♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
A musim zaklopat... tuktuk..< este nemal ani sople 🙂 🙂
Babule....krásne detičky!!! všetky sú rozkošné........
baby a vy davate uz deticky sediet? lebo ja sa ho bojim davat..hovori sa ze kym sam nesedi tak sa nema..a aj doktorka mi na poradni niekolkokrat prizvukovala ze ho nemam davat do sedu..ze prva poloha je lozenie a az potom sedenie..tak neviem..ale aj moj je najradsej po sediacky..co poviete?
@katrin31 ja to tiez tak viiem a preto ho sediet nedavam...sice ho necham sa vytiehnut do sedu,ale nenecham ho tak. Vcera som citala fajn clanok o lozeni na mama a ja..ze vlastne sedenie je uplnym vrcholom vyvoja a najdolezitejsi pohyb je lozenie..preto ani do pavuka nedavat,ze by sa mohol zabrzdit vyvoj..
nas Jurko vyslovene zuri, ked musi lezat pocas dna ... predtym sa rad hral v hracej deke, ale teraz poobzera hracky za 5 minut a uz mrnci, dviha hlavu a snazi sa zdvihnut, jasne, ze mu to nejde, tak znova zuri ... takze ja ho davam zvycajne do kresielka, kde je v takom polosede alebo mu spravim na posteli take lezovisko z vankusov, kde je tiez v polosede a tam sa spokojne hra ... ale uplne najradsej sa nosi a vsetko obkukava ... ja si myslim, ze dieta samo vie, co a kedy mu vyhovuje, takze ked lezat nechce, tak ho nenecham ... este na brusku lezat vydrzi, ale to po case zase zuri, ze hoci hrabe rukami aj nohami ako pri lezeni, nikam sa nepohne 😀 ... poznam dieta, ktore sa v 4 - 5 mesiacoch pytalo na nohy, ked ho chceli potiahnut do sedu, tak on hned sup na nohy a chodit a normalne, ked ho drzali za ruky, tak si prekladal nohami a cely vysmiaty ... po case ho to preslo a nijako to nepoznacilo jeho dalsi vyvoj, zacal chodit samostatne ked mal 10 a pol mesiaca a je OK ... jednoducho to bola etapa v jeho vyvoji, ktora presla
@zuzanockamt my sa práveže až tak nenosíme...cez deň sa Nely prehrá väčšinou v kresielku alebo hrazdičke, von chodíme s kočíkom a nosiť sa chce akurát večer pred spaním 😝 tak asi zostanem len pri tej šatke 🙂
@adrianai ja nosim kazdy den aj ked som doma po byte a ked idem vonku, tak tiez jednoznacne bez kocika ... iba ked je velmi zle pocasie - fuka, snezi, prsi, tak vytiahnem kocik ... pred spanim ho uz do satky zvycajne nedavam, len ked je uz velmi zle ... to ho uspavam na rukach alebo v kresielku a potom prelozim k sebe do postele
ako pozerám po fotkách vašich drobčekov, tak musím usúdiť, že septembrove babatka sa vydarili, všetky su naozaj prekrasne 🙂 🙂 😉 😉
no Maminy všetky sú naozaj krásne,vydarené... 😉 fakt sa nam tu vytvoril klub modelovskych bábätiek... 😀 a naš sa po ležiačky tiež tak dvíha do sedu,aj ked sam sa ešte neposadí a potom sa jeduje,ked ho davam ležať 😝 môj najstarší syn sedel ako 4,5 mesačný sám a chodil v 10 tich mesiacoch... 😉
ani my ... 🙂 oprava
@stvura blahozelaaaaam k 5kg 😀 drobatko zlatucke 🙂
@sjusiquatro ake ma ociska... 🙂
@lola79 na tej druhej fotke je podareny 🙂
Naozaj krasne detuchy mame 🙂 Inak,kdesi som citala,ze vlani sa rodili velmi aktivne a neposedne deticky..u nas to teda sedi 😀

@gumimaci aký chlapisko 🙂 a dlhý vyzerá.... 😀