icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
24. jan 2011

ze vitazi 😀 ale inak nosime 68 velkost,pred nedavnom sme zacali.len pyzamko musime vacsie,lebo 68 nenatiahneme na stehienkach 😀
@norikk a ako mu ich davas?my sme dlho na lyzicku davali a zmiesali s mojim mliekom.teraz jej kvapkam do ust priamo a netvari sa,ze by jej nechutilo.

janica81
24. jan 2011

@hilaris toto by som nedokazala..ja by som sa bala ze ju zapucim...mne sa hned zacne driemat...do sekundy spim....a neberiem malu ani do postele, aby som ju neudrela...

janica81
24. jan 2011

@monika76 nooo pekný kúsok 🙂

ellisabet
24. jan 2011

@monika76 Ahoj! No to je teda riadny chlap. Ja byvam na železnikoch.
my sme dnes boli na 2. očkovaní, vážime 7650g. Zatial všetko v pohode, dufam že nebude nijaka reakcia. My tiež už nosíme velkost 74, body 68, su mu dobre, ale nezapnem mu ich dole ☹ .
@hilaris tak toto presne poznam, aj mna boli dakedy už bok. Niekedy ma take noci a hlavne nad ranom by chcel by stale pricucnutý. Včera som sa vytešovala, že sám zaspinkal v postielke, ale dnes to nejak nefungovalo, no nič, skusime opäť zajtra. O chvilu ideme na prikrmovanie mrkvičkou, som veľmi zvedava 😉 kde všade ju budeme mať 😀

sjusiquatro
25. jan 2011

Ahojte aj my papame bio gaiu uz druhy mesiac....baby uz si vace deticky davaju nozicky do pusy???my este zatial nie ale chytame si nozicky tak mozno uz coskoro 🙂

amunet
25. jan 2011

cafte nas sa dnes prvy krat sam pretocil s chrbatika na brusko 😵 , nozky si chyta zatiel len za kolianka

hobit
25. jan 2011

@sjusiquatro este nie, len ked mu cih trocu dvihnem tak si ich obzera a chyta kolienka, pripade taha ponozky 🙂
inac ja som si vzdy myslela, ze sa najprv pretaca z bruska na chrbatik a ono je to, aspon v nasom pripade, naopak...na brusko sa pretoci, ale vratit sa nevie, zabori hlavu do podlozky a zlosti sa, krici aby som ho otocila spat 😀

amunet
25. jan 2011

z bruska na chrbat sa otaca neskor aspon tak som to citala, ak sa mu to podari tak to len koli tomu, ze stratil rovnovahu, vlastne spadol 🙂 Nasemu sa to stalo dokopy asi 3x ked som vedla neho sedela na sedacke a bol trochu dosikma 😀

panki
25. jan 2011

@hobit naša sa zasa otočí z bruška na chrbátik....opačne sa je to ešte nepodarilo 😀
už máme prvý zub. ešte je len trochu vidno ale už keď zakusne bolí to kvalitne. Teraz si našla nový spôsob ako mi kúsať do brady.....pritiahne si ma za uši 😀

amunet
25. jan 2011

a nasa vcerajsia fotecka 😵

hobit
25. jan 2011

@amunet krasna fotka 🙂
no ved to som presne zistila, ze to vlastne padal, neotacal sa 😀 vedome sa otaca az teraz, z chrbatika na brusko
@panki gratulujem k zubku🙂

panki
25. jan 2011

@hobit ďakujeme 😉 naša herečka sa ponáhľa s inými vecami ale otáčať sa jej nechce 😅

amunet
25. jan 2011

@panki starsia dcerka sa pretocila az v 6m a vetko je v poriatku 😉 este ma cas 😵

panki
25. jan 2011

@amunet jasné veď ja viem..... 😎

sjusiquatro
25. jan 2011

ani my sa este nepretacame len sa vykruca na bok 🙂

elixia
25. jan 2011

@amunet krasna fotka 🙂

norikk
25. jan 2011

@amunet aj nas furt za kolienko a tapka po nom jedna radost 😀
nas sa zatial sam pretocil len 2x 😕

norikk
25. jan 2011

@estterka so striekackou,lebo to treba dat az 2,5 ml...je to take hnusne zlte, a dost to smrdi

hobit
25. jan 2011

my chodime cvicit a podla fyzioterapeutky maju cas s pretacanim do 6 mesiacov takze je to uplne v poriadku...
@amunet
@sjusiquatro

majinka85
25. jan 2011

Ahojte môžeme sa k vám pridať? Môj synček sa narodil 13.9.2010. Váži 7kg a meria okolo 68 cm. Chcem sa opýtať či už dávate svojim ratolestiam aj niečo iné papať ako mliečko???

sjusiquatro
25. jan 2011

@majinka85 ahoj aj my sme 13.9.2010 🙂 a my sa len kojime...a pijeme cajik s vitaminom C

hobit
25. jan 2011

@majinka85 vitaj...pekne meno...aj my sa len kojime

estterka
25. jan 2011

@norikk eee,no skus porozmyslat nad tymi druhymi,lebo to ti spapa bez problemov.a hovorim,dlho vydrzi ta mala flasticka 😉

panki
25. jan 2011

@sjusiquatro môžem sa opýtať aký čajík? pýtam sa preto lebo ja už mám asi treí čaj a ani jeden mi nechce 😖

panki
25. jan 2011

@hobit už neprikrmuješ?

hobit
25. jan 2011

@panki zatial to zvladame nejako, minuli sme zasoby MM z mraznicky a teraz sa mliecko ako-tak rozbehlo, uvidime dokedy vydrzime...

panki
25. jan 2011

@hobit tak to je super 😉

amunet
25. jan 2011

mi tiez len kojime, cajik som skusala babio fenikel, nechcel...vazime 7200 a meriame 66cm

hobit
25. jan 2011

@panki no...dokonca som zacala jest zaprazenu polievku s vajcom, ktoru vazne nenavidim 😀

panki
25. jan 2011

@hobit 😅 tak s takou polievkou ja problém nemám......