icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

1katka1
28. jan 2011

Krásne bábiky 🙂
Aj môj malý na bruchu je hneď, ale naspäť , tak to už nejde 🙂

1katka1
28. jan 2011

a keď ho dám do sedu, tak mi začne jesť ruky 😉

estterka
28. jan 2011

tak aj pridam foto zo vcera,co sa nam podarilo 🙂 😵 😵 😵
a naozaj,krasne mame septembrovcatka 😵 😵 😵

mikusik
28. jan 2011

Ahojte,môzem sa k vám pridat?Moje malé-velké bábo sa narodilo 8.9.2010.

aninka30
28. jan 2011

je tu niekto narodeny ako my - 20.9???

1katka1
28. jan 2011

@mikusik aj môj malinký sa ten istý dátum narodil 🙂

mikusik
28. jan 2011

@1katka1 môj malý sa volá Lukášek a ako tvoj
malinký?

lunana
28. jan 2011

Veru baby máme krásne detičky a to s tou neposednosťou sedí, naša keď je hore, tak stále kopcuje nožičkami 🙂 niekedy mám problém ju aj prebaliť, lebo je stále v pohybe

gumimaci
28. jan 2011

dnes som odfotila Ondrojovu flaskovu odyseu... rozhodol sa, ze sa napije sam vodicky 😀
tu je c. 1 bere to pevne do ruk...

gumimaci
28. jan 2011

netrafil.... 😀

gumimaci
28. jan 2011

zeby to islo takto????

gumimaci
28. jan 2011

aaaaa je tam...

estterka
28. jan 2011

@gumimaci 😀 😀 😀

1katka1
28. jan 2011

@mikusik moj sa volá Alex 🙂 mal to byť Leo, ale na poslednú chvílu som sa rozhodla takto.

gumimaci
28. jan 2011

@1katka1
@mikusik aj my sme 8.9.10 😉 kde ste rodili?

gumimaci
28. jan 2011

@1katka1 ja som chcela leonarda alebo alexandra, ale muz ani pocut 😝 az v porodnici sme sa dohodli na mene 😅 😔

zuzanockamt
28. jan 2011

@gumimaci nas Jurko stvara podobne kusky s flaskou 😀 ... ale s tou malou flastickou, v ktorej ma caj to ide lepsie, to hned trafi do ust a pekne ju aj drzi, kedze je lahsia

elixia
28. jan 2011

@gumimaci 😀 😀 podareny 😀
Vy ste 8.9.? My presne o mesiac mladsi, 8.10. 😀

@estterka krasna fotecka 🙂

Jaaaj,som sa zabudla pochvalit, vcera sa drobec prvy krat pretocil z bruska na chrbatik..teda skor ho prekotilo,ale tesili sme sa aj tak 😀

hobit
28. jan 2011

@mikusik
@1katka1 aj my sme 8.9., kde ste rodili? ja na Antolskej
@gumimaci 😀
inac Tobi este okrem ineho hrozne smiesne naraba s jazyckom, prevaluje ho v puse stale, aj vasi to robia?

hobit
28. jan 2011

tu su nase dnesne fotky 🙂

adrianai
28. jan 2011

no teda, nádherné detičky máme 🙂 pridáme sa aj my 😀

1katka1
28. jan 2011

@gumimaci Ja som rodila v Nových Zámkoch🙂 ani moj nechcel Lea a nevedel ani to,že dám Alexa 🙂
@hobit malinký je zlatý 🙂 a tiež aj malý tak robí s ústočkami a strááášne sa sliní 🙂

katrin31
28. jan 2011

@leomami aj ja som si to vsimla..tu supravu mam najradsej..🙂)

leomami
28. jan 2011

Baby, naozaj máme krásne detičky... 😉

gumimaci
28. jan 2011

@zuzanockamt aj my mame aj tu mensiu a s tou mu to tiez ide lahsie. Ale nech sa len uci chlapec, len dufam, ze u flasky neostane 😅 😝

elixia
29. jan 2011

Babule,mate niektora Jane kocik? Zaujima ma hlavne ta vanicka,ktora sa da pouzit aj ako autosedacka...Ideme koncom aprila na SK a rozmyslam,ci by sa v tom drobcovi necestovalo pohodlnejsie ako vo vajci...Len neviem,ci by sa tam este vosiel,uz teraz ma 7,5kg a vraj je to len do 9kg...nazivo som ju este nevidela,tak som len chcela poprosit o nazor,dokedy sa tam podla vas babo vojde na lezato...

aninka30
29. jan 2011

@elixia ahoj my ju mame, drobec ma cca 7 kg, je v nej uz sice ako sardinka ale vzdy tam krasne zaspinka 😀 cize ja osobne odporucam 😉 a este k tomu to co mame my sa da polohovat aj ako autosedacka, neviem ktory typ mate vy..

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia skus mrknut britax eclipse, ta sa da aj polohovat. nam stanka vo vajicku nenormalne jacala, nepacilo sa jej, ale akonahle sme jej dali tuto druhu sedacku, videla z nej na cestu, tak nam bez problemov vydrzala celu cestu v nej. a to bolo prakticky 24 hodin z francuzska.

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia a mimo ineho, nalezato ti uz sotva vydrzi v tej dobe.

elixia
29. jan 2011

@aninka30 dakujem, no my zatial nemame,len uvazujem ci kupit... ale budeme ju potrebovat az o 3 mesiace,tak to neviem ci sa tam este vojde..

@ladywitch26 to len na spanie v noci som myslela...nam ta cesta bude trvat aspon 30 hodin, 6 to mame len do Dover... Britax maju teraz akciu, o nej tiez rozmyslam..mas tu co je 0-18kg?