♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte maminy...
tak maličká očkovanie zvládla bez nejakých následkou, resp.večerného plaču...je vyrehotaná a kvakoce...
ale zato ja som k.o....uplne mi odisiel hlas??? poradte nieco.....hroza...ani hlasok nemozem vydat... ☹ mozem kalciovy sirup??
no ja som to davala so striekackou 5 ml.....inak sa ten roztok ani neda....aj vsetko ostatne so strikeckou je najlepsie...lieky atd....
@panki Cau panki. Moj krpec mal hlieny 2 tyzdne - otras! Ked videl vysavac tak hned zacal mavat rukami. Ja som mu davala po lyzickach rozpustenu Coryzaliu (homeopatikum na nadchu) a potom mi odporucili Olynth - ten pre babatka. O par dni to preslo (ale to asi preto, lebo to uz mal tyzden a pol).
@hobit baby - aj mna ste potesili. Nas drobec ma len okolo 6400g a to ma 4 measice a 2 tyzdne. Narodil sa 3kg. Vsetky kamosky co mam maju megadeti, tak uz som si robila starosti. Navyse vcera som prvykrat skusila dat po kojeni UM (lebo sa nam casto budi - tak reku vyskusam ci vydrzi dlhsie) a on potom co som mu dala z oboch prs stiahol este 100ml Nutrilonu! Mi skoro oci vypadli. Ale zobudil sa aj tak po dvoch hodkach a pol. Dnes idem dat na obed kasicku. V piatok mame druhe ockovanie, tak sa Dr. spytam, ci uz mozem prikrmovat - kamoska zacala uz na zaciatku 4.mesiaca a jej maly je tiez cisto na MM. Vraj nove trendy. Bol o tom clanok aj v Pravde - predvcerom tusim.
@gabika17042010 Ahoj Gabi. No tvoja ma na dievcatko peknu vahu...zalezi aj podla toho aku mala porodnu vahu. Dnes vecer je spln, tak nam budu spat este horsie - teda nam asi urcite. 🙂
@janica81 tak to je super ze ziadna zla reakcia...nas caka este jedno ockovanie,uvidime ako zareaguje 😒
Boli sme dnes u dokiho, 7,5kg a 62cm..takze maly a tucny zatial 😀
A vasim detickam sa podari sa doskriabat,ci to len ja som taka nesikovna? Vcera sa mu zadarilo,krvava smuha cez cele lice 😒
@veve10 Ahoj 🙂 Spln? Moja spinka od 16.30 doteraz a som zvedava co bude robit v noci, asi vystrajat 😉 Inak ked sa narodila (12.9.) tak mala 3010 g cize pekne pribera, uvidime ako dalej, zda sa, ze zatial jej staci moja "smotanka" 🙂
My sme okrem TBC este neboli ockovani na nic ine lebo sa doteraz hojil ten vriedik, no ale uz nemokva takze asi nas to caka..no mam pred tym respekt po precitani vasich skusenosti :-/
Ahojte baby, neviete ako to je s pracou popri MD? Mam moznost si privyrobit, ale u ineho zamestnavatela u ktoreho som pracovala pred MD.
@gabika17042010 no to naozaj pribera pekne. Moj ked sa narodil (3.9) mal 3060g - dnes ma cca 6400g. V piatok ideme k Dr. tak som zvedava aky je "vysoky", resp. dlhy.
Dobre ranko,
krpec bol od druhej kazdu hodinu hore a teraz si spokojne odfukuje 🙄
Baby rozmyslali ste nad plavanim drobcekov? Ak ano ake plavky im budete kupovat? Videla som v drogerii jednorazovky, plavacie plienky, alebo taketo nieco??? http://alibeba.sk/category.php?id_category=28
A budete kupovat plienky pre chlapca/ dievca??? oplati sa to? ci univerzal staci?
@gumimaci ak rozmyslas o plavani, pockaj aspon do aprila, ked sa otepli. viacere z majoviek chodili plavat, nam to akurat vyslo na zimu, tak kazdu chvilu boli deti chore.ono vraj to otuzuje deticky a posiluje imunitu, ale ked plavaju v teplej vode a potom supnes dieta do chladneho auta, alebo staci prejst len ten kusok ku autu po vonku, uz to nie je bohvieco.tak radsej este pockaj. ale je to super, baby si to pochvalovali. ja tu bohuzial take moznosti nemam, mame tu len 2 hotely s bazenom a v ziadnom nie je voda pre take male deticky, takze so stankou som mohla plavat akurat tak doma vo vani 😒
@ladywitch26 no ved ja chcem az na leto 😉
ja to tiež nechávam až na apríl....vtedy aj začína kurz

@panki skus tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/strapco13/cl...
my sme zatial nemali take hlieny zeby som odsavala plnu nadrzku, ja som vzdy kvapla fiziologicky roztok,co mi sestra dala z nemocnice,co tiez davaju detom a tak odsavala...teraz sme kupili nasivin detsky a len vytierame s tycinkou
asi nam idu zubky, uz treti den kasle,je zasoplikovany, menej papa a hryziee co sa da, palec by mi odhryzol najradsej