icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt ano totalne tvrda latka zvana plachta 😀 ooooooooooooooooooooo dakujem snazila som sa a pozrela som asi sto videi na youtube 😀 😀

zuzanockamt
22. jan 2011

@vejinka no plachtovina je riadne tvrda ... ja som tiez studovala videa na youtube a aj prirucku co mam doma a mozem povedat, ze uz mi to ako tak ide ... ale stale je co zlepsovat

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt ale asi satku nekupim maly bude coraz tazsi nebudem ho vladat asi nosit...ked by som ju moc chcela mam zachvilku meniny a muz mi ju bez problemov kupi..ale vyuzijem ju vobec?? keby v tom aspom neplakal..

zuzanockamt
22. jan 2011

@vejinka treba ho tam davat castejsie a chvilu vydrzat, mozno plakat prestane ... a co sa tyka vyuzitia, tak ja som mala tieto dni uviazaneho synovca ... ma 16 mesiacov a 12 kg a pohodicka ... nejaky velky rozdiel oproti mojmu skoro 9-kilovemu Jurkovi nevidim ... ja chcem urcite nosit do roka a pol a mozno aj dlhsie, ale to uz len prilezitostne

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt myslis ze ju vyuzijem??

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt erik nemal a pohoda juj som nerozhodna a mam ten ring sling ..

zuzanockamt
22. jan 2011

@vejinka neviem, no ja som satkomaniacka, takze moj nazor neber do uvahy 😀 ... ja si neviem predstavit ako sa nosi v ring-slingu,lebo som to nazivo este nevidela

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt ok 😉

elixia
22. jan 2011

@ladywitch26 aj nas vseeetko pcha do pusy,teda hlavne rucicky 🙂

@vejinka presne takto to vyzera aj u nas s tymy prstekmi...a cuca ich az nahlas niekedy 🙂

vejinka
22. jan 2011

@elixia presne pchal by si ich az po laket ale pasticka mu zavadzia 😀

janica81
23. jan 2011

Dobre ranko 🙂

nasa Nelka pred troma dnami prisla nato ako sa da skriekat...ale doslova skriekat, ze ani najvacsia Ara v ZOO sa nemusi hanbit....a odvtedy..treda uz tri dni skrieka ked je hore....nonstop 🙂 cez den som si zvykla...ale tuto noc sa o druhej zobudila na papanie...a potom cuduj sa svete oci ako svet a zacala skriekat na plne hrdlo...nechapem ze ju neboli hrdlo....a vydrzalo jej to dobru polhodinu...mne sa uz brutal driemalo....
a o pol siedmej vybuvana a pokraacujeme v skriekaní....jedina zachrana je vopchata pasticka v ustach... 🙂

inak vcera sme skoro cely den boli v terene...najprv na nakupoch...teda skoncili sme po 10 min..lebo v BB v Europe bolo brutal ale brutal smrad...nafajcene..smrad z fasfoodov...horuce...a ludi..no hroza...tal sme rychlo kupili teplaciky..a isli von sa kocikovat...bolo nadherne....potom obed u svokry.....kavicka u nasich...a isli sme este kuk kamaratov na volejbalovy zapas...a pekný dnik za nami...malicka uzasna 😀

dnes budeme doma...mame detsky tenový turnaj..tak budeme trosku pracovat 🙂

majjjka24
23. jan 2011

@hilaris no my sme tiez ochoreli, ale teraz sme chory prvykrat.. ale kazde babo je ine...

hilaris
23. jan 2011

@hobit pri prvej dcere to trvalo az kym som jej nezacala davat tuhu stravu takze tak do 6 mesiacov

gumimaci
23. jan 2011

@janica81 Ondrej skrieka a pisti uz nejake 2 tyzdne, strasne ho bavi vyjadrovat tak vsetky emocie 🙄 muz sa mu vyhraza, ze az bude mat 17 a pride prvy krat z flamu opity nad ranom, tak mu bude popri dverach hulakat a vyspevovat aby si to potom aj on uzil ako my teraz 😀 😅

elixia
23. jan 2011

@janica81 @gumimaci 😀 😀 😀 😀 No tesim sa,ked to dorazi aj k nam 😀 Nas sa zatial iba rozculuje a jaci,ked si ho nikto nevsima 🙂

lola79
23. jan 2011

@janica81 😀 nas tiez skrieka, resp. tak tahavo zachripnuto zatahuje... a s pastickou v puse.
Nas sa uz aj stekli 🙂 Zistila som, ked som ho tak dlhsie pobozkala na boku, pod pazuskou... staci mu tam urobit take brm brm a rehoce sa ako blazon. A my vsetci s nim.. 😀 ...mozno nie je steklivy, len mu to pripada vtipne, alebo co.. 😉

janica81
24. jan 2011

@lola79 jej a aj nasa to robi... 🙂 ked das pusu na stehienko...zaruceny smiech....alebo na krk 🙂

elixia
24. jan 2011

@lola79 @janica81 aj nas je steklivy 🙂 pod krkom,na brusku a pod pazuskami..staci,ze mu tam jemne prejdem prstami a rehoce sa nahlas..ale ked sme vytiahli kameru,tak to smiesne,pravdaze nebolo 🙂

majjjka24
24. jan 2011

tak dnes sme boli konečne na poslednej kontrole a dýchanie máme konečne čisté, ešte dnes doberieme atb a hádam už bude konečne po hnačkách, počas tohto tyzdna maly schudol vyše štvrť kila, máme znova 6 kíl... a vaše detičky majú koľko??? Či tu nie sme najmenší 🙂

krtica11
24. jan 2011

@majjjka24 mi sme dnes boli tiež na kontrole malý chitil anginu od muža ant mame brať do štvrtka a k tomu probiotika lebo mame tiež hnačky.Neviem kolko schudol zatial sme ho nevažili na poradni mal naposledy 6590 ale malo papame tak určite to teraz bude menej ☹

hobit
24. jan 2011

@majjjka24 my mame tiez cca 6 kg pri dlzke/vyske 68 cm

gumimaci
24. jan 2011

@hobit spagetka 😀

janica81
24. jan 2011

🙂 a my mame 7150 gr a dlzka 73 🙂 plný kočík 🙂

nooo baby aj apetít nám rastie...už musím 2x denne prikrmovať...naše zásoby už nestačia... 🙂 tak uz máme aj na obed mliečko Nutrilon....ale neva...zachvilku dame mrkvicku a bude zase stacit z vlastných zdrojov 🙂 😀

hobit
24. jan 2011

@gumimaci no 🙂
@janica81 riadna baba 😉

elixia
24. jan 2011

To kde beriete take dlhe deti? My mame sice 7,5kg ale len 62cm 😒

zuzanockamt
24. jan 2011

@janica81 a aku velkost malej obliekas? ... 74-ku? ... ja zatial davam 74, ale dupky co ma su uz akurat, ked zohne nohy, tak to ma riadne napnute, tak asi uz pokupim aj 80, ale bodycka zatial stacia 74, esteze Tesco ma take väcsie veci oproti inym

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
24. jan 2011

@elixia 🙂 neboj sa narastiete.... my sme naozaj dlhe...ale to kazde babo inak...my musime nosit veci na polrocne babiky lebo nam je vsetko kratke

zuzanockamt
24. jan 2011

@stvura no ja musim kupovat uz take velke teraz, kedze fyzicky vyzera ako 7-8 meacne dieta 😀 ... naposledy ho vazili 5.januara a mal 8130 g a mal 70 cm ... takze ja pocitam, ze na jar bude mat 80-ku velkost a ako rocny to bude okolo 92