♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@krtica11 nie nemali sme horúčku a ani nejak extra nepokojná nie je.....ja som ani nepostrehla že by mala biele dasná.....len ked kusala moju mamu do brady ako obvykle, mama zvyskla "au mala ma pokusala"....a tak sme zistili že má zub...a teraz ho už má vonku. 😀 ale slintá od troch mesiacov úplne brutálne....nestíham podbradníky meniť....
ale včera už mala zvýšenú teplotu 37,5....len neviem či bolo z choroby, hodinového plaču alebo zo zubov
tie zuby to moze trvat aj mesiac alebo dva kym vyjdu ... nas slinta a hryzie vsetko uz asi aj vyse mesiaca, posledne dva tyzdne slinta tak brutalne, ze ma az bodycko mokre a ked mu dam prst do ust, tak sa ho nevie dohryzt a este mu nic nevidno, maval aj teploty do 37,5, teraz mu ale uz presli chvalabohu, dasna ma cervene, aj dokina povedala, ked to pozrela, ze to su uz zuby, len este to potrva, kym vykuknu
dcerka moje segry mala prvy zubok az po roku 🙂
opäť máme bolavé ušká. tentokrát som skúsila Panadol sirup a narobil nám veľkú galibu v brušku. Celý deň ju preháňa a bolí bruško. Dala som jej trubicku a tečie z nej pena takým prúdom akoby som pustila vodu z vodovodného kohútika... už nikdy viac panadol sirup!!!
@hilaris z panadolu jej nema co uskodit. jedine ak by jej vadila nejaka pridavna latka, tie sirupy su ochutene. skus inu znacku paracetamoloveho sirupu s inou prichutou. alebo mozu malej ist aj zubky. nam stanku zakazdym prehanalo, ked sa jej zub nejaky tlacil.
my sme vcera mali poradnu tak doktorka povedala ze dasienka nemaju este ani naznak ze by vysiel zubok..a to slinta neskutocne a hryzie vsetko, nervozny je..uvidime kedy to pride..
🙂 ahojte mamičky 🙂
juj musím sa pochváliť...naša hviezdička spinkala od deviatej večer do 6.15 bez zobudenia..aj to sa potom este napapala so zavretymi ockami a spinka ešte stále.... 🙂
cmuky cmuk
som sa takto dobre dávno nevyspala...hoci ona je dobručka...len papa v noci...nevymysla, ale spať bez zobudenia...totu asi 3 mesiace nebolo 😀
@janica81 my v noci spinkame od narodenia veľmi dobre.. maly zaspaval prve tri mesiace o siestej vecer a zobudil sa na papanie az okolo druhej tretej... teraz si to posunul na osmu, ale niekedy ked zaspi okolo deviatej tak spinka az do rana... a preto sme asi taky maly 🙂 ked v noci nepapame.. od vcera som ho v noci zacala budit :DDDDDD aby papal apon kazde 4 hodinky, ked sme teraz po tych atb schudli.... co by mamičky, ktorym deticky v noci nespia, dali za to, aby im spali a ja toho mojho budim :DDDDDDDD
@majjjka24 ty si stastna zena, co sa toho spania tyka 🙂 😉 ... a kukam podla profilu, ze Oravcanka 🙂 😉 ... ja tiez 🙂
@janica81 aj mojej malinkej sa už zadarilo, ale potom sme sa vrátili k papaniu asi 1x za noc - a chvalabohu, lebo som mala také preplnené prsíčka 😀
kočky, nečítam vás tu moc často, tak neviem, ale chcem sa spýtať, či nosievate deťúrence v nosičoch/šatkách...moja moc nechce byť v šatke, skúsila som nosič, ten sa jej tušim lepšie páči - ten som mala len požičaný a uvažujem, či sa mi ho ešte oplatí kupovať? celkom ma zaujal manduca, len je dosť drahý a neviem teda, či sa budeme toľko nosiť 😅
@zuzanockamt ale to pekne vidno aj na vahe tvojho drobca, ze v noci papa 🙂))))))))))
@adrianai ja nosim hlavne v satke a mam aj manducu 🙂
@adrianai ked nosic tak taky ktory sa da dat na chrbat a s nosnostou do 20kg cize manduca alebo liliputi a tie mozes potom pouzivat aj ked bude dieta vacsie a budete chodit bez kocika a ked sa unavi alebo sa bude potrebovat odniest "na rukach" z ineho dovodu, vtedy ten nosic este ocenis. Ja mam liliputi a pochvalujem si. je lacnejsi od manduca ale je uplne dobry. satka mi bola velmi nepkraticka lebo som ju musela uvazovat. Tuto len zapnem pracky a ideme 🙂
@adrianai my tiez mame satku aj nosic - Beco..satka nemala velky uspech,myslim,ze sa mu nepaci byt tak natesno v satke,on ma rad volnost,ani v perinke nechcel byt..nosic trochu lepsie,aj ked tiez protestuje..ale po case vacsinou zaspi 🙂 Je to fajn,ked mas moznost pozicat si a vyskusat najskor..ja som si tak mohla usetrit peniazky za satku 🙂
ahojte...tak sme sa boli odvazit, mame 6300 g, pribrali sme 500 g od 4.1. a odteraz sa teda budeme tvarit, ze mame dost mlieka aj ked papame max. 5 minut 🙂
@hobit tak to krasne pribral, nas od 5.1. do vcera pribral okolo 400 g
@hobit no ako ste krasne pribrali 😉 my od narodenia papáme vždy len 5 minut a malý vždy krásne priberal, až kým sme neochoreli, ale teraz máme znova veľký apetít, tak sa radujeme všetci 🙂 a čítala som v casopise maminka, ze dieta dokaze vypit 90% uz počas prvych troch minut.... 🙂

@panki a ako mali ste aj horučku alebo bola mala len nepokojna?Malý je druhy den strašne mrzuty dasna mame už par tyždnou biele akoby aj chceli isť von ale zatial nič