@hobit ano ja som si to dávala na polievkovú lyžicu..mlieko a do toho dve kvapky. Potom som to ešte musela zapiť mliekom lebo to je dosť nechutné.....ja teraz dopapám homeopatiká a tiež si dám znovu kvapky. Ja som dnes chcela skúsiť znovu Nutrilon ale vypila mi ledva 70ml a tak všelijak sa pri tom tvárila, že som radšej utekala kúpiť Bebu.
@leomami presne viem o čom hovoríš... ☹ keď mal malý asi 2 mesiace, tak sme všetci doma dostali salmonelózu a bola to katastrofa... ☹
malého som musela dať preč na 2 noci, toľko som sa naplakala, ale ináč sa nedalo... mohol to od nás dostať a potom by musel ísť do nemocnice...
tak Vám fakt prajem skoré uzdravenie..
a dcéra to mlieko fakt vypije, tiež som sa divila zo začiatku... len teraz sa jej už málokedy zvýši...
@hobit Vonku v kociku zaspi az po hodine obzerania prostredia okolo, oci aj usta dokoran, ale to sme uz skoro pred nasou branou opat 😉 Zvedava jak 100 opic 😉
@veve10 Ahoj ,mame fakt podobne deticky, akurat ja mam dievcatko. Presne na nu plati vsetko co si opisala. My mame teraz 66cm a 6,5kg. Tiez sa budime minimalne 3 krat, no co je horsie, ze o 4,30 ma budicek a je jedno kedy ju uspime, najcastejsie okolo 19tej. No bojim sa noci dnes lebo spinka od 16tej s 3ma prestavkami na papanie. Zacina nejak viac visiet na prsniku a to som sa minule dusovala, ze ho pouziva len na stravu 😉
@lola79 Ahoj! my sme boli na preplach kanalika. neviem čo mu presne robili, lebo sme boli obaja radsej za dverami, ale ten plač, mi trhalo srdce. Maš mal zapalene očko, pamykon mu nezabral, tak sme šli na očne, to bolo už asi týžden po vabrati pamykonu, tak nam dali ešte jedny kvapky na par dni, aby v očku nebola žiadna infekcia, potom sme mali ist ešte na dalši preplach, ale už už nešli. Jemu v tom očku aj ked plakal stala stale kvapka slzy, jeden z tých kanalikov mal naozaj nepriechodný, ale teraz už v pohode. Držím palce
@zuzanockamt no už mame manducu doma, maly v nej pekne zaspi aj doma cez den, ked nevie zaspat a aj vonku, po chvile spi, len u ocka sa mu v nej nejako nepáči, neviem v čom je problem, či ho niečo tlači
@hobit ja som mala v prvych tyzdnoch dve laktacne krizy a pomohla mi vinea, cajik na podporu mliecka, homeopatika rhicinus comunnis5... neviem co z toho zabralo, ale mliecka mam dost.. a v poslednom case ked vypijem tmave pivo, v noci mam uplne naliate prsia.... tak skus aj tento recept starych mam 🙂
@hobit ja keby som mala namrazené, tiež jej to dám....ale moje zásoby sa už minuly 😒
My by sme mali isť zajtra na očkovanie ale neviem či nás zaočkujú, lebo začala trochu pokašliavať.....chystám sa skúsiť tie Emla náplaste a teraz neviem či jej ich mám nalepiť alebo nie....asi tam budem musieť dnes skočiť a spýtať sa. 😖
@hobit nas Jurko nema este ani prvu davku za sebou 😅 ... ale snad na buduci tyzden ho uz zaockuju
@zuzanockamt a preco?
@hobit najskor dostal ockovani proti rotavirusom, tak lekarka cakala min. 2 tyzdne, aby bola medzi ockovaniami pauza a potom mu stale tak kadejako skakala teplota, pretoze mu idu zuby, raz mal normalnu a potom zase zvysenu a lekarka nechcela riskovat

Inak Baby aj ja dokrmujem,tiez mi nutrilon smrdel,ale beba az tak nie... 😉 ale tak zas hladného ho nenechám... 😀 a teraz ako mal tu hnačku,tak stačilo aj moje mlieko a normalne nechcel UM...uz to tiež neberiem ako tragediu,ved kazda chceme pre svoje baby to najlepsie... 😉