♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@monika76 Ahoj! No to je teda riadny chlap. Ja byvam na železnikoch.
my sme dnes boli na 2. očkovaní, vážime 7650g. Zatial všetko v pohode, dufam že nebude nijaka reakcia. My tiež už nosíme velkost 74, body 68, su mu dobre, ale nezapnem mu ich dole ☹ .
@hilaris tak toto presne poznam, aj mna boli dakedy už bok. Niekedy ma take noci a hlavne nad ranom by chcel by stale pricucnutý. Včera som sa vytešovala, že sám zaspinkal v postielke, ale dnes to nejak nefungovalo, no nič, skusime opäť zajtra. O chvilu ideme na prikrmovanie mrkvičkou, som veľmi zvedava 😉 kde všade ju budeme mať 😀
Ahojte aj my papame bio gaiu uz druhy mesiac....baby uz si vace deticky davaju nozicky do pusy???my este zatial nie ale chytame si nozicky tak mozno uz coskoro 🙂
cafte nas sa dnes prvy krat sam pretocil s chrbatika na brusko 😵 , nozky si chyta zatiel len za kolianka
@sjusiquatro este nie, len ked mu cih trocu dvihnem tak si ich obzera a chyta kolienka, pripade taha ponozky 🙂
inac ja som si vzdy myslela, ze sa najprv pretaca z bruska na chrbatik a ono je to, aspon v nasom pripade, naopak...na brusko sa pretoci, ale vratit sa nevie, zabori hlavu do podlozky a zlosti sa, krici aby som ho otocila spat 😀
z bruska na chrbat sa otaca neskor aspon tak som to citala, ak sa mu to podari tak to len koli tomu, ze stratil rovnovahu, vlastne spadol 🙂 Nasemu sa to stalo dokopy asi 3x ked som vedla neho sedela na sedacke a bol trochu dosikma 😀
ani my sa este nepretacame len sa vykruca na bok 🙂
my chodime cvicit a podla fyzioterapeutky maju cas s pretacanim do 6 mesiacov takze je to uplne v poriadku...
@amunet
@sjusiquatro
Ahojte môžeme sa k vám pridať? Môj synček sa narodil 13.9.2010. Váži 7kg a meria okolo 68 cm. Chcem sa opýtať či už dávate svojim ratolestiam aj niečo iné papať ako mliečko???
@majinka85 ahoj aj my sme 13.9.2010 🙂 a my sa len kojime...a pijeme cajik s vitaminom C
@sjusiquatro môžem sa opýtať aký čajík? pýtam sa preto lebo ja už mám asi treí čaj a ani jeden mi nechce 😖
mi tiez len kojime, cajik som skusala babio fenikel, nechcel...vazime 7200 a meriame 66cm

ze vitazi 😀 ale inak nosime 68 velkost,pred nedavnom sme zacali.len pyzamko musime vacsie,lebo 68 nenatiahneme na stehienkach 😀
@norikk a ako mu ich davas?my sme dlho na lyzicku davali a zmiesali s mojim mliekom.teraz jej kvapkam do ust priamo a netvari sa,ze by jej nechutilo.