♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@majjjka24 podla mna ak zacnes zeleninkou ako zemiak, mrkva, brokolica, tak nic tym neuskodis. to nie su alergenne typy a ryzova kasicka tiez nie. a ja som zacala vcera, trosku na skusku. vsak mu nemusis davat hned od prveho dna pravidelne. pockaj este nejaky mesiac a sem tam mu par lyziciek daj. aby si trochu zvykol aj na tuhe. mne maly vcera pekne papal, ale este mi nechniapal tak divoko po lyzicke ako stanka, ked som jej davala prvy prikrm. tak chce podla mna este cas. pockam nejaky tyzden a zasa vyskusam trosku. aj by som pockala s prikrmami este dlhsie, ale mna zasa tlaci cas. o mesiac idem uz do prace a dovtedy ho musim naucit aj na ine ako mliecko, aby ho mohla aj aupairka nakrmit.
Ahojte, môj malinký má 4 mesiace a 2 týždne,stále ho kojím , nepije ani čajík , lebo nechce piť z flašky a ani dudel nechce.NIekedy mi je ho lúto, lebo keď pred ním jeme, tak on si tiež tak chutí a robí s ústočkami a sliní sa stále ako keby aj on jedol 🙂
Ahojte maminy......tak mame dnešnú poradnu za sebou.. 😉 máme rovných 7kg....ale neočkovali nás druhý krát,lebo mal tú hnačku a teraz začal pokašliavať... ☹ ja som aj rada,čím neskôr ho zaočkuje,tým lepšie...a o príkrmoch mi povedala okolo 5teho mesiaca,postupne,ale najskôr po lyžičke,dvoch a čakať na reakciu.. 😀
@zuzanockamt no veď to, malá mi nechcela bývať v šatke, tak som ju tam nedávala, ale teraz je mi už ťažká...už síce vydrží aj v šatke sedkať, ale nosič sa mi zdá lepší...či ale do neho investovať skoro stovečku, keď možno len pár krát s ním vybehneme von...neviem sa rozhodnúť 😅
A inak dr.pozerala malému dasná a vraj mu už idú zubky...😉 ja som mala prvý zub v 3mesiacoch,takže dosť možné...😉
@majjjka24 neboj,rozpapá sa a priberie...😉my sme boli všetci chorí aj malý...najprv bol zahlienený,potom začal kašlať a nakoniec sme všetci mali črevnú chrípku...😢 takže tiež mi malý schudol,lebo išlo z neho viac von,ako dnu...ale oni to rýchlo dobehnú...😉ja hovorím,"neni nad to,mať zdravé dieťa!!"
@adrianai tak ked nenosis denno-denne, tak kup nieco lacnejsie, ja kocik v podstate ani nevyuzivam, len ked uz fakt musim, ale inak vonku chodim len v satke alebo manduce
@adrianai inak mne sa zda vaha lepsie rozlozena v satke ako v nosici a nas ma uz 8 a pol kila a nosi sa mi zatial dobre ... mala som uz uviazane aj 12 kg dieta a tiez pohodicka ... ja som ale zvyknuta na tu zataz postupne, takze mi to uz nevadi
@janica81 krasna princezna....nasa ma taktiez velmi rada tuto poolhu...ked ju zviham do sedu tak az piští od radosti...
@hobit kojim aj dokrmujem bebou ...ale len raz denne 😉 a ja som sa aj cudovala ze od 5 mesiaca,ale ved uvidime 🙂 a co sa týka vahy aj Toby krásne pribral... 😉 my sme moc schudli teraz kvôli tej hnačke a inak hviezdička je na nezaplatenieee 😉 ked uz nic nepomáha,zapnem mu ju a ide si oči vyočiť,aj ked pritom nezaspí,ale baví ho to 😀
inak ani nevyterá,že má 7kíl.. 😉
Baby dajte aj vy nejaké fotečky vašich drobcov 😀

mamičky, ktoré plne kojite, zacnete prikrmovat az po siestom mesiaci??? Myslim, s vyzivkami a zeleninkou... Mne doktorka odporucila, ze mam zacat az po polroku, pretoze som alergička a tym ochranim maleho pred vznikom alergii....